Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

206 רעידות וקרקושים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים . שמתי לב לתופעה חדשה. כנראה שהרכב לא ממש אוהב את הסתיו הקרב. תופעות שהחלו ממש לאחרונה, בעת רוורס הרכב נכבה (הנק׳ חיכוך פחות סלחנית מאשר כשהרכב חם למשל) .יש צורך לתת גז יחד עם הרמת קלאץ. יש בקרים שהרכב מניע במאית השניה ויש ימים שלוקח לו בערך 5 שניות עד שקם לחיים . במקביל אני שומע ויברציות מדלת נהג ודלת נוסע. וקרקושים שלא היו לפני שמזג האוויר השתנה. מה ניתן לעשות? 206 ידני xs. תודה

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

גם לי יש את הוויברציות האלה מדלתות הכניסה

זה לא נראה לי קשור כל כך למזג האוויר ...

הקרקושים נשמעים רק כשהמנוע פועל נכון ?

בכל מקרה אני מתכוון לפרק את הפלסטיק של הדלת ולראות ממה נובעים הקרקושים המעצבנים האלה

• ספונסר פורום
פורסם

יתכן ויש צורך לבצע ניקוי מצערת ואיפוס מחדש.

לגבי ויברציות, יש לבדוק תושבות מנוע וגיר.

אורן

פורסם

בכל מקרה אני מתכוון לפרק את הפלסטיק של הדלת ולראות ממה נובעים הקרקושים המעצבנים האלה

זה התחיל רק כשמזג האוויר התחלף. וכן רק כשהמנוע עובד .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

גילית מאיפה נובע הרעש?

פורסם
במזג אוויר שונה- מצב התושבות רגיש יותר.

סך הכל מדובר בגומי- בקור מכווץ יותר,בחום מתרחב יותר.

זה ממש תזמורת. איך אני משתיק את זה ? בנוסף התחיל ויברציה מאיזור הדשבורד . אני חושב שזה מגיע מהאיזור שמעל ההגה. הויברציה רק שאני בהילוך ראשון שני , או שלישי במהירות נמוכה.

• תוכן חדש...