Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חדרתים, איפה אתם עושים את הקנייה השבועית?

מאז שעברנו לחדרה, כבר הייתי ב:

רמי לוי (חווית קניה איומה. סופר מבולגן וצפוף. אין מבחר. הירקות ברמה של מה ששמים בפח של השוק בסופ"ש, העגלות קטנות, ובשעות לחץ אין בכלל. ודא"ג-ממש לא זול.)

יינות ביתן (אין מבחר מוצרים. מרגיש כמו מכולת גדולה. מחיר סביר)

שופרסל דיל בצה"ל וגם בסניף בצומת חפר (חווית קניה סבירה, למרות שאין אורזים. המחירים גבוהים למה שאני רגיל).

יש עוד מקום שאני מפספס?

אני מחפש מקום עם מבחר של מוצרים, גדול ומרווח (שלא צריך לחזור את המעבר ב"רוורס" אם מישהו בא מולך עם עגלה), שאין בעיה למצוא עגלה וחנייה, ושיש בו שירות אריזה בקופה. וכן, אני אשמח אם זה לא יהיה מקום נורא יקר.

כשגרתי בהרצליה, עשינו את הקנייה השבועית ב"חצי חינם" בשרונים.

מי שמכיר, מבין לאיזה סטנדרט גבוה (ואגב- מחירים מצויינים) התרגלנו.

אז חדרתים- בבקשה חישפו- איפה אתם עורכים קניות (גם אם זה לא עומד בסטנדרטים שהצבתי לעיל).

*אני מוכן לנסוע קצת. עד 20 דקות לכל כוון, אם זה יהיה שווה את זה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

על איזה סניף רמי לוי אתה מדבר?

אני עושה את הקניה השבועית בסניף רמי לוי בפרדס חנה. בסניף הזה מצאתי שתי בעיות: הסניף מאוד עמוס אני חושב שמכל הסביבה עושים שם את הקניות שלהם (כי בשאר הסופרים בסביבה פשוט אין נפש חיה ביום שישי בבוקר) והירקות לא תמיד איכותיים. מבחינת מחיר הוא הכי זול שמצאתי באזור.

פורסם

תודה על תשובתך.

אכן, אני מדבר על הסניף בפרדס חנה. (ואכן, ביקרתי שם ביום שישי...)

לדעתי, זה פשוט הזוי שכדי לבחור קופסאות שימורים/עגבניות מרוסקות, אני אמור להשחיל יד בין הרגליים של הקשישה שבוחרת מלפפונים מעלי.

זה לא הגיוני, שביום שישי אין "חלה קלה" (אפילו במכולת מביאים לקראת סופ"ש. בסופר נורמלי יש כל השבוע).

והבשר אצלם ממש לא זול.

פורסם

עד לא ממזמן גרנו בחדרה. היינו עושים קניות בשופרסל ברחוב צה"ל (מרחק יריקה מהבית).

הסניף דווקא בסדר והמחירים סבירים, יש מלא חנייה בחניון העליון שכמעט ריק (כולם מנסים להידחק בחניון התחתון).

יש עוד סניף של שופרסל ב"שערי חדרה" ברחוב ביאליק. סניף מאוד גדול, לא זוכר לגבי המחירים.

פורסם

גם דודה שלי שמתגוררת בחדרה עושה שם קניות בשופרסל דיל.

לא נראה לי שחוץ מאלו יש הרבה ברירות באזור.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

שופרסל-אונליין, זה הפתרון

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
עד לא ממזמן גרנו בחדרה. היינו עושים קניות בשופרסל ברחוב צה"ל (מרחק יריקה מהבית).

הסניף דווקא בסדר והמחירים סבירים, יש מלא חנייה בחניון העליון שכמעט ריק (כולם מנסים להידחק בחניון התחתון).

יש עוד סניף של שופרסל ב"שערי חדרה" ברחוב ביאליק. סניף מאוד גדול, לא זוכר לגבי המחירים.

את ההוא בצה"ל כבר דגמתי. השבוע אדגום את ההוא בשערי חדרה.

חניה אני מניח שיש שם?

גם דודה שלי שמתגוררת בחדרה עושה שם קניות בשופרסל דיל.

לא נראה לי שחוץ מאלו יש הרבה ברירות באזור.

כן. מזה חששתי. ממה שאני רואה, הם "שולטים" באיזור, עם איזה ארבעה סניפים.

שופרסל-אונליין, זה הפתרון

אם זה היה תלוי רק בי, זה מה שהיה. למרות שזול זה לא.

פורסם

יש גם את מגה בצומת אליאנס, פוליצר (שני הסניפים, ברמב"ם מול תיכון חדרה ובניסן), "יש" באזור תעשיה ובגבעת אולגה, זול בשפע ברח' הלל יפה ליד מס הכנסה.

יש עוד סופר בקניון לב חדרה, ובסוף של רח' אחד העם ליד מגדל מים. לא זוכר איך קוראים להם, כי הם מחליפים שם כל חודשיים בערך.

