Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגברה ל-ALPINE CDA-7998

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם הרבה מזל וקצת שכל הצלחתי לארגן את המכשיר הנ"ל במחיר מצחיק מחו"ל, תודות לחבר טוב.

משיחות עם אנשים הבנתי שבלי הגברה נאותה המכשיר לא יספק אותי (או לחילופין לא יפעל בכלל).

אני בתהליכים של בניית מערכת ואני מתכוון להוסיף סאב, טוויטרים מקדימה ואם התקציב יאפשר, רמקלוים מאחורה.

על איזה מגבר הייתם ממליצים כאשר ישנה הגבלה בתקציב וכאשר אין אחת כזו?

אני מתכנן לבנות מערכת SQ, ואשמח לכל עצה שתגיע...

מה דעתכם על המכשיר? יתרונות חסרונות על מתחריו?

פורסם
בסדר מתן הוא מתכוון שתקציב ממש מצומצם

ז"א מה הייתם ממליצים לו במינימום כסף שייתן לו סיפוק

זה לא עובד ככה

בלי תקציב קשה לעזור !

יש כאלה שבשבילם 1000 שקל למגבר זה מצומצם ויש כאלה שבשבילם 500 שקל זה מצומצם

למ שאני יתרמץ בשבילו ויחפש לו מוצר בכול האינטרנט בזמן שהוא לא מתאמץ לרשום תקציב

ועוד בסוף אני גם יתאמץ לחינם כי התקציב שאני חשבתי שהוא מצומצם הוא גבוה מידי בשבילו

פורסם
למכשיר אין הגברה פנימית. אם קנית מארה"ב אז תקלוט רדיו אמריקאי בלבד. מלבד זאת המכשיר מצויין.
רדיו דיסק ללא הגברה פנימית ?

פעם ראשונה שאני שומע על זה...

פורסם
זה נפוץ במכשירים ברמה גבוהה.
טוב לדעת לרגע חשבתי שההפך

מה קורה במכשיר שלך אייל ? ( למרות שאני יודע שזה לא ממש חשוב לך )

ואם מותר ג ם לשאול מה הסיבה שעושים את זה ככה ?

פורסם

כרגע לאלפיין אין מכשיר חדש ללא הגברה פנימית מלבד סדרת הF1. לא יצא מחליף ל7998 שיצורו הופסק (לכן הוא נמכר בגרושים) ועכשיו הדגם הכי גבוה לפני הF1 הוא ה9835 שלי שיש לו הגברה פנימית.

פורסם
כרגע לאלפיין אין מכשיר חדש ללא הגברה פנימית מלבד סדרת הF1. לא יצא מחליף ל7998 שיצורו הופסק (לכן הוא נמכר בגרושים) ועכשיו הדגם הכי גבוה לפני הF1 הוא ה9835 שלי שיש לו הגברה פנימית.
אז מה זה בעצם?

טרנספורט- טיונר?

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

תודה על התגובה אייל.

בקשר לתקציב, כנראה לא ניסחתי את עצמי כהלכה, מתנצל.

התכוונתי איזה מגבר הייתם ממליצים כאשר אין הגבלת תקציב, מהסיבה הפשוטה שיש דברים שאני יכול להשיג בזול דרך חבר מחו"ל. איזה מגברים הכי יתאימו ל-HU הנ"ל? הייתם לוקחים דווקא אלפיין או משהו אחר?

פורסם

מתאימים מגבר לרמקולים\סאב לא לHU....

אם תגיד לנו איזה קומפוננט יש לך וסאב או מה אתה מתכוון לרכוש אז נוכל להתאים לך הגברה מתאימה במינימום כסף.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם
מתאימים מגבר לרמקולים\סאב לא לHU....

אם תגיד לנו איזה קומפוננט יש לך וסאב או מה אתה מתכוון לרכוש אז נוכל להתאים לך הגברה מתאימה במינימום כסף.

אני מתחיל את המערכת מאפס. אני מתכוון לבנות אותה סביב מגבר חזק וה-HU שציינתי.

אין לי הרבה ידע באודיו בכלל ולרכב בפרט, אבל הרכב ואיכות הסאונד חשובה לי מאוד.

פורסם

יופי,עכשיו תגדיר לנו תקציב מוערך שניראה לך ריאלי להשקיע במערכת ונוכל לבנות לך פה מערכת הכי טובה שאפשר בתקציב הנתון.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

• תוכן חדש...