Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני אצטרך בקרוב להחליף זוג צמיגים ב 407 שלי. מידת הצמיג כאמור היא 215/55R17.

הדרישות הן: אורך חיים, שקט, נוחות וצמיג בטיחותי.

הרכב הוא משפחתי ומתנהל די בנחת, נוסעה שנתית לא יותר מ 15,000 בשנה.

אני מאמין שצמיג מחברה ידועה יספק את כל האחיזה שאצטרך. כמו כן, אני מחפש צמיגים חדשים שלא ישבו יותר מכחצי שנה במחסן.

התקציב הוא באזור ה 500 לצמיג (כולל הכל), עם גמישות מסוימת.

אשמח לשמוע על המלצות ואילו אופציות עומדות בפניי וזמינות בארץ.

תודה מראש,

יואב

יואב :arrow:

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

dman החתך שלך שונה משל פותה"ש.

ברמונדו - שים לב שעליך לעמוד גם בקודי העומס והמהירות כפי שמופיע ברשיון (94W או 98W?) מה שמצמצם קצת את האפשרויות.

באתר טיירקאלב יש לך את הטויו C1S או CF1, כאשר הראשון אמור להיות מעט שקט יותר.

מעבר לזה אני מציע אולי לגשת לצמיגיות באזורך ולברר אם יש צמיגים אחרים שנכנסים בתקציב ולחזור להתייעץ במקרה הצורך.

פורסם

תודה למגיבים,

ה קוד עומס זה 94W ברישיון. אבל אני חושב שגם V - 240 קמ"ש צריך להספיק מעל ומעבר. לגבי ה קוד עומס, כמובן שאקפיד.

למרות שכרגע מותקן צמיג של DUNLOP - 93V, זה הזוג שיוחלף בקרוב.

אני מנסה לעשות סדר במעמדים של TOYO:

CF1 - נראה כמו מועמד טוב, קיבל ביקורות טובות צמיג שהוחלף לאחרונה ב CF2.

CF2 - לא מופיע כרגע באתרי הצמיגים בארץ. מעניין אם זמין או יהיה זמין בקרוב וכמובן באיזה מחיר. באתר של טויו מדורג נמוך מה CF1, אבל הביקורות טוענות אחרת

C1S - צמיג פחות "ספורטיבי", אבל גם כן מקבל ביקורות טובות ונראה כי הוא מתאים לי. גם כן מועמד טוב, מבחינתי. על פניו יקר יותר מה CF1.

כמה שאלות:

אני בודק באתר ההשוואות http://www.tyrereviews.co.uk. יש מקור טוב יותר לביקורות עם מאגר גדול?

לא מצאתי את ה C1S באתר אירופאי, אלא רק ב אתר מלאזי. מה זה אומר בדיוק לגבי ארץ ייצור ושוק יעד? הבדל ב QC או באיכות?

כמו כן, באתר האירופאי יש טבלת צבעים לדירוג אחיזה ורעש. עבור ה C1S, לא מופיעה טבלה.

אחרי שאחליט על המועמד מבית TOYO, אבדוק אלטרנטיבות ואראה האם התקציב הוא ריאלי.

(אני יודע שסה"כ מדובר בסדאן משפחתית נינוחה, אבל אני רוצה לקבל את ההחלטה המושכלת ביותר)

יש עוד מועמדים, שבאתר TIRE4U עולים הרבה יותר. האמת היא שעוד לא ראיתי הצדקה אמיתית לשלם הרבה מעבר לעלות של הטויו.

הטויו מנצח גם במחיר וגם בדירוגים השונים. אשמח אם תתקנו אותי.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

צהריים טובים,

באתר טייר-קלאב תוכל למצוא את ה-CF1 בעלות של 489 ש"ח לצמיג ואת ה-C1S בעלות של 545 ש"ח לצמיג.

שניהם זמינים במלאי להזמנה. ה-CF2 מעולם לא יובא לארץ במידה הזו.

על כל זוג צמיגים תקבל גם 100 ש"ח מתנה לקניות ברשת קבוצת FOX.

כל המחירים כוללים כמובן מע"מ, איזון והתקנה.

נשמח לעמוד לרשותך באתר או במוקד הטלפוני 03-9005838.

פורסם

לא ברור לי איך עברת טסט עם צמיגים 93V שאינם תואמים לרשיון.

החוק מחייב אותך להתקין קוד עומס ומהירות שווים או גדולים מהמצויין ברשיון.

זה שבפועל צמיג עם דירוגים נמוכים יותר עשויים להספיק לא רלוונטי.

לא יודע למה אתה לא מוצא את ה-C1S באירופאי - http://www.toyotires.eu/tire/pattern/proxes-c1s

הדירוגים שלו למידה שלך הם: דלק - E, רטוב - C, רעש - 68db.

