Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עוד לא הזמנתי. רק בודק האם יש דרך לוודא תאריכי ייצור מראש.

אתה צודק, מכיוון שאנחנו היבואן ויש לנו במחסנים עשרות אלפי צמיגים שנמכרים בשיטת FIFO,

משמע מה שהגיע ראשון יוצא ראשון, אין לנו דרך לדעת בוודאות את גיל הצמיג.

אנחנו רק יכולים להתחייב על כך שהצמיגים מאוחסנים אצלנו בתנאים האופטימליים ביותר ולא בתנאי פנצ'ריה.

אם אתה מעוניין, אפשר לבדוק מתי הגיע המשלוח האחרון לארץ ומזה להסיק את תאריך יצורם של הצמיגים.

אתה מוזמן לכתוב בהודעה פרטית את המידה והדגם המבוקש.

במקרה ולא תהיה מרוצה מתאריך הצמיג, אנחנו מזכים אותך בדמי המקדמה (10 ש"ח לצמיג) שתשלם במועד ההזמנה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל עוד שזה לא הצמיגים הירוקים זה מעולה.

הפרמסי של מישלין והדגמים היותר טובים של קלבר זה סביב ה550שח לצמיג,ל17 אינצ.

לי ב307 יש מישלין פרמסי בני 4,לא להאמין איך הם נראים,בלי אפילו סדק אחד,נראים כמעט חדשים,ואני עוד לא נכנס לעניין האיכויות הדינמיות שלהם.

פורסם

המישלין הרלוונטי עולה לפי טיירס4יו כ-800 ש"ח ומעלה.

קלבר לא ראיתי שם.

האם תוכל להמליץ על מקומות עבור פותה"ש לבדוק זאת?

האם יש לך נסיון רלוונטי על הטויו כדי להשוות בין הצמיגים?

(ולמען הסר ספק, לי אין).

פורסם (נערך)

הפרמסי 3 לדוגמא עולים בין 700-750שח לצמיג כולל מעמ!!..הבנת?!.

יש כמובן גם מבצעים בצמיגיות שונות,אפשר בלי בעיה להגיע קרוב מאד למחיר שרשמתי.

אני רוכש ב15 שנים האחרונות רק מישלין,לפני זה היו לי קלבר טובים מאד,וגודייר פחות טובים.

יש לי חבר שהיה לו בין השאר גם TOYO,הוא מאד לא אהב את הצמיגים,והם גם נגמרו מהר מאד למרות שהוא נהג מאד רגוע.

אם פותח השרשור ירצה אני ברצון ימליץ לו על מקומות רלוונטים,למרות שאני לא מגוש דן.

עריכה אחרונה על ידי GUGY
פורסם

איך זה מתיישב עם התקציב שהגדיר פותה"ש בגובה 500 ש"ח לצמיג?

שלא תבין לא נכון, אני חושב שהמישלין עדיפים, והם גם מציגים תיוג אירופאי עדיף על הטויו הספציפיים, אבל נמצאים מחוץ למסגרת התקציב.

לגבי קלבר, מבחינת התיוג האירופאי הם עדיפים מהטויו רק במעט בתחום האחיזה ברטוב (יש דגם יחיד רלוונטי - דינקסר HP3).

השאלה היא איזה דגם היה גם לחבר שלך. דין דגם אחד אינו זהה לאחר (וגם תלוי רכב ומידה).

פורסם (נערך)

תעזור לי, במטותא ממך.

אני אחדד ברשותך.

ראיתי שכתבת שניתן להשיג את המישלין סביב 550 ש"ח, אחרי זה כבר עלית ל-700/750 (לא יודע למה הרגשת צורך להדגיש את ענין המע"מ שבענף הצמיגים מקובל שהוא כלול תמיד במחיר).

בעקבות אמירה זו ניגשתי לאתר טיירס4יו לראות את התמחור שם (כ-800 ש"ח להזכירך).

מהמקרים שנתקלתי בהם, הפרשים כאלו בתמחורים נובעים בדר"כ ממכירה של צמיגים ששכבו יותר זמן באחסנה (עוד משהו שפותה"ש מבקש להימנע ממנו). לכן גם ביקשתי צמיגיות מומלצות לטעמך שמוכרות את הצמיגים במחיר כזה.

