Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

לפני למעלה מחודש רכשתי מצלמת דרך, המתקן חיבר לי אכבל ישירות לרכב. לאחר כשבועיםהמצלמה חדלה מלעבוד, המוכר החליף לי למצלמה חדשה אולם זה לא פתר את הבעיה.

הגעתי עם הרכב למתקין והתברר כי הכבל התקלקל ויש להחליפו. עלות כבל חדש 80 ₪.

המוכר טען כי אין אחריות על הכבל, אני יכול להבין אותו שלא נותנים אחריות על כבל אולם במקרה שלי הכבל מקובע בתוך הדבשורד ולא ניתן להגיע אלי,ו כך שלא שייך שמשהו משך את הכבל. לאחר ויכוח הוא הסכים להחליף לי את הכבל בחינם.

אתמול האוטו חזר מהמוסך ושוב המצלמה לא עובדת. אין לי טענות כלפי בעל המוסך היות וזה כבר פעם שניה שזה קורה לי לכן לא חושב שהוא גרם למשהו.

העובדה היחידה שאני יודע היא כי המוסך ניתק את המצבר.מה יכולהלהיות הבעיה? אין לי חשק לגשת שוב למתקין, אני לא מתכוון לחתום אצלו מנוי אחת לשבועים כדי להחליף כבל .

לחלופין, איפה ניתן להשיג כבל במחיר שפוי יותר מ80 ₪.תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי naftali

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

ערכתי לך את ההודעה בכדי לא לנעול שרשור שהיה על גבול הבלתי קריא.

למה אתה חושב עכשיו ששוב מקור הבעיה היא בכבל?

לאן הכבל מחובר מאחורי לוח המכוונים? (דש בורד)

האם בדקת אם מגיע חשמל לנקודה אליה מתחבר הכבל?

האם הכבל נבדק בעזרת רב מודד והראה כי איננו תקין?

האם מדובר בכבל שמתחבר לשקע מצת ויש בתוכו פיוז? - אם כן, אולי הפיוז שרוף?

מי המתקין?

האם יש לך דרך לבדוק את תקינות המצלמה מחוץ לרכב?

תן פרטים נוספים בבקשה לגבי יצרן ודגם המצלמה - תמונה של המצלמה ותמונה של הכבל אם אפשר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

א. בפעם הראשונה הבעיה היה בכבל, היה מקור חשמל והגיע לשם חשמל והוא רק החליף את הכבל.

ב. הם מחוברים לחוטים מתחת להגה צמוד לדלת של הנהג.

ג. לא בדקתי ם מגיע לשם חשמל. המצב כרגע הוא שהנורה הקטנה שעל הכבל לא דולקת.

ד. הותקן אצל חשמלאי רכב מוסמך.

ה. לא הבנתי את השאלה עם הפיוז, הוא חיבר מתחת להגה שקע של מצת ולשם הכבל מחובר. לא נראה לי שיש שם פיוז.

ו. אין לי דרך לבדוק את תקינות המצלמה מחוץ לרכב.

אני יעלה בהזדמנות הקרובה תמונה של המצלמה.

תודה רבה

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

תעלה תמונה של הכבל בנוסף לכך כי אם יש שם נורה יתכן מאוד גם שיש שם בית פיוז מתברג כלשהוא.

לי פעם - ברכב הראשון שלי, התקינו לי חלונות חשמל במקום חלונות ידניים והעבירו את החיווט של החלון השמאלי דרך מוט ההגה - יוצא מהמתקין - מביא סיבוב - אין חלון - לא עובד, לא זז.

מה התברר - החוט התלפף על מוט ההגה!

הוא תיקן את הנזק ומה אתה חושב, עשה בדיוק את אותו הדבר - תיקנתי בעצמי ע"י בחירת מסלול אחר לכבל - תבדוק היטב איפה הכבל הזה עובר אצלך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הכבל נמצא בצד שמאל של האוטו, עולה למעלה דרך הגומי של הדלת עד למראה התוך האוטו.

איפה נמצא בית פיוז?

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• תוכן חדש...