פורסם

צודק, מכוני טסטים קפדניים לא יעבירו את רכבך טסט

אם מותקנים צמיגים עם קוד מהירות נמוך יותר מזה המצויין ברשיון הרכב.

אגב, גם בלינק שפרסמתי בהודעה הקודמת תוכל למצוא את הלייבל האירופאי ל-C1S באתר שלנו.

פורסם (נערך)

מצוין TOM, מה שכתבת עזר לי מאוד.

הרכב עבר טסט לפני שקניתי אותו, לא יודע איך. ואולי גם לא הכי מקפידים ברמות האלה. זה אל שהרכב הגיע לטסט עם אליאנס בני 14.

ההבדל אם כן בין ב C1S ל CF1, מבחינתי זה 3 דציבלים :) ופלוס מינוס 60 ש"ח לצמיג.

אופציות אחרות מעניינות?

עריכה אחרונה על ידי ברמונדו

פורסם (נערך)

נראה לי שלאפשרויות הנורמליות שלך בארץ בתקציב די מיצית אותם.

בדוק אולי לגבי הניטו NT830 - אני לא יודע אם כבר קיים לו דירוג EU.

וכמו שאמרתי, בדוק מה יש לצמיגיות להציע בפועל.

3 דציבלים אמור להיות הבדל שמיע קל.

ה-C1S הם רק 45 ש"ח מעל התקציב שהגדרת בתחילת השרשור, ועל זוג צמיגים אתה מקבל 100 ש"ח מתנה (אומנם למטרה ספציפית, אבל עדין), כך שלמעשה אתה חזרה בתקציב. :wink:

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
צהריים טובים,

באתר טייר-קלאב תוכל למצוא את ה-CF1 בעלות של 489 ש"ח לצמיג ואת ה-C1S בעלות של 545 ש"ח לצמיג.

שניהם זמינים במלאי להזמנה. כל המחירים כוללים כמובן מע"מ, איזון והתקנה.

נשמח לעמוד לרשותך באתר או במוקד הטלפוני 03-9005838.

טוב אז אחרי סקר ובחירת האלטרנטיבו הזמינות אני מעוניין בצמיג ה C1S, אגב ה CF1 ירד מהאופציות הזמינות באתר.

ההצעה של טייר קלאב נראית טובה.

הבעיה היחידה שלי כרגע היא שלא ניתן להבטיח את גיל הצמיג שאקבל. הצמיג נשלח לצמיגיה והעיסקה כבר משולמת.

יש איזו דרך לוודא את גיל הצמיג שישלח עבורי, בלי להיכנס לאי נעימויות הכרוחות בביטול עיסקה ואכזבה של עובדי הצמיגייה?

פורסם

הזמנת כבר דרך טיירקלאב ואתה שואל אותנו לגבי ההתנהלות? שלח לו הודעה פרטית.

בכל אופן, להבנתי אתה משלם רק דמי רצינות בגובה 10 ש"ח והשאר בצמיגיה.

שים לב שמדובר בצמיג אסימטרי ולכן הצמיגים אמורים להיות מוטבעים עם המילה OutSide בצד אחד ומותקנים בהתאם.

פורסם

כאמור, תשאל את מי שאתה מזמין ממנו ישירות.

(לצורך הענין זה יכול להיות גם צמיגיה באזורך שתפנה אליה ותבדוק את המחיר שהם יכולים לעשות לך).

פורסם

סתם נקודה לגבי טסטים בארץ, סבתא שלי קנתה רכב יד שניה ממישהי שהעבירה טסט את הרכב עם שני צמיגים שונים על הסרן האחורי כאשר אחד מהם סיני עם קוד מהירות נמוך מה מצויין ברשיון והשני הוא המקורי של הרכב שהיה כבר שחוק.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם (נערך)

לגבי קוד מהירות, זה כבר יותר בעייתי - כי זה לא תואם את הרישיון.

אבל אולי המכון המסוים הרשה לעצמו להעביר את הרכב טסט עקב מרווח ביטחון גבוהה מדי. לפעמים רושמים ברישיון של הרכב קוד מהירות המתאים ל 270 קמ"ש עבור רכב משפחתי רגיל - לא שזה בסדר, כן.

מבחינת צמיגים שונים - אין עם זה שום בעיה חוקית. צמיג סיני עובר טסט ואין חובה בחוק ששני הצמיגים על הסרן האחורי יהיו זהים - מאותה תוצרת או אותו סוג. הגודל כמובן חייב להיות זהה.

עריכה אחרונה על ידי ברמונדו

• תוכן חדש...