Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פרי סגול= עדין לידיים.

העניין בשימוש תדיר של סבון כלים הוא פגיעה לטווח ארוך בשכבת הלכה ובנוסף הסרת שכבות הגנה שייושמו, אם ישנן.

פגיעה שנראת לעין תופיע לאחר מספר שנים ולאו דווקא בשנה הראשונה.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם
פרי סגול= עדין לידיים.

העניין בשימוש תדיר של סבון כלים הוא פגיעה לטווח ארוך בשכבת הלכה ובנוסף הסרת שכבות הגנה שייושמו, אם ישנן.

פגיעה שנראת לעין תופיע לאחר מספר שנים ולאו דווקא בשנה הראשונה.

יש לך הוכחות או שאתה כמו כולם מדבר משמועות.

פורסם

מה שכן במידה ויש הרבה אבק,נוזל יעודי לגאנטים עושה את רוב העבודה בשבילך בניגוד לסבון שלא מוריד לבד אלא עוזר להוריד במידה ואתה משפשף את הגאנט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חברים , גמני בעבר שאלתי את זה כאן , העניין הוא כזה , נתקעת פעם , פעמיים שלוש , בלי חומר ייעודי לג׳אנטים , תשתמש בפרי , בקביעות , תשקיע 50 שקל ותשמור על הג׳אנטים ששווים 1500 ש״ח , ניראה לי די הגיוני , מה גם שאל תשכח שזה מספיק לכמה פעמים של שימוש , אז היחס הוא 10 ש״ח כנגד 1500 ש״ח , לא משתלם ;)

פורסם

מעבר לזה,לי מאחור יש בלמי תוף,לכן הם די נקיים תמיד לעומת דיסקים מקדימה ששם יש רפידות בלימה לכן החומר צריך להספיק לשנה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני תמיד ניקיתי חישוקי סגסוגת עם סבון כלים של פרי ומעולם הלכה לא נפגעה בכמה רכבים שונים.

צריך להיות צרכן נבון ולא להיות פתי מאמין של המשווקים והמפרסמים.

פורסם

בלמים מסוג תופים לא מלכלים כי אין שם רפידות,לכם הוא משמעותית יותר נקי גם לאחר כמה שבועות,לעומת גאנט עם רפידות שיהיה שחור.

אני למשל מנקה בערך פעם בשבועיים את נוזל יעודי רק את הגאנטים מקדימה מעריך לשנה.

פורסם

שוטף את הגאנט קבוע עם נוזל כלים של פירי,בחיים לא נתקלתי בקילוף או בהרס של הגאנט, אני מדבר על הרבה רכבים למשך תקופה ארוכה.

שאני רואה שהגאנט ממש ממש שחור אני משתמש בחומר יעודי.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש רפידות אבל זה בתוך התוף והלכלוך לא מגיע לג'אנט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם כולם בטוחים שסבון כלים לא פוגע בלכה, אני מזמין את כולם מהיום לשטוף את הרכב עם סבון כלים על בסיס שבועי.

אגב, ברכבים מודרנים משתמשים לעיתים קרובות באותה לכה שעל הרכב.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

• תוכן חדש...