Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אנסה להסביר. ואני ממש מקווה שאני לא יוצא פה פלצן/סנוב, כי אני (לפחות רואה את עצמי) ממש לא כזה.

אנחנו גם ממש לא נמנים עם העשירונים העליונים, ומתקשים כמו כולם "לגמור את החודש".

א. למזלנו הרב, מצבנו הכלכלי כרגע מאפשר לנו לצרוך מעט מעבר למה שמוגדר "מצרכי יסוד". מה שאומר שיש דברים שאנחנו אוהבים לצרוך, והם לא בדיוק "לחם אחיד וחלב". בד"כ מדובר על מותגים ספצפיים שהילדים אוהבים במיוחד, או סתם דברים שהתרגלנו אליהם, כמו רוטב טומטינה ספציפי, או סוג טחינה גולמית שאני אוהב במיוחד.

ב. אני וזוגתי עובדים "במשרה מלאה", ומנהלים קריירות שגוזלות לא מעט מזמננו. כרגע, בעקבות המעבר מהרצליה לחדרה,נוספו לנו גם כ-100 ק"מ של נסיעות לעבודה וחזרה בכל יום, מה שמצמצם עוד יותר את "זמן האיכות" הזוגי/משפחתי.

משני הר"מ,יוצא שהזמן הפנוי שלנו לערוך קניות גם מצומצם, וגם לא קבוע (במובן שאני יכול להצהיר "מהיום עושים קניות כל רביעי ב10).

אם אני לא מוצא חלק מהמוצרים שאני "צריך", אני אצטרך "לעבור בסופר" עוד פעם במשך השבוע, וזה מציק לי.

אם אני מגיע לסופר מתוך מחשבה שאני צריך להקדיש לכך שעתיים, וזה לוקח לי שלוש, כי אין עגלות, או שיש שלוש קופות פתוחות ויש חצי שעה של המתנה בתור- זה מציק לי.

ועכשיו לשיא ההתפלצנות-

ההפרשים בין ה"סופרים" (במדגם לא מייצג בכלל שאני ערכתי בעצמי,בין רשתות באותו רדיוס של 10 ק"מ. לא בין הזול בארץ ליקר בארץ) הוא 5-6%.

להחזיק מחלקת עופות עם 10 קצבים שנותנים שירות, 32 קופות פתוחות, גדוד של סדרני סחורה שדואגים שהמדפים יהיו מלאים 24/7, ולא רק "לקראת שבת", שטח מסחרי+חנין+מחסן סחורות גדולים, צי עגלות+כמה עובדים שדואגים להחזיר אותן למקומן כל הזמן, כל זה עולה כסף.

(ולא שאני טוען שמישהו מפסיד. יוקר המחייה כאן מטורף, ומתח הרווחים בכל הרשתות הוא עצום ומוגזם), אבל אני מוכן לשלם מעט יותר, כדי להגיע, ו"לגמור עם זה" במהירות, ובמינימום חיכוך...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

אז עכשיו כשיש את כל הנתונים, אז התשובה מאוד קלה, בדרך חזרה מהעבודה, שאחד מכם יעצור פעם בשבוע בטיב טעם בנתניה (ליד איקאה), זה יענה על כל המשאלות שלך ועם הורדת המחירים קבועה של 1895 מוצרים שפורסמה אתמול, אולי אפילו לא תשאיר שם סכומים דמיונים.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000971755

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

טיב טעם זו בדיוק רשת שלא נכללת ב-5-6% הפרש.

ההפרשים שם גדולים הרבה יותר.

איכשהוא, אני מתקשה להאמין שגם ההוזלה המדוברת גורמת להם "ליישר קו" עם הרשתות הרגילות.

ולא שאני נמנע מלקנות שם (יש לי כרטיס חבר עוד מהימים שלא היתה "רשת". היה רק "סניף" אחד-בראשל"צ).

אבל שם באמת אנחנו רוכשים אולי פעם בחודש, קניה קטנטנה של דברים ממש מיוחדים שאין במקום אחר (פירות ים, נקניקים גבינות), או כשאני "חייב" משהו בשבת.

אבל הרעיון לקנות בנתניה על הדרך יכול בהחלט להצליח.

לאחרונה, כשאני עומד שם בבוקר בפקק בכוון ההפוך, ראיתי שיש שם חתיכת מרכז מסחרי.

נדמה לי שראיתי גם רמי לוי ענק ליד האיצטדיון.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

אגב, במוצרי "טיב טעם" תחסוך המון כסף אם תמצא לך איזה "מעדנית רוסים" זולה וטובה.

יש בחדרה עשרות כאלה.

על הדרך גם תהיה מבסוט שאתה מפרנס שכן ולא מממן את דירת הנופש בניו-יורק של הדירקטוריון (טוב, אני מגזים, כולה טיב טעם אבל אני מאמין שהכוונה הובנה).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...