Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

PIONEER AVH-X2550BT

Gurdenfear
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני רוצה להזמין את המערכת הזאת לרכב שלי

יש לי כמה שאלות לגבי זה אז מי שיוכל לעזור זה יהיה מעולה !!

יש לי מאזדה 6 עם רדיו מובנה והכול אז השאלה שלי אם זאת לא תהיה בעייה להוציא את זה ולהחליף בחדש.

ועוד שאלה שיש שם הכנה למצלמת רוורס... מה הכוונה?

אני רוצה להזמין בנוסף לזה מצלמת רוורס אבל אני צריך לדעת משהוא על זה לפני שאני מזמין שלא יהיה לי פאדיחה? חוץ מזה שיש מצלמות כאלה שצריך לעשות חור בפח מאחורה עם זה אין לי בעיה בשביל מצלמה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי כזה (או משהו ממש דומה).

כדי להתקין מן הסתם צריך כמה מתאמים:

*מתאם פלסטיקה.

*אולי מתאם לאנטנה.

*אולי מתאם לשליטה מההגה,אצלי גיליתי רק אחרי רכישת מתאם שלא היה בו צורך בגלל שהמערכת שלי הגיעה עם מתאם מובנה וחוט יעודי.

הכנה למצלמת רוורס זה פשוט כניסת אות סיגנל וחיבור למתח של האור רוורס כדי שמהערכת תדע מתי לעבור למצלמה.

בקיצור תזמין איזה מצלמה שבא לך.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...