Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים למאזדה 5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח להמלצה למקום וסוג צמיגים אחוריים להחלפה למאזדה 5.

בגדול לא מעוניין להוציא סכום גבוהה מידי.

האם הצמיגים שמוכרים באוטו דיפו לדוגמא יכולים להתאים? (סדר גודל של 300 לצמיג נראה לי..)

אנצל זאת לעוד שאלה בנושא אחר (לא חייבים לענות (: )

ברשותי פוקוס, 170K קילומטר, יד שנייה אחרי ליסינג, מעט שיפשופים ומכה קטנה בתא המטען, בסה"כ טופלה טוב במורשה. לפי מחירון יד2 שווה כ 27K - כרגע ביקשתי עלייה 25 ואין יותר מידי מתענייים- אודה לעצה בנושא- כמה היה ראוי דרוש/לקבל על הרכב

חג שמח

פורסם

הגודל הוא לא לפי סוג רכב?

אני צריך לבדוק ברישיון רכב?

אגב-מקום טוב זול ואמין לרכישה באזור פתח תקווה..?

שוב תודה

פורסם

לפחות אצלי הצמיג המקורי מגיע בחתך מאוד נמוך. המידה הזאת גם יקרה וגם פחות נעימה בכביש, שקול חתך גבוה יותר שמאושר לרכב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

במאזדה 5 המידת צמיגים היחידה שאני מכיר זה 205/55/16

צמיג סיני לא הייתי ממליץ לך לרכוש

בעסק שאני עובד בו אנחנו מוכרים צמיג של חברת בארום ב 350 שקל

זה חברת בת של קונטיננטל

צמיג טוב מאוד במחיר סביר

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

בוקר טוב,

במידה והצמיגים המבוקשים הם במידה 205/55R16,

יש באתר טייר קלאב כמה וכמה מותגי צמיגים שיכולים להתאים לך החל מ-308 ש"ח לצמיג ממותג Ovation.

אם ברצונך לחרוג מעט מהתקציב, תוכל לרכוש את ה-Toyo CF2 המוכר והמומלץ בעלות של 407 ש"ח.

המחירים כוללים כמובן הכל, מע"מ, איזון והתקנה.

נשמח לעמוד לרשותך גם במוקד הטלפוני.

פורסם

בתקציב שלך ניתן לרכוש צמיגים של Falken או של Maxxis שהינם צמיגים טובים למדי.

לא הייתי חוסך על צמיגים ברכב בו המשפחה שלי נוסעת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...