מעבר לזה, הדבר היחיד שקראתי בין השורות הוא שאתה פן-בוי של מישלין (לא שיש משהו רע בכך). :wink:

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
ל407 יש אופציות הרבה יותר רכות ושקטות ועמידות,כמו קלבר,מישלין.

תודה רבה על העיצות והאופציות הנוספות.

אני לא נעול על מסגרת ה 500 ש"ח ומוכן לחרוג למעלה במידה ואמצא לכך הצדקה, אך לא מצאתי סיבה אמיתית וממצאים חד משמעיים בבדיקות שעשיתי על מנת להוסיף עוד כ 250 ש"ח לצמיג עבור המותגים המובילים כדוגמת מישלין. ראיתי שהצמיג הכי זול שמוצע של מישלן, למשל, עולה 788 ש"ח.

בעבר היו לי קלבר, אומנם דינאקסר2, אבל הם התייבשו מאוד מהר ותוך שנתיים נראו כמו צמיג בן 8. כמו כן הם רכים ויש להם "בטן" כזו שפחות אהבתי את זה (דופן רכה מאוד כנראה).

בלי קשר אני לא רואה קלבר במידה הרצויה אפילו באתר עם מבחר גדול כמו ה tires4u.

ה 407 שלי באה עם מידה קצת מוזרה ויותר נדירה מה 16".

בצמיגיות, בעלות המוניטין ומבחר טוב, שהתקשרתי אליהם לבירור האופציות שלי, לא הוצאו לי צמיגים שהזכרת. האמת הוצע לי מעט מאוד ולא הכי טרי. אני לא בטוח כבר שאמצע משהו טרי יותר מאוקטובר 2013, לצערי.

לגבי הטויו C1S, אני לא בטוח שאפשר להשליך עליו מהתנסות בטויו אחרים. רוב הטויו שנמכרים בארץ הם יותר ספורטיביים וקשיחים במיועדים לרכבים בעלי אופי ספורטיבי יותר, כדוגמת ה T1R וה R1R. הצמיג שאני מדבר עליו הוא בעל אופי שונה וכנראה פחות נפוץ. בהגדרתו - "צמיג לרכבי סדאן יוקרתיים", וכנראה בעל מאפיינים מעט שונים יחסית לטויו הנפוצים יותר.

יואב :arrow:

פורסם (נערך)

מציע לבדוק אולי בכל זאת גם לגבי הניטו NT830. אמור להיות תוצרת יפן (אגב, הם חברת בת של טויו) ולהציע נוחות ושקט.

אבל למיטב ידיעתי אין לו עדין תיוג אירופאי, והוא משווק בעיקר במזרח הרחוק ואוקיאניה, כך שקשה לקבל עליו חוות דעת מדוייקת.

יש כמה פוסטים בפורום שהצמיג עלה בהם, אך איני יודע אם מישהו התקין ויכול לחוות עליהם דעה מוצקה.

בדוק מול הסניפים המשווקים (http://www.momonitto.co.il/branches/) לגבי זמינות, תאריכים ועלות.

יש גם נציג בפורום - אורי.

תוספת:

מצאתי שרשור רלוונטי, כולל הודעה דומה שלי, ופותח שירשור שהתקין אותם. צור איתו קשר או בקש תגובתו כאן.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?509478-%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%95%D7%97%D7%96%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%97%D7%99%D7%9D-R17-215-50&p=4191155&viewfull=1#post4191155

פורסם

ניטו??

באמת??

כל הצמיגים היפניים,כולל יוקוהמה,גם הדגמים ה"משפחתיים" הם קשים למדי,אף אחד מהם לא יהיה רך לנסיעה כמו מישלין או קלבר,ואף אחד מהם לא יגיע לעמידות של המישלין או הדגמים הטובים יותר של קלבר.

יש לך רכב בעל נוחות נסיעה טובה מאד,ואתה הולך להרוס את איכות הנסיעה עם צמיגים שלא מתאימים לאופי הרכב ולכן זה צרם לי.

פורסם (נערך)

התנסת בצמיג המדובר?

אני לא, אבל מצאתי עבור פותה"ש מישהו שכנראה כן, וגם במידה די דומה.

שוב, זו לא היתה בגדר המלצה חד משמעית, אלא עוד אופציה שפותה"ש יכול לשקול.

כנראה שקראתי בכל זאת היטב בין השורות לגבי היותך מעריץ נלהב של התוצרת הצרפתית.

• תוכן חדש...