Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב בתקציב 30-40 אלף שח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

זאת פעם ראשונה שאני מפרסם פה הודעה עד עכשיו הייתי יותר כצופה(עזרתם לי המון)

אני מחפש רכב בתקציב של 30-40 אלף שקל,

הרכב ישמש אותי ואת אישתי ,חייב גיר אוטומטי(תודה לאישתי :))

השימושים שלנו הם בדרך כלל נסיעות קצרות בתוך העיר,פעם בתקופה נסיעה מחוץ לעיר.

ממולץ שהרכב יהיה קטן(לא מחייב,עד עכשיו נהגתי בשרייד 97)

אמין וחסכוני בדלק,

בנוסף ראיתי פיאט גרנדה פונטו 2010 אוטומט עם 55 אלף קילומטר.

ואשמח לחוות דעת.

האם זאת בחירה נכונה?יש לרכב "מחלות" ידועות?קראתי המון על הגיר הרובוטי בדגמים המוקדמים של הרכב שהוא לא להיט,האם גם בדגם 2010 הוא כך?האם עלות אחזקה ותיקונים הם בשמיים או בגבול הסביר?

במידה ויש לכם הצעות אחרות יתקבלו בברכה,

תודה לכל העוזרים!

פורסם

מפאת ואתה מחפש רכב אוטומטי אז לטעמי כבר הפיאטים למיניהם יורדים מהפרק עקב חוסר גיר אוטומט פלנטרי.

מאז הפונטו ספייס שהאחרון דורו ירד מפס הייצור איי שם ב- 2006 אני לא זוכר מתי ראיתי פיאט עם גיר אוטומטי.

עקב ניסיוני הלא מעט עם המון מכוניות עם גיר רובוטי (גם כפול מצמדים אבל בעיקר החד מצמדי), אני חושב שהגיר הזה

לא נוח, לא אמין, ועם להיות יותר מוקצן ופחות עדין אז מדובר בגיר מיותר.

אם היה לך טעם טוב עם השרייד אני לא אוציא אותך מגבולות המותג ואמליץ לך על הסיריון.

חפש לך אחת שמורה משנתון מה שיותר מתקדם ואני מבטיח שתהנה מהרכב מאוד.

רכב אמין, זול לרכישה והן לאחזקה, אמינות יפנית מבית טויוטה, מרווחת הרבה יותר ממה שנדמה.

בהצלחה.

שלומי.

פורסם

תודה על התגובה שלומי,

העניין עם הסיריון שאני חושב שהיא תהיה קטנה לי,המחשבה על ילדים מתקרבת ואני מאמין שזה יהיה בשנה-שנתיים הקרובות ואני לא חושב שיהיה לי נוח עם הרכב הזה.

חשבתי על הרכב כאופציה ראשונה אבל מהסיבות שציינתי החלטתי לחפש רכבים אחרים.

פורסם

אתה כנראה צריך מכונית משפחתית/ או משפחתית קומפקטית (שזו בעצם סופר מיני סדאן),

תצטרך לעשות קצת פשרות עם הדרישות, קצת קשה לתמרן עם האופציות בתקציב כזה.

אם אתה שואל אותי, העובדה שכמות הנסועה השנתית שלהם לא גדולה אז עניין הדלק לא אמור להיות פקטור כל כך בעייתי

כך שגם רכב שעושה 1/10 יכול להיחשב כאופציה כדוגמת המאזדה 3.

אפשרי גם לחפש לך סיוויק 2004-2006, מכונית חסכונית בדלק ביחס לשאר המשפחתיות, למרות עלויות אחזקה מעט יותר יקרות

מכל משפחתית ממוצעת אחרת וגם נדרשת ירידה מעט בשנתון.

שלומי.

פורסם

אם זה רק רכב לאישה אז כמו שהוא ציין אין טעם לקנות רכב משפחתית,עדיף קטן,ככה הרכב יהיה חדש יותר לעומת משפחתית וגם קל יותר לחניה.

התיקונים הם כמו בגיר פלנטרי,שוב צריך מזל,אתה יכול ליפול על רכב שלא יהיו בעיות,היתרון שלו זאת צריכה,אבל בעיר גיר רובוטי לא הכי נוח.

אני הייתי מציע רכב כמו דייהטסו סריון-אמינות טובה,בפנים די מרווחת,זריזה יחסית.

מזדה 2-גם רכב זריז אם כי פחות חיסכוני,כדאי לחפש את גירסת האיבזור דיינמיק עקב 6 כריות אוויר לעומת 2 באקטיב.

יונדאי I20-גם מאוד אמינה,מאובזרת די טוב כבר בגירסת הבסיס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...