יש שני סופרים בבית אליעזר - בקניון גני הדרים, ובבית אליעזר הישנה.

בנוסף יש את טיב טעם בעמק חפר, קשת טעמים על כביש 4 ליד צומת משטרה, ודוכן גן שמואל במרכז מסחרי גן שמואל. אלה לא כשרים, אבל פתוחים בשבת.

בקיצור, סופרים בחדרה לא חסר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

"יש בשכונה" בבית אליעזר זה תכלס "אין בשכונה", אין שם שום דבר אף פעם בערך.

מגיע, מחפש, מתעצבן ונוסע לחדרה, סתם בזבוז דלק.

ביחס לפוליצר קופסת סרדינים היא מאוד מרווחת..

קשת טעמים בא לי בטוב, הם פתוחים בשעות הזויות (נסו למצוא סופר פתוח בשעה 4 בצהריים בשישי) ויש מבחר עצום של דברים שאין למצוא בשופרסל. (אפרופו - הסניף הכי נורמלי באזור זה האחד בשערי חדרה)

מה שכן יש המון דברים שאי אפשר למצוא שם (נגיד המבחר לצמחוניים מאוד דל, וגם קצת יותר יקר משופרסל).

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

את טיב טעם, דגמתי כבר בשבת הראשונה שלי בבית אליעזר. (על האש לאלו שבאו לעזור לפרוק ארגזים :D)

אני מבין שכדאי לדגום גם את "קשת". יש ביקוש בבית לדברים טעימים, ולאו דווקא כשרים...

גם בגן שמואל הייתי בשבת הראשונה (בשביל הום-סנטר...) וראיתי שיש שם סופר.

אבל כל אלו שפתוחים 24/7 לא מתאימים לקנייה השבועית המרוכזת. בהגדרה אמור להיות יקר שם מאד. (ובהקשר לשרשור שהיה פה פעם בנושא, לי זה ממש מובן. לפתוח 24/7 עולה הרבה, וברור שזה יגולגל על הצרכן. נתקעת בשבת בלי מוצרים בסיסיים, ונורא דחוף לך להכין עוגה? תשלם!)

"יש בשכונה" בבית אליעזר- עשיתי שם "השלמות לשישי" כשחזרתי ברגל עם הגדול משיחת הכירות עם המורה ב"צליל". בשביל זה הם בסדר. למרות שצפוף שם.

לקניה השבועית הם לא יתאימו, מה גם שאין שם חניה.

גם את שלטי החוצות ל"פוליצר" (מתי הוא עשה הסבה מעיתונות?:D) ראיתי. אבל אם אתם אומרים שצפוף שם, אז לא בא לי אפילו לנסות...

תודה לכולם.

עריכה אחרונה על ידי natco

פורסם (נערך)
נסה את יינות ביתן באור עקיבא.

אבל לדעתי, קניות באינטרנט זה הכי נוח.

להתרחק.

ההפך הגמור ממה שפות"ש מחפש.

מקום קטן וצפוף, כמות עגלות קטנה (בשעות עומס השומר מתרוצץ ומחפש עגלות ריקות) ולא טרי.

עריכה אחרונה על ידי R'n'B
פורסם

היום הגברת הולכת לקניה שבועית+מצרכים לבישולי חג ב"שופרסל-דיל" ב"שערי חדרה".

בביקור מקדים, (הגברת נסעה לשם במיוחד ל"השלמות" כדי לבחון) נראה שזה בדיוק מה שחיפשנו מבחינת גודל, שירות, ומבחר המוצרים.

רק מבחינת המחיר--> אחה"צ אקבל את פסק הדין בסמס :mm_eek:

ממתין בחשש..

פורסם

יש סופר נהדר שעונה על כל הצרכים והמשאלות שלך, הוא נקרא קרפור והוא פרוש בכל רחבי צרפת.

בארץ, אין!!!

או שתשלם ביוקר או שתשלים עם חווית קניה הנחותה (איזה מושג מטומטם שהותמע ע"י גנבים ששודדים לך את הכסף ומנסים לתרץ למה הם יקרים) .

בנימה ענינית, מה פאקינג בכלל מעניין אותך חווית הקניה?

איזה מין קשקוש זה?

אתה מוכן לשלם יותר על מוצרים בשביל מה בדיוק?

זה הרי לא שוק הכרמל מול טיב טעם ראשל"צ, ההבדל בחווית הקניה בין רמי לוי לסופרסל כמעט ולא קיים ומי שהולך לסופר בשישי בצהריים, שלא יתלונן על "חווית קניה".

רוצה את העצה הכי טובה, לך לרמי לוי ביום רביעי/חמישי בלילה, הסניף פתוח עד 23:00, מעט אנשים, אתה בשלווה שלך, המדפים עמוסים לקראת שישי וחוויית הקניה מרגשת עד דמעות:loco:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...