Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנדה 11 מול ספארק 1.0 חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

סתם בשביל הידע.

אני מחזיק בשברולט ספארק 1.0 ובנסיעה עירונית קשה + מזגן, הצריכת דלק עומדת על 12.20 ק"מ לליטר.

כמה קשה? הנסיעה מורכבת מ-43 ק"מ של עליות קשות, פקקים, כיכרות, מעברי חצייה, השתלבויות, פניות חדות, 40 רמזורים ו-5 התנעות, כל הנ"ל באזור ירושלים + ירושלים.

עריכה אחרונה על ידי kobi.idan2

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה על המידע לגבי צריכת דלק.

מה אתם אומרים על פנדה 0.9 הבנתי שהיא די נדירה ולא מצאתי עליה הרבה מידע

פורסם

מנוע טוב, רכב נדיר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
החל מ...

ותמיד כשאתה בא, יש בדיוק אחת והיא נמכרה, אבל במקרה יש לנו אחת אחרת, במחיר קצת יותר גבוה.

35K זה המחיר לפנדה בוגרת השכרה, ואני מניח שאפשר למצוא כאלה בקל אוטו.

לא יודע, יש באתר שלהם כמה רכבים כאלה ומסומנים כיד ראשונה, כמובן שצריך לבדוק כל מקרה לגופו.

לא עלו כאלו לכביש. למיטב ידיעתי, יש רק אחת כזו בארץ אשר שימשה את היבואן וכנראה נמכרה.

עלתה כמות קטנה של רכבים. דווקא ליבואן לא היה רכב הדגמה כזה (אולי אתה מתבלבל עם ה500 טווין אייר שכזו כן היתה).

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

במחיר שנתנו לה זה לא פלא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לא יודע, יש באתר שלהם כמה רכבים כאלה ומסומנים כיד ראשונה, כמובן שצריך לבדוק כל מקרה לגופו.

).

היה לי סיפור כזה עם טרייד מוביל. מגיעים לראות רכב עם נתונים מעולים, "במקרה" הוא כבר לא שם.

ברמת העיקרון, האתרים של סוכנויות הליסינג, ההשכרה והטרייד אין לא תמיד מעודכנים, בלשון המעטה.

מה שנשאר כמעט תמיד למכירה באתר אלה רכבים יפים עם ק"מ נמוך ובלי תאונות, וכשאתה מגיע למקום מספרים לך שזה בדיוק נמכר, שיש אחת ממש כמו זו שרצית וכו' וכו'. שיטת העבודה מתבססת על זה שאתה כבר שם ואפשר לשכנע אותך לראות רכב.

סה"כ אוטו דיל וטרייד מוביל לא מוכרים רכבים יד 1 פרטיים במחיר זול במיוחד.

סתם בשביל לסבר את האוזן - אם תמכור עכשיו רכב יד 1 פרטי במבצע טרייד אין ליבואן, תקבל מחירון מינוס 15%-18% בקניית רכב חדש מהיבואן.

מבחינת פנדה, למשל - זה אומר שרכב שעולה 42K במחירון יירכש ע"י היבואן ב-35K.

איזו סיבה יש בדיוק למכור את הרכבים האלה הלאה ב-35K? אוטו דיל הם לא צדיקים, הם סוחרי רכב...אני מניח שהם רוצים להרוויח קצת.

פורסם

ממליץ לך לשקול את הניסאן מיקרה !

היה לי את הספארק 2014 מנוע 1000 מהשכרה , למשך חודש וחצי

ותודה לאל שהוא כבר לא אצלי .

אחרי שקיבלתי את המיקרה , נסיעה נוחה יותר , הרכב מגיב יותר טוב מהספארק .

את הפנדה גם שקלתי , נסעתי עליה פעם אחת ולא קניתי את הרכב בגלל מוט ההילוכים .

פורסם
לפנדה 2011 (דור קודם) 3 כוכבי בטיחות בריסוק ושתי כריות אוויר - הייתי מחפש רכב בטוח יותר.

זה במבחן ישן ללא ESP. סביר להניח שהייתה מוציאה 4 כוכבים אם הייתה נבחנת עם ESP.

פורסם

את הפנדה גם שקלתי , נסעתי עליה פעם אחת ולא קניתי את הרכב בגלל מוט ההילוכים .

זה מפתיע, כי אני אישית התרגלתי אליו מאוד מהר. נופל ישר לידיים. אני אתבאס לחזור למוט הילוכים שנמצא בתחתית...

אבל, כל אחד והעדפותיו.

פורסם

יש לה שתי כריות אוויר זה גם יכול להשפיע על הציון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
זה במבחן ישן ללא ESP. סביר להניח שהייתה מוציאה 4 כוכבים אם הייתה נבחנת עם ESP.

לא רק זה, הפנדה הספציפית שנבחנה שם הייתה גם בלי כרית אוויר לנוסע , ונדמה לי שגם בלי abs.

הנה מבחן שבוחן אותה טוב יותר:

ועל הדרך גם רואים מה קורה שלא חוגרים מאחור.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• תוכן חדש...