Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הבנת הנקרא שלך על השורות וביניהן עוד גרועה יותר משלי :wink:.

כתבתי שחור על גבי לבן (שהופך לאפור תכלכל) שהמישלין עדיפים, אבל נמצאים לכאורה מחוץ למסגרת התקציב של פותה"ש.

ביקשתי (לטובת פותה"ש) שתפרט אם ואיפה ניתן להשיגם במחיר קרוב יותר לתקציב.

לאורך השרשור הזה (ועוד רבים אחרים) הצעתי צמיגים שקרובים לתקציב שהוגדר ע"ס המידע הזמין באתרי השוואת המחירים הפופולרים, מידע לגבי תיוג אירופאי, חוות דעת שנכתבים בחו"ל וכן נסיון אישי כאשר הוא רלוונטי.

ומה אתה עשית בזמן הזה?

קראת בקול גדול שיש אפשרויות טובות יותר לרכב בדמות צמיגי מישלין וקלבר, בלי לפרט באילו דגמים, בלי לפרט מקום להשיגם במחיר המבוקש וכן הלאה (לפחות לא בלי דירבון קל). את חוקי הפורום כבר הזכרתי בשרשור אחר. גם כאן זה רלוונטי (סעיף 5.2 תת סעיפים 1 ו-2).

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

יש לך רכב בעל נוחות נסיעה טובה מאד,ואתה הולך להרוס את איכות הנסיעה עם צמיגים שלא מתאימים לאופי הרכב ולכן זה צרם לי.

המפשט הזה גרם לי לחשוב קצת. למרות שמכדימה כבר מותקנים לי TOYO CF1 והם ישארו שם זמן מה כי הבעלים הקודם של הרכב התקין אותם לפני פחות מחצי שנה. לכן אני לא בטוח האם ארגיש הבדל על הציר האחורי בלבד.

GUGY, אשמח להמלצות במרכז לצמיגיות מהן ניתן להשיג מישלין טריים במחיר נוח (יחסית) ולא את הדגמים הפשוטים מאוד והנחותים.

ועוד שאלה,

עד כמה זה קריטי טריות הצמיג או כמה שווה לשלם על צמיג טרי יותר?

מכל הבירורים שעשיתי, לא נראה כי יש בארץ TOYO C1S טרי יותר מאוקטובר 2013 (3813). הייבוא לוקח כ 4 חודשים ובנוסף איחסון של כ 8-9 חודשים במחסני היבואן (במקרה הטוב). מה עושים אם אין צמיג טרי מאוד מהמועמד הנבחר?

TOM_22, תודה רבה על כל העיצות וההצעות. אני עכשיו עובר על כל השרשור הארוך עם תגובות של חברי הפורום על הצמיגים. לומד גם על ה NITTO קצת.

עריכה אחרונה על ידי ברמונדו

יואב :arrow:

פורסם

באופן אידיאלי, וכסוג של קונצנזוס בפורום עדיף לקחת צמיגים עד כחצי שנה ממועד הייצור.

מבחינת החוק היבש, אין למכור צמיגים שעברו 6 שנים מיום ייצורם, 2 שנים מתאריך הייצור אם מדובר בצמיגים משומשים, ואחרי 8 שנים מתאריך הייצור אסור לצמיגיות לתקן את הצמיגים.

מצד שני יש לך כאן התחייבות מצד טיירקלאב, שהצמיגים שהם מייבאים ומוכרים דרכם מאוחסנים באופן אידיאלי עד ליום המכירה.

אני מאמין (או לפחות רוצה) שהיבואנים הנוספים נוהגים באופן דומה, וכל עוד הצמיגיה מזמינה את הצמיג ישירות מן היבואן אין בעיה של ממש.

כך שאם אין אלטרנטיבות טובות אחרות (ע"ע המישלינים או כל צמיג אחר לצורך הענין), לא נראה לי שזה צריך להיות דיל-ברייקר.

פורסם

עדכון,

אחרי התלבטויות, קריאת ביקורות של חברי פורום ואתרים בחו"ל החלטתי ללכת על NITTO NT830.

קיבלתי צמיג טרי (2414), תוצרת יפן שבא עם כל מיני שמועות של צמיג "פאר התוצרת".

מה שהכריע זה שלא ראיתי ביקורות ממש טובות ל C1S של TOYO והביקורות של חברי הפורום על ה NITTO.

המחיר היה סביר מאוד, לכן אני חושב שאהיה מרוצה מהבחירה. אני מאמין שהרבה צמיגים היו עומדים בכבוד רב מול הדרישות הצנועות שלי.

הוחלף רק זוג אחורי, במקום DUNLOP DZ101 בני כ 3 וחצי שנים.

עדיין קשה לחוות דעה, אבל רעש מאוד מעצבן מהציר האחורי - נעלם או לפחות נחלש באופן משמעותי.

כמו כן הציר האחורי מרגיש יותר רך וסופג, אבל זו לא הפתעה גדולה, כי הצמיגים חדשים.

לגבי אחיזה ורעש דרך כללי, בינתיים עוד מוקדם להגיד כיוון שנסעתי רק מעט מאוד עם הצמיגים וגם לא בטוח שגם בעתיד אגיע לגבולות אחיזה כלשהם.

והרעש יכול לנבוע גם מה TOYO CF1 שיש מקדימה, קשה להבחין בזה, אני משאר.

אני מצרף את התמונה של המדבקה עם התקן שעל גבי הצמיג, כי ראיתי שבעבר התעניינו בזה:

Nitto_Sticker_S.jpg

יואב :arrow:

• תוכן חדש...