Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אחרי סיום התואר הגיע הזמן להחליף את הרכב הסטודנטיאלי האהוב( פג'ו 206), ברכב חדש ואמין יותר.

בכנות רבה אני מחפש רכב מפנק ואוטומטי, אמין, שיש לו מה להציע מתחת למכסה מנוע.

אז התקציב הוא כ55-60 אלף, לא מעוניין למתוח אותו.

חשבתי רבות על קניית רכב ממגרש ליסינג (אני עובד בצ'ק פוסט ויש מיליון מגרשים ליד), האם כדאי ללכת לכיוון הזה?

כרגע חשבתי המון על Jetta או Mazda 3, אבל גם האפשרות של לקחת שברולט קרוז מהחברה שנת 2011 עם אחריות לשנה די קוסמת לי.

מה אתם חושבים?

בברכה,

דניאל

פורסם

אתה מחפש רק משפחתית או סופר מיני?

ידנית או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תמקד את הדרישות שלך מהרכב יותר לפי סדר עדיפות.

מה שטוב לאחד לא בהכרח טוב לאחר ורק ככה נוכל לעזור לך.

ממליץ לך לקרוא את המדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי, יעזור לך להתמקד על הדרישות מהרכב.

פורסם

מצטרף להמלצה,תתמקד בדיוק באיזה רכב אתה רוצה,כי יש מגוון משפחתיות וסופר מיני,אין אפשר לתת רשימה אין סופית,ממה שאני מבין אתה בעיקר מחפש אמינות וכוח?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני אסדר את הבקשה:

מכונית אוטומטית, אמינה, שנתון מתקדם, נסיעות של כ1000 ק"מ בחודש מקסימום, עדיף כזאת ששומרת על ערכה, אני מעדיף רכב שתהיה לו נוכחות על הכביש, לא מעוניין ברכב קטן.

תודה רבה!

פורסם

שמירת ערך אין כ"כ למכוניות היום כי המצב של השוק לא הכי טוב. השוק מוצף ואי אפשר לחזות את העתיד (תראה מה קרה לסובארו ומאזדה שהיו מלכות המכירות פעם. מי שהיה לו סובארו היה מוכר מעל המחירון בלי בעיה, כנ"ל מאזדה, היום השוק מוצף).

בינתיים המכוניות ש"על הנייר" שומרות על המחירון הכי טוב הן טויוטה והונדה, אבל קח בחשבון שהרבה רכבים מוצעים למכירה מתחת למחירון (תפתח יד 2 ותראה).

פורסם

השאלה אם אני אקנה רכב מחברת ליסינג ואמכור תוך שנה(שזה הצפי לקבלת רכב מהעבודה), כמה היא תאבד מערכה, האם יש טעם בכלל ברכישת רכב כזה לשנה?

אני מודע לזה שאי אפשר לחזות את העתיד אבל בטח יש ניסיון קודם.

בברכה,

דניאל.

פורסם

אינני נביא ולא בן נביא - אך נראה לי ששוק המשומשות ימשיך לדשדש וכדי למכור את הרכב אחרי שנה להוריד הרבה מאוד במחיר.

שתי אפשרויות להתמודד עם הבעיה:

1) לדחות את החלפת הרכב עד למועד קבלת רכב חברה.

2) לבצע ליסינג פרטי לתקופה של שנה (יש גם אפשרות לעשות לרכב משומש)

האפשרות הזאת איננה זולה - אך היא מגדרת את הסיכון, ואתה יודע מראש כמה זה יעלה לך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש אופציה כזאת מיני-ליס, שזה ליסינג לשנה אחת. אתה משלם בגדול על ירידת ערך של רכב וזהו.

כמובן שצריך לקרוא את האותיות הקטנות ולבדוק שאתה לא מפסיד יותר מדי.

אבל לפי דעתי מה שיהיה הכי טוב בשבילך, תקנה רכב יד שניה במצב טוב שיהיה לטעמך ותמכור אחרי שנה.

או שפשוט תשאר עם הרכב הקיים שלך למשך השנה הזאת, בכל אפשרות אחרת אתה מפסיד כסף ולא מעט. אלא אם כן ממש מתחשק לך רכב יחסית חדש להתפנק למשך השנה אבל שוב...להתפנק עולה כסף.

אם הצפי הוא לקבל רכב עוד שנה/שנה וחצי אז תשאר עם מה שיש לך עכשיו.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תוכן חדש...