Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני יומיים קרתה לי תאונה - רכב ביצע עבירת תנועה (יש עד שיאמת את טענתי) ונכנס בי. אין פגיעות בגוף אלא רק נזק בלבד. לי יש ביטוח צד שלישי בלבד. החלפנו פרטים. בגלל הלחץ של התאונה לא לקחתי ממנו את מלוא הפרטים, אני חושב שאת העיקר יש לי. מסתבר שהנהג אינו בעל הרכב. דיברתי עם בעל הרכב , לטענתו הוא מכר אותו לפני כחודש לנהג שפגע בי (כנראה בלי העברת בעלות) וגם השאיר לו את הביטוח (???). תעודת הביטוח שהנהג הראה לי היא על שם בעל הרכב ולא על שם הנהג והיא בתוקף. אני מנסה ליצור קשר עם הנהג והוא לא עונה בטלפון. גם לכתובת שלו הוא מגיע רק לפעמים.

השאלה שלי היא מי ה"אחראי" על הרכב? את מי אני צריץ או יכול לתבוע? את הנהג או את בעל הביטוח?

תודה רבה על עצתכם וחג שמח!

פורסם

מי האחראי? בעל הרכב.

תסביר לבעל הרכב שימצא את ״הקונה״ שלו ויסתדר איתו, או שיתבע את הביטוח שלו וישלם לך פיצויים.

ככה או ככה אם תצטרך לתבוע, אתה תובע את בעל הרכב.

• תוכן חדש...