Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לשמוע דעות על ה - אלפא ג'ולייטה 1.4 (170 כס) Turismo הידנית, האם שווה להתקרב או שעדיף להתאמץ עוד קצת על גרמניה קטנה חזקה ?

האם האלפא משמר את מחירו בהשוואה לגרמניות ?

תודה,

פורסם

מה אתה מחפש? יותר ספורטיבי, יותר נוחות, יותר אבזור, או שהדגש על מראה / סטייל / פוזה? ולאיזו גרמניה בדיוק אתה מתכוון?

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

מחר יש לי נסיעת מבחן על הגולייטה 170 כ"ס אוטומטית למרות שאני חושב על הדגם הידני , (אין רכב הדגמה ידני).

בגרמניות יש את ה BMW 118i ידני באותו המחיר והאמת היא שזה נשמע יותר הגיוני כמעט מכל בחינה שהיא...

אעשה נסיעת מבחן גם על ה - BMW...

פורסם

הג'ולייטה יותר יפה, מרווחת ופרקטית. אין באמת יתרון להנעה אחורית בבמוו ברמת 116/8, צריך לעלות למנועים החזקים (והיקרים מאוד) כדי להתחיל להנות. ב, הבימריות בדגמי הבסיס הן איכותיות, עם שלדה והיגוי טובים, הכל טוב אבל לא מרגש, והמראה החיצוני - נורא. רכב חסר חן באופן חריג. הבעיה המעשית עם הג'ולייטה שלא רק אין הדגמה, למיטב ידיעתי גם אין מלאי ידני - רק הזמנה מיוחדת.

בכל מקרה עדיין לא הגדרת צרכים - האם בכלל אכפת לך המרווח מאחור? כי אם לא יש רכבים קטנים יותר ומהנים יותר באותם מחירים...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

קודם כל תודה לכל המגיבים, נסעתי היום אל האלפא והאמת היא שלא נפלתי , כשחזרתי לגולף שאלתי את עצמי למה אני צריך את זה והאם יש הצדקה ?

המקום מאחור חשוב במידה מסויימת אבל לא קריטי, אם יהיה נוח ל - 2 מאחור זה בסדר.

אני מתחיל לחשוב לכיוון נוסף, אולי לקחת יד 2 חדיש על הכביש (מקסימום שנתיים על הכביש - באחריות) , זה פותח לא מעט אפשרויות במסגרת אותה התקציב, ואולי יש לזה הגיון מבחינה כלכלית.

• תוכן חדש...