Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חניה לרכבים מיוחדים ,אספנות .

turbo guy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

עלה פה לפני כמה וכמה שנים דיון בנושא חניה מאובטחת לרכבים מיוחדים ,אספנות .

מישהו מכיר ?יודע על מקום כזה באיזור חולון ,ראשון ? עם שכירות סבירה ? והכי חשוב שקט.בלי דאגות מיותרות.

only the turbo guys have the ability to disappear

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עלה פה לפני כמה וכמה שנים דיון בנושא חניה מאובטחת לרכבים מיוחדים ,אספנות .

מישהו מכיר ?יודע על מקום כזה באיזור חולון ,ראשון ? עם שכירות סבירה ? והכי חשוב שקט.בלי דאגות מיותרות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מישהו יודע או מכיר מקום ,מתחם ,שאפשר להשכיר בו תא לאחסון רכב ? מחסן ,או משהו דומה ?

עדיף באיזור ראשון לציון ,חולון .עלו פה דיונים בעבר באותו נושא ואז היו מספר פתרונות

18 , 20 מטר לא יותר .עם שער כניסה בריא ויציב .אני בטוח שזו בעיה משותפת להרבה חברים בפורום .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי מציע לפרסם בפורום אספנות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נדמה לי שהחניון התת קרקעי של מגדלי התאומים ברמת גן יש קומה שלמה לאחסנת רכבי אספנות בתשלום .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...