Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"מארח" תיירים (לא הרבה). הם רוצים לאכול חומוס באיזור ת"א-יפו. אני יודע שיש את אבו חסן, אבל הייתי רק בהרצליה פיתוח.

איך ביפו? איפה עדיף? (ראיתי שיש 2 סניפים ביפו)

ובכללי, באיזור ת"א-יפו-הרצליה, איפה כדאי ללכת לאכול חומוס היום (שישי) בערב?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אבו חסן בהרצליה לא קשור לזה שביפו (עלי קראוון). בסניפים ביפו זה אותו חומוס, באלו שברחוב שבטי ישראל יש גם פלאפל וצ׳יפס וכל מיני שטויות שאין בסניף המקורי ברחוב הדולפין. תיירים בד״כ אוהבים את הסניף הקטן והמקורי, אבל בשעה הזאת כנראה כבר לא נשאר שם הרבה חומוס.

emotion of motion

פורסם

עלי קראוון נסגר בסביבות שתיים אחה"צ. אולי הסניף השלישי (הבשרי) פתוח בערב, לא הייתי בו שנים, לא בטוח. גם לא בטוח לגבי מלאי החומוס בו בערב. קח את האורחים לחאג' כחיל.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

קח אותם לחומוס האסלי, זה המקום עם הסיכוי הכי נמוך שנגמר להם משהו, ויש הכל, דגים פלאפל צ'יפס הכל, ותהיה להם אווירה של חומוסייה לכל דבר.

Miata ND2

פורסם

ובכללי, באיזור ת"א-יפו-הרצליה, איפה כדאי ללכת לאכול חומוס היום (שישי) בערב?

חומוס טוב אוכלים בבוקר, גג בצהרים. בערב אין חומוסיות אסליות טובות, בטח לא בשישי בערב.

תגיד להם שיתאפקו עד שבת ב-10 בבוקר ותסעו לאבו אדהם ליד גשר מעריב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כדי שלא יחשבו שאני לא מייצג בכבוד את מדינת ישראל - בוטל עניין החומוס אתמול בערב. תודה לכולם!

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תוכן חדש...