Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טורבו ל GT86

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני דיי חדש פה אשמח לקבל עזרה ולהיות חלק מהפורום.

אני רוצה לשפר את הטויוטה GT86 עם טורבו ולעלות את כוחות הסוס.

השאלה ככה האם בטסט שאצטרך לעשות לא יגידו לי כלום על זה? כי שאלת את הסוכן של טויוטה באילת הוא טוען שברישיון הרכב לא רשום עם יש טורבו. ושלא יגידו לי כלום.

אני רוצה לשמוע מה אתם חושבים על העניין? האם גם שיפרתם רכב שהיה לכם והצלחתם לעבור את הטסט בלי בעיה?

תודה לכולכם!

פורסם

לפי החוק אסור לך לעשות דברים כאלו.

בדוק טוב טוב את נושא האמינות.

לפי שאתה ששופך עשרות אלפי שקלים על תוכניות גרנדיוזיות - תגיד, צמיגים נורמליים כבר שמת עליה?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
לפי החוק אסור לך לעשות דברים כאלו.

בדוק טוב טוב את נושא האמינות.

לפי שאתה ששופך עשרות אלפי שקלים על תוכניות גרנדיוזיות - תגיד, צמיגים נורמליים כבר שמת עליה?

מה זאת אומרת צמיגים נורמליים??

פורסם

מדהים איזה סוכני מכירות מעסיקים.

לא רשום ברשיון הרכב טורבו, אבל יראו אותו בטסט - נראה לך שלא יגידו כלום?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
צמיגים שקנית לאחר רכישת הרכב, כי מה שמגיע איתו על הפנים.

האמת שלא, אבל בעזרת השם בקרוב אסע לצפון קצת ואעבור עליה קצת נחליף מה שצריך.

מה אומרים חברים צריך לבדוק את זה יותר לעומק אה?

פורסם

מציע לוותר מראש, לא חוקי, ברוב המקרים לא אמין ומאוד מאוד לא כלכלי.

קח בחשבון שהבעיה האמתית בעיניין ה"חוסר חוקיות" היא מה יקרה מבחינת הביטוח בזמן תאונה ולא מעבר טסט.

תחשוב על זה :wink:

פורסם

תתחיל לחסוך ל 370Z

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
מציע לוותר מראש, לא חוקי, ברוב המקרים לא אמין ומאוד מאוד לא כלכלי.

קח בחשבון שהבעיה האמתית בעיניין ה"חוסר חוקיות" היא מה יקרה מבחינת הביטוח בזמן תאונה ולא מעבר טסט.

תחשוב על זה :wink:

הבנתי אותך, אבל אני רואה הרבה גולף GTI שמוסיף להם קיט טורבו וכל מיני שטויות ולא נראה לי שעושים כל כך בעיות לא?

או שבגולף יש טורבו מובנה אז בעיה להבחין בכל השיפורי מנוע?

האמת היא שאין כל כך הרבה כסף להשקיע ברכב על רציתי לקנות רכב יחסית פשוט ולהפוך אותו לרכב מהנה כמו רכב על.

פורסם

בגולף GTI יש טורבו מובנה וכן המון אנשים משפרים אותם ומגדילים את גודל הטורבו ואולי בגלל זה קשה יותר בטסט לשים לב להבדלים.

אם אתה מראש מתכנן להסב אותו לרכב על אולי קח בחשבון שהעלויות הולכות להיות עשרות אלפי שקלים.

פורסם

כמו שאמרו לפניי, הביטוח רק יחפש משהו כמו טורבו במקרה של תאונה וימנע מתשלום על כל דבר קטן.

לי בתחילה סירבו לשלם מכיון שמספר המנוע היה שונה מזה שברשיון - פשוט המספר האמיתי היה כתוב במקום אחר, רק לאחר מכן הם אמרו שהכל בסדר.

עד אז התנערו מתשלום (כמה שעות של מתח).

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
תתחיל לחסוך ל 370Z

האמת היא שהבאת לי אחלה רעיון, אחשוב על זה באמת.

במקום עכשיו כאב ראש של שיפורי מנוע ולחץ מהטסטים, וכול זה תכלס בשביל רכב שהוא יחסית פשוט לא נראה לי שווה. והסתכלתי קצת עליה היא נראית מאד מעניינת ומיוחדת.

תודה :wink:

פורסם
אין לך בכלל את הרכב....

אני טועה?

לא אתה לא טועה. רציתי לבדוק מה כדאי מה עדיף, אני מחפש רכב ספורט בתכלס, חשבתי אולי יהיה נחמד להפוך את ה GT לרכב חזק יותר מהמקור. ראיתי ביצועים יפים שלה עם קיט טורבו כמו שצריך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...