Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I35 2011 + מחירון המגרשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני אחרי יום מתיש של סיבובים במגרשי הרכב בחיפה ופסילה של הקאיה פורטה2011(לא הרגשתי שזה הולך להיות הרכב שלי).

הלכתי לכיוון של היונדאי I35, אני מרגיש בו כמו בבית :-D.

בקיצור כל חברה שהייתי בה ממצאים מחירון משל עצמם, הם יצחק לוי החדש.

דוגמא:

I35 SUPREME(למרות שבטופס שהדפיסו לי כתוב אינספייר)- יד 0 ליסינג, 82 אלף ק"מ, כסאות עור, גאנטים, ללא גג נפתח וללא מסך מולטימדיה ששווה משהו.

מחירון בהרץ:87,100. מחיר סופי 74.

מחירון לוי יצחק שאני בדקתי 84,700 . מחיר לאחר שקלול לרכב שעבר 100,000 ק"מ כולל גג נפתח כולל כסאות עור וגאנטים וכל התוספות עומד על70,500.

דוגמא 2:

"OL אופרייט" יצאו איתי יותר הגונים אבל עדיין רוצים כמעט מחיר מחירון.

I35 INSPIRE- יד 0 ליסינג, 93,000 עוד חודש נגמר הטסט.

רוצים עליו 66,500 והטסט על חשבוני( עלותו 1,700בערך).

החברה עצמה נותנת שנתיים אחריות על כל המכלולים.

לפי יצחק לוי יוצא 69,100 על רכב שעבר 100,000 אלף ק"מ.

רק חברה אחת(קאראסו) הציע לי רכב (קאיה פורטה 2011) עם בערך 80 אלף ק"מ במחיר הוגן - 55 אלף לפי הבדיקה שלי 8 אלף מתחת למחירון השיקלול, פשוט לא התחברתי אליו וחבל.

מה אתם אומרים על מהחירים, הם הוגנים?

יש לי מה להתמקח איתם יותר?

כמה מקובל להוריד מתחת למחירון אצל חברות הליסינג?

זה שנתנו לי מעל המחירון זה עבודה בעיינים?:shock:

תודה לעונים :wink:

פורסם

מקובל להוריד 15-10% אאל"ט.

מה שכן,רכב לא נפוץ עם נתונים מעולים יקבל הורדה של 5% ויונדאי אקסנט יוצאת צבא עם 340000 ק"מ תקבל 40% הנחה.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

הרכב שהציעו לך בהרץ נשמע קצת מוזר.

הסופרים הגיע עם מגנזיום 16 אינץ', ריפודים עם שילוב של עור בצדדים וגג שמש. רמות הגימור הן מובנות, לא הייתה אפשרות לבחור רק חלק מהפריטים ולהוסיף לאינספייר הפחות מאובזרת.

פורסם
תקנה מפרטי יותר משתלם

חברות הליסינג נותנות אפשרויות מימון נוחות,אחריות ואפשרות לטרייד אין.

אם הרכב במצב טוב אז למה לוותר על כל אלה?

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

בחברות הליסינג משתמשים במחירון לוי יצחק כבסיס, אבל לא משתמשים ב"מחירון המשוקלל" של לוי יצחק, כלומר לא משקללים קילומטראז' בתוך המחיר.

ההבדלים במחירים שאתה רואה קשורים ככל הנראה לחודש עליה לכביש. ברכב שגילו עד 5 שנים יש שקלול לכל חודש בתוך השנה, ככה שרכב שעלה לכביש בינואר 2011 לא עולה כמו רכב שעלה לכביש בנובמבר 2011.

המחירים שקיבלת מעט גבוהים מהמקובל בשוק. יכול להיות שיש לך טרייד אין?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
בחברות הליסינג משתמשים במחירון לוי יצחק כבסיס, אבל לא משתמשים ב"מחירון המשוקלל" של לוי יצחק, כלומר לא משקללים קילומטראז' בתוך המחיר.

ההבדלים במחירים שאתה רואה קשורים ככל הנראה לחודש עליה לכביש. ברכב שגילו עד 5 שנים יש שקלול לכל חודש בתוך השנה, ככה שרכב שעלה לכביש בינואר 2011 לא עולה כמו רכב שעלה לכביש בנובמבר 2011.

המחירים שקיבלת מעט גבוהים מהמקובל בשוק. יכול להיות שיש לך טרייד אין?

לא אין לי שום טרייד אין.

אני משלם במזומן + העברה בנקאית.

המיקוח היחיד שאני מצליח להוציא מהם זה אלף אלפיים שקל פחות ממה שהם מצעים לי בהתחלה.

יכול להיות הרכב הזה פשוט מאוד מבוקש אז לא מקובל אצליהם להוריד עליו במחיר?:?

פורסם
הרכב שהציעו לך בהרץ נשמע קצת מוזר.

הסופרים הגיע עם מגנזיום 16 אינץ', ריפודים עם שילוב של עור בצדדים וגג שמש. רמות הגימור הן מובנות, לא הייתה אפשרות לבחור רק חלק מהפריטים ולהוסיף לאינספייר הפחות מאובזרת.

5438ffb3906782-79424466

Taken with Webpage Screenshot

• תוכן חדש...