Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש המלצה לשני דברים שלא קשורים אחד לשני:

1. POWER BANK - כזה שניתן לחבר אליו את הגלקסי בכבל USB ולהטעין, הטלפון דורש לפחות 2 אמפר.

אבל אני רוצה אחד חזק, שמטעין מהר, עם קיבולת טובה.

באיביי לא הצלחתי למצוא יותר מדי, הרוב נראים אותו דבר, אני מחפש אחד של 30,000-50,000MAH

ולא כל המוכרים שם אומרים שהמכשיר שלהם תומך בגלקסי ולא ברור לי למה ?

2. עכבר משרדי נוח וטוב, אחד כזה עם כפתורי BACK \ FORWARD בצדדים. העכבר שלי נהרס לצערי.

פורסם

למיטב ידיעתי Anker מייצרים עד 20,000mAh.

בכל מקרה עדיף 20 אלף mAh של חברה טובה ולא "50 אלף" סיניים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לי יש 9000 ועושה את העבודה, נותן בערך 4 טעינות מלאות של ה-S3 שלי.

לגבי עכבר אני לא יודע, יש לי בעבודה A4Tech G7-630 שקניתי מזמן והוא בינתיים הכי נוח שהיה לי.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כמה לעזאזל אתם מטעינים שאתם צריכים כאלו גדולים?

ישמלי אחד פשוט של 2600 והוא מטעין אייפון פעם וחצי או אנדרואיד ממוצע פעם אחת.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אני מסתובב המון בחוץ, תמיד עם סוללה נוספת מלאה בכיס וגומר את שתיהן.

20K של Anker יספיקו לך לפחות ל-7 טעינות מלאות. צריך יותר מזה?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אפשר לינק לזה שאתם הזמנתם ?

הזמנתי מBANGGOOD ולא הגיע החזירו לי את הכסף אני צריך אחת שתטעין את הנקסוס 4 המזדקן

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

יש לך של XIAOMI שמייצרת מכשירים סלולרים - מעולה עולה באיזור ה 30-20 דולר באיביי רק להזהר מחיקויים. בעל קיבולת של 10400

Opel Adam S 2017

פורסם
יש לך של XIAOMI שמייצרת מכשירים סלולרים - מעולה עולה באיזור ה 30-20 דולר באיביי רק להזהר מחיקויים. בעל קיבולת של 10400

הזמנתי כזה ב BANGGOOD וקיבלתי אתמול. עדיין אין רשמים כי טרם השתמשתי בו. ב BANGGOOD טוענים (גם הביקורות של הרוכשים) שאכן מדובר במוצר המקורי של XIAOMI ובאופן כללי הביקורות היו מצויינות.

http://www.banggood.com/Original-XIAOMI-5V-2A-10400mAh-Power-Bank-For-Smartphone-Silver-p-923637.html

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
כמה לעזאזל אתם מטעינים שאתם צריכים כאלו גדולים?

ישמלי אחד פשוט של 2600 והוא מטעין אייפון פעם וחצי או אנדרואיד ממוצע פעם אחת.

זה מאוד נוח במקרים שאתה בחוץ יומיים (בעיקר כשאתה בנסיעה לחו"ל והטיסה לא קצרה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
הזמנתי כזה ב BANGGOOD וקיבלתי אתמול. עדיין אין רשמים כי טרם השתמשתי בו. ב BANGGOOD טוענים (גם הביקורות של הרוכשים) שאכן מדובר במוצר המקורי של XIAOMI ובאופן כללי הביקורות היו מצויינות.

http://www.banggood.com/Original-XIAOMI-5V-2A-10400mAh-Power-Bank-For-Smartphone-Silver-p-923637.html

איציק

תודה על הלינק :)

אני אזמין בעצמי

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...