Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

צריך רעיון ליום רביעי !!!

אני לא תל אביבי אז חוץ מכמה מקומות בילויי רגילים ועיקריים אני לא מכיר את העיר הזאת מהבחינה הזאת .

אז כן הכרתי מישהי לא ישראלית (אבל עם כוונות טובות לעתיד) , אנחנו גילאי ה 30 המוקדמים . יש משהו מעניין לעשות שיוצאים בתל אביב בשעות הערב המוקדמות 17 והלאה אבל לא מאוחר מדי .

פתוח לכל הצעה מעניינת . גם מסעדה מעניינת או עם נוף מעניין יכול להיות נחמד.

תזרקו רעיונות או דברים מעניינים ...

חייב למצא משהו לרבייעי ..

ותודה מראש ירושלמי .....

עריכה אחרונה על ידי dani12
פורסם

אהה והיא מתה על אוכל תאילנדי (ולא היא לא תאילנדית ) , יש מקומות שיש בהם באמת אוכל תאי אמיתי וטעים ? ולא סתם שופוני (אני גם מאוד אוהב). אני אישית די בקיא בזה בתור מבשל אבל בתל אביב זה לא אקטואלי .

פורסם

אקטואלי וחצי (לפי דעתי).

אם זה בא בחשבון (מבחינתכם) - אני כן הייתי מבשל משהו בעצמי (ז"א - ארוחה רצינית). איזו ארוחת ערב בשרית (אם היא לא מכירה את טל מהשרשור ההוא...)

קל וחומר אם אתה יודע את המלאכה.

alfa 156 2.5.

פורסם

אקטואלי מאוד אבל בפעמים הבאות זה בהחלט יקרה , הפעם בחוץ ויותר קליל , אבל תודה על הרעיון .

גם מבחינת זמן לא יסתדר כי אני בא מעבודה ואז צריך לנסוע לתל אביב .

פורסם

הבית התאילנדי , מומלץ מאוד.

תזמין מראש כי בדרך כלל מלא שם.

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

יש את "הבית התאילנדי" בבוגרשוב-בן יהודה, צריך להזמין מקום מראש.

אתם יכולים ללכת על הטיילת ולאחר מכן להגיע למסעדה.

יש גם את "MOON" על בוגרשוב שנחשבת לאחת ממסעדות הסושי הטובות שיש (אני לא אוכל סושי, אנשי שאכלו שם טוענים כך).

פורסם

אפשר אח"כ לשבת בפאב שצמוד לקינג ג'ורג' סניף אונ' ת''א... מקום נחמד ויש חנייה ורוב האנשים שם הם סטודנטים בינ"ל ירגיש לה נחמד אני מאמין.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

יש את בלאקאאוט שזו מסעדה שאוכלים בה בחושך,מוופעלת על ידי עיוורים.

ו\או נייטמר- שזה בין רוחות כזה, חוויה מפחידה וכייפית עם בת הזוג, גם בגילאים שלכם. מקרב מאוד בין בני הזוג,

תהנוו:)

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

קפה אלאדין על חומות יפו העתיקה ותדאג שיהיה לכם שולחן על המרפסת הפתוחה - אוכלים באוויר הפתוח ישר מול נוף הנמל המשופץ וגם ליד מסגד (בשביל תיירים זה גם סוג של אטרקציה)

יש להם מרק פירות ים מדהים!

מומלץ!

אחרי זה אם ממש בא לך לפנק - כרטיס להופעה בבית מיומנה או לסירוגין דיאלוג בחשיכה - חוויה של אכילה בחושך כאשר עיוורים מנחים אתכם - זו חוויה שמפעילה את כל החושים בצורה מוגברת ויוצאים ממנה עם הרגשה של "קצת אחרת" מאוד חזק אבל מאוד מרשים.

אחלה ערב!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...