Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות ממפגשון Fiesta ST

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

נראית טוב, הפיאסטה. בכל הצבעים, אם כי בלבן עם החישוקים הכהים היא ממש יפה. תתחדשו ותהנו!

למה צריך לעניין אותו כמה דלתות יש ברכב? אני אשבור קצת את הגב כדי למקם אותו בבוסטר\כיסא\איך-שלא-קוראים-לזה. שווה את הסבל :)

בכל הנוגע למקום לבני אנוש ושאר מטלטלין, אין ספק...

אוי כמה שאתה נשמע כמוני בתקופת האיביזה קופרה שהייתה לי.

אתה לא מבין כמה התעסקות זה תינוק באוטו - להוציא ולהכניס אותו לכסא,

לקשור אותו וכו' זה פשוט סיוט לעשות זאת דרך הדלת הקדמית.

עזוב את הגב שלך, תרחם על הגב של אשתך...

לי יש שני ילדים ורכב עם 3 דלתות. נכון שלא כל יום אני משנע אותם (קטנים, עם סלקל ובוסטר),

אבל יוצא לא מעט.

אם זה היה רכב יחיד בבית, זה היה מטריד מאוד.

אבל בשביל הפעם בשבוע, זה שווה לגמרי את ההתעקשות על רכב מסויים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראיתי את הלבנה והכחולה במציאות, את הכתומה עוד לא. מי שיודע, שם לב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
חברי הפורום הנכבדים, אני מציע נסיעת מבחן ראש בראש, פיאסטה ST מול מיאטה (2008 + מתלים משופרים), אם יש מישהו מעוניין, נא לפנות בפרטי.

איזה כיף לבעלי הפיאסטה ST על ההצעה המפתה!

רוצה אולי נסיעת מבחן על לאון 1.8TSI...? :wink:

פורסם
לא נראה לי שהוא בא ממקום של צרות עין ( בכל זאת , זו בסה"כ פורד פייסטה ) אלא מחה על זה שאנשים פה יצאו בהצהרות ש"הרמה בארץ עולה". לדעתי ההתלהבות המוגזמת פה מהפיסטות האלה מוכיחות בדיוק את ההפך. זה רכב שאמור להיות נגיש לכל שכיר שמשתכר 9K והנה, דיון עם 3 אקזמפלרים של הדגם מקבל מחמאות והתייחסות כאילו אלו מינימום 3 אסטון מרטין.

אף אחד כאן לא מתייחס לרכבים הללו כאל רכבי על, מפנה אותך לשרשור המקביל של עידן82 בשביל לראות התלהבות מרכבי על.

אבל כן יש פה הערכה לרכבים לא שגרתיים כאן שמקבלים ביקורות מצויינות בחו"ל.

אם ההערכה מוגזמת או לא אני לא יכול להגיד.

אני באופן אישי נמשך יותר לרכבים הללו (רכבים ספורטיביים קטנים) מאשר לרכבי על משום שהרכבים הללו יותר נגישים.

ובתור בחור עם ראש על הקרקע (יותר מידי על הקרקע) אני תמיד אתלהב יותר מהמציאות מאשר חלומות לא מושגים

אז זו הסיבה לדעתי להתלהבות מהרכבים האלה בשרשור. אלה רכבים יחסית נגישים (לא יקרים בהרבה מחלק מהמשפחתיות) אך מספקים הנאה שלא יכולה להתקבל מרכבים רגילים באותו התקציב

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
איזה כיף לבעלי הפיאסטה ST על ההצעה המפתה!

רוצה אולי נסיעת מבחן על לאון 1.8TSI...? :wink:

מסתבר שמרוב שהיא מפתה אף אחד לא שלח הודעה :)

אצטרך לחכות לביקור הבא בחו"ל כדי להשכיר איזה אחת.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
מסתבר שמרוב שהיא מפתה אף אחד לא שלח הודעה :)

אצטרך לחכות לביקור הבא בחו"ל כדי להשכיר איזה אחת.

מזמן מה אחרי ההגה של NB וזמן קצר יותר על NC משודרגת, אני חושב שהפיאסטה תפתיע אותך.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
מזמן מה אחרי ההגה של NB וזמן קצר יותר על NC משודרגת, אני חושב שהפיאסטה תפתיע אותך.

נשמע מבטיח. באיזו צורה?

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
הגדרות הזמנים מאוד מוזרות. אפילו פגום לוגי.

כן, טעות כתיב שלא היה ניתן לערוך כבר. הבנתם את הפואנטה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...