Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להחליף שמן גיר בגטס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השמן לאחרונה הוחלף בדיוק לפני שנתיים ולפני 20 ק“מ (אמנם בבעלות הקודמת ולא על ידי)

אני מצרף כאן תמונה של השמן שנראה משומש אבל לא שרוף מדי

http://srv2.jpg.co.il/4/542549d5df37a.jpg

מה דעתכם? להחליף או לא?

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם

כן, אבל היצרן ממליץ על החלפה כל 60 אלף ק“מ, ובינתיים עברו רק 20K מההחלפה האחרונה. אז כדאי כבר עכשיו? או שאפשר למשוך מעט?

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם

אם אתה בטוח שהוחלף שמן לפני 20K במאה אחוזים, ולפי היצרן יש מרווח של כל 60K, אתה חייב גם להסתכל לפי טיפול שנתי.

אם הרכב נסע 20K ק"מ במשך 4 שנים , סביר להניח שתצטרך להחליף לפי מינון של טיפול שנתי. תעשה את החישוב.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

האם אתה בטוח שהשמן שהחליפו בזמנו הוא שמן מקורי ת או לפחות תואם תקן SP-3 ?

אז עשה לעצמך טובה תחליף שמן גיר ובדרך תחליף גם את הפילטר

פורסם

החלפת נוזלים במוסך מורשה אינו ערובה לנוזלים מקוריים. לרוב מוסך מחליף למה שאפשרי וזול ואמור לעמוד בתקני היצרן. לדוגמה זו הסיבה שמרבית המוסכים משתמשים בשמנים מינרליים או חצי סינטטיים, לרוב מייצור מקומי. היצרן מאשר אותם לשימוש אך זה לא השמן הטוב ביותר שניתן למזוג למנוע.

אני בעד החלפת נוזלים בתדירות תכופה מהמלצת היצרן. להזיק זה לא יכול.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה מוסך מורשה ? לפני חודשיים עשיתי טיפול במוסך מורשה של יונדאי בעפולה

לפני כן סגרתי עם המוסך שאי אביא את כל החלקים ( כמובן שהכל מקורי ) והם יעשו

את העבודה . ובזמן שרכב נכנס למוסך אני מזהה שמניחם חלקים בצד הרכב ( כנראה לא ראו את החלקים שלי )

ובן כל החלקים אני מזהה מים ירוק של 20 שח - כמובן שמיד נכנסתי למוסך ושאלתי את מנהל העבודה איך יתכן

שמוסך מורשה אינו משתמש בחלקים מקורים של היצרן (למרות שהיצרן מחייב להשתמש בשמנים ונוזלים מקוריים בלבד )

כמובן שמנהל העבודה ניסה לצאת מזה בכל מיני אמתלות שהם - וזה רק מחזק את דבריי לקנות חלקים וללכת למוסך

שיעשה את העבודה .

פורסם (נערך)

מה שנישאר זה לחזק את דבריו של איתמר!!!!

במוסך מרכזי בחולון של יונדאי ומיצובישי לצורך הדוגמא, ממלאים שמן מנוע דרך צינור מחבית מרכזית.

לפיכך אי אפשר לדעת איזה סוג שמן ממלאים ומה טיבו.

עריכה אחרונה על ידי kwon
שגיאת כתיב

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם
מה שנישאר זה לחזק את דבריו של איתמר!!!!

במוסך מרכזי בחולון של יונדאי ומיצובישי לצורך הדוגמא, ממלאים שמן מנוע דרך צינור מחבית מרכזית.

לפיכך אי אפשר לדעת איזה סוג שמן ממלאים ומה טיבו.

בטח שאפשר לדעת כתוב, ויגידו לך, מה חשבת זה שמן תעשייתי.

• תוכן חדש...