Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לחברי הפורום.

שכן שלי תמיד רואה אותי מתעסק ברכבים שלי והוא החליט לבקש ממני עזרה במציאת רכב אשר יתאים לו. כיום ברשותו פולו דיזל ידנית בת מעל 10 שנים שנושמת את הנשימות האחרונות שלה.

לפני שבועיים הוא הביא קיה קרניבל 2001 עם 160 אלף קילומטר על השעון מסוחר מוקפק בן משפחה שלו,הרכב כמו שאתם יכולים להבין היה פשוט זבל גרעיני והיו לו נזילות מים,סולר וגם שמן...בקיצור לכלך לנו פה את כל הבלוק מסביב.

למזלו ולמזל כל הדיירים הוא העיף את הרכב הזה חזרה לסוחר ועכשיו שוב עם הפולו.

אז הדרישות שלו הן:

חסכון.

אמינות (יחסית,כן?)

אוטומט או ידני לא משנה,יש לי תחושה שהוא מעדיף ידני כי הוא כל הזמן מנסה להוכיח לי שידני יותר טוב בכל מצב.

לא משנה מותג/ארץ ייצור/הרכבה,הוא בכל מקרה לא מבין כלום בזה.

עד 9 מקומות כי הם 12 נפשות אבל 3 עזבו כבר את הבית.

גם פרייבט יכול לבוא בחשבון אבל בסכום קצת נמוך יותר.

הבחור בעל ידע טכני ושנים הפולו שלו לא ראתה מוסך,בכלל אין לי מושג אם יש לה טסט אז אני חושב שרוב האחזקה תתבצע על ידיו.

רכב ששורד תחזוקת שבר יקבל עדיפות גובהה.

עד 30 אלף שקל ולא אגורה מעל (רק הרכב).

אין לי מושג אפילו מה להציע לו,אני לא הייתי נוגע ברכב כזה ועם כסף כזה בחיים אבל הנסיבות שלו קצת שונות אז אשמח לקבל הצעות מכם.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

ג'אמפי תסגור את כל הפינות:

חסכונית מאוד ביחס לאחרות (1-15 בקלות), 9 מקומות

אמינה ושורדת (יש כמובן תיקונים יקרים אבל תוכל למצוא לא מעט רכבים כאלו שחצו את ה400K ק"מ ועדיין נוסעות היטב).

פורסם

אוקי תודה,כל מה שאתם אומרים אני מעביר הלאה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

טויוטה פרוויה, סיטרואן ג'אמפי ומאזדה MPV. כולן סוסי עבודה, והכל תלוי כמובן שמצב של האקזמפלר הספציפי. את חלקן (מהשתנתונים הישנים) ניתן לרכוש במחיר זול בהרבה ואת השאר אפשר להשקיע ביישור קו ושיפוץ מסיבי.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...