Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב משפחתי וחסכוני

maor82
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,אני צריך ייעוץ בקשר להחלפת המונדאו 2002 המזדקנת שאצלי כבר כחמש שנים.

אני צריך רכב חסכוני שיעשה 25,000-30,000 ק"מ בשנה שרובם בינעירוני ושיהיה גם אמין ומרווח(מספיק לזוג+2 ואף 3)

התקציב הוא בסביבות ה-30000 בהתחשב בעובדה שאני צריך למכור גם את הפורד.

האופציות הן:

טויוטה קורולה 2005-2007

הונדה סיוויק 2005-2006

מאזדה 6 שנת 2006(5 הילוכים)

או להתאמץ קצת יותר לכיוון הסיוויק החדשה או אפילו אקורד.

אשמח מאוד לקרוא את דעתכם...

מאור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היו לי את 2 הסיויק, אחת 2004 מנוע 1.6 אוטומט והשנייה דור 8 מנוע 1800 אוטומט 5 הילוכים שנת 2006.

צריכת הדלק בנסיעה זהירה מחוץ לעיר בדור 8 יכולה להגיע ל 16.5-17 ק"מ/ל' אבל עדיין אני חושב שעם כמות הק"מ שלך כדאי לשקול גיר רגיל (ואז הסיויק יכולה לצרוך אפילו פחות) והאופציה שאני חושב שהכי תתאים לך היא רנו מגאן דיזל.

האם סופר מיני כמו יונדאי i20 באה בחשבון?.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דרך אגב שכחתי לציין שהרכב חייב להיות אוטומט(אישתי נוהגת עליו במהלך השבוע) ובקשר למגאן היא לא מספיק אמינה למיטב ידיעתי בייחוד עם גיר אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם יונדאי i20 יכולה לבוא בחשבון? אם כן, תוכל לרכוש אחת משנתון מתקדם מאחת חברות הליסינג הגדולות עם אחריות (אלדן פרסמו אחריות לשלוש שנים...).

היונדאי מרווחת יחסית לסופר מיני, חסכונית מחוץ לעיר (הרכב שלנו נוסע בעיקר מחוץ לעיר בערך 70% מהזמן וצריכת הדלק עומדת על 15 ק"מ/ל').

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה, צריך לצאת מהגישה של שנות ה 80. יש היום הרבה רכבים מוצלחים ואמינים.

אם תיכנס לפורום הטכני תראה לא מעט שרשורים גם עם תקלות של יפניות כי מה לעשות הטכנולוגיה מגיעה גם אליהן.

אם רלוונטי להתאמץ מבחינת תקציב אז אולי הונדה סיויק היברידית יכולה להימכר לא רחוק מהתקציב שלך, שווה לבדוק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתקציב שלך אתה יכול לאתר רנו מגאן 2008-9 מיד ראשונה, עם קילומטראז' נמוך לקבל עודף ולהינות ממנה כמה שנים טובות.

עזוב אותך מהסיפורים, במגאן, ביחוד בשנים האחרונות שלה, אין יותר תקלות מאשר בכל מכונית אחרת, אפילו טויוטה... בעצם תיצמד לסיפורים, בזכותם היא כל כך זולה ומהווה קניה כל כך טובה...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש פה חבר פורום בשם lesles יש לו מגאן דיזל שגמעה בסביבות 350000 ק"מ וזה עוד רכב שהיה לשעבר בבעלות חברה לפי מה שאני יודע הוא מאוד מרוצה ממנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע איך אנשים ממליצים פה על סיויק דור 8, יונדאי i20. חבר׳ה התקציב שלו עומד על 30k הוא מאוד רחוק מהרכבים האלה.

ולשואל, ממליץ לבדוק קורולה 06-07, ניסאן טיידה ועם קצת מאמץ איפשר להגיע ליונדאי i30 אמנם מרכב אצבק אבל מאוד מוצלח.

היום: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

הקודם: אאוטלנדר פרימיום 20' (ליסינג זמני) / הונדה סיוויק האצ'בק 16'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואיך אתה ממליץ לו על יונדאי i30?נכון, עם קצת מאמץ.

יונדאי i20 שנת 2009 הוא יכול למצוא מליסינג/השכרה בסביבות 37 אלף.

לא הצלחתי לו על הסיויק רק נתתי לו את הנתונים מנסיון ושוב, עם קצת מאמץ ב 40 אלף הוא יכול למצוא סיויק דור 8.

כפי שכתבתי בהודעות הקודמות ההמלצה שלי היא רנו מגאן דיזל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההבדל שבקצת מאמץ 38 איפשר למצוא i30 במצב טוב פרטית לעומת סיויק 06 שחוטה או i20 יוצאת השכרה.

היום: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

הקודם: אאוטלנדר פרימיום 20' (ליסינג זמני) / הונדה סיוויק האצ'בק 16'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם התקציב אכן ברזל ועומד על 30K, ממליץ לך לחפש קורולה משנת 05'-06'. תהיה סבלני ותחפש בקפידה, כי מוצעות הרבה כאלו בכל רחבי הארץ.

לי הייתה כזו רק שנתון 2003. רכב משפחתי אמין, מרווח, חזק וחסכוני יחסית לקטגוריה שלו, אחזקה שוטפת סבירה בהחלט וביטוח לא גבוה (כמובן תלוי היכן מבטחים).

השוק של הקורולות מהשנתונים האלו עדיין די יציב ולא גמיש, אולי על אקזמפלר שמור ומטופל היטב ירצו מחירון - אך אל תרתע מהמחיר לעומת השנתון, לעניות דעתי ממש שווה את זה.

:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם לי את האמת יש עדיפות לקורולה מבין כולם שהיא בשקלול הכללי נותנת תמורה טובה יותר לדעתי..השאלה היא אם היא עדיפה על המאזדה 6 עם ה-5 הילוכים שגם נמכרת במחירים דומים???

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אינני מכיר מקרוב את המאזדה 6

זהו רכב מנהלים ולא משפחתי, קח בחשבון

עלויות לדלק, ביטוח ורישוי גבוהות יותר.

אם כבר ואתה פוזל למאזדה 6 הזו, עדיף להגדיל את התקציב בכמה אלפים ולקנות רכב מתקדם יותר בשנתונים.

אחרת מציע לך בחום לב לחפש קורולה.

:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא חושב שהקורולה מתאימה מהסיבה שאתה הולך לנסוע לא מעט ק"מ וגם מאזדה 6 לא מסתדר כאן עם חסכון בדלק.

תשקול היטב ואל תיתקע בגישה של שנות ה 80 של משפחתומטית סדאן אלף שש מאות.

לדעתי אם אתה מתאמץ בתקציב ולא איכפת לך לחיות עם התיבה הרובוטית של הקורולה- לך עליה כי היא תהיה חסכונית בדלק או שתרכוש רכב היברידי.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...