Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 308 החדשה כבר בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

daido1 - תתחדש ! האם עשית נסיעת מבחן ? לי אמרו לפני שבועיים שאין עדיין רכב הדגמה לנסיעות מבחן.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יודע שזה ישמע קטנוני, אבל אני אישית הייתי מחכה עוד טיפה לדגם הפרימיום. הפול לד והגג משנים כלכך הרבה את הרכב.

אוטו-מאניה :-)

פורסם (נערך)
אני יודע שזה ישמע קטנוני, אבל אני אישית הייתי מחכה עוד טיפה לדגם הפרימיום. הפול לד והגג משנים כלכך הרבה את הרכב.

גם המחיר מאד משתנה.

למרות שהעמדה הרשמית של לובינסקי (לפחות לפני שבועיים) היא שפרימיום בשלב זה לא למכירה,

הרגע מצאתי פרסום של "אוטו" ולפיו, דגם פרימיום יוצע ב-149,000.

גם לי די "מדגדג" הגג, הלד, ואפילו מושבי הספורט. אבל לא נראה לי שזה מצדיק תוספת של 16K,

במיוחד ש-"אקטיב" גם ככה די מאובזר... :?

הפרסום ב"אוטו" :

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-31501-%D7%A4%D7%99%D7%92-%D7%95-308-%D7%95%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F-C1-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8.aspx

אגב, בפרסום הנ"ל כתוב "תאוצה ל-100 קמ"ש ב-9.1 שניות" , בפרוספקט - 9.8.

למי להאמין? לא כזה חשוב, אבל בכל זאת נחמד לדעת. (לי הכי חשוב זה גמישות והאצות ביניים!)

יש לזה אולי קצת משמעות מבחינה שיווקית - כי גולף TSI 1.4 מתהדרת ב-9.3 עם 8 כ"ס פחות...

עריכה אחרונה על ידי daido1
פורסם

ההבדלים בין הגרסאות לא משמעותיים חוץ מדבר אחד: מושבי ספורט, פיז'ו יודעת כשהיא רוצה לייצר מושבים מעולים, ואני הייתי מתעקש על זה בלבד.

פורסם

אני מת על רכבי פיג'ו, אבל צריך אומץ כדי לקנות. הייתי לוקח בליסינג תפעולי אולי. ואת הסטיישן עם הגג ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מעצבן אותי לראות שהם עדיין מתמשים במתגי תפעול החלונות של ה C4 הראשונה. הם ידועים ברגישותם למזג אוויר חם והתקלפות...

לזה קוראים חיפוש בציציות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בגלל זה עדיף לחפש ציצים.

מתגים מתקלפים זה פונקציה של חומרי ניקוי זולים ואצבעות שמנוניות. חוץ מזה, זה שהמתג נראה דומה לא מחייב שהחומרים והציפוי אותו דבר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
יש שיקראו לזה חיפוש בציציות, אבל לדעתי כשנכנסים לרכב כזה אחרי שנתיים והמתגים מתקלפים - זה לא נראה טוב.

יש לי שני פיגואים,אחת בת 13,ושנייה בת 5,באף אחת מהן לא תראה שום קילוף או דהייה על שום כפתור או ידית.

ככה שאני לא ממש יודע למה אתה מתכוון.

• תוכן חדש...