Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כחודשיים רכשתי מאזדה 3 מנוע 2000 שנת 2010 שעברה 100k. הרכב עבר בדיקה והכל היה תקין רק שהיה רועד ממש בעמידה ולכן נכנסתי למוסך ושם החליפו לי תושבת מנוע מקורית. לאחר מכן הרעידות הפסיקו ובאמת שהרכב מאוד יציב.ֿ

העניין הוא שאני עדיין מרגיש רעידות ממש ממש קלות בזמן עמידה עם הרכב גם ב p וגם ב d כאילו הרכב נושם וזה קורה בעיקר עם מזגן דולק.

שמתי לב שכאשר אני עומד עם הרכב הטורים לפעמים מגיעים גם ל 500 סלד והטווח שלהם הוא בין 500-750.

את הרעידות אני חושב שאני מרגיש כאשר המדחס של המזגן מתחיל לעבוד.

את הרעידות אני גם מרגיש לפעמים כאשר אני בולם , למשל בתמרור עצור כאשר אני מגיע לעצירה מוחלטת או ממש לפני אני מרגיש רעידה קלה ושם לב שהטורים לפעמים בבלימה מגיעים ל 500 סלד.

נכנסתי למוסך מורשה כי חשבתי שאולי יש עוד תושבת שהיא בסוף חייה אבל אמרו לי שהם רואים ששאר התושבות נראות בסדר.

במוסך הציעו לי לנקות בית מצערת באינפוזיה אבל אני מאוד חושש שכל הלכלוך יכנס לאיזור המנוע והממיר הקטליטי ואני בכלל לא יודע אם ברכבים האלה עושים ניקוי כזה?

פורסם

קרה לי גם כשקניתי את הרכב שלי,

הם צריכים לפרק את המצערת, לנקות אותה ו"ללמד" את מחשב הרכב מחדש מה המיקום האופטימלי של ה"פרפר" שלה.

למרות שאצלי עשו הכל חוץ מהקטע של הלימוד והכל היה בסדר.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם
קרה לי גם כשקניתי את הרכב שלי,

הם צריכים לפרק את המצערת, לנקות אותה ו"ללמד" את מחשב הרכב מחדש מה המיקום האופטימלי של ה"פרפר" שלה.

למרות שאצלי עשו הכל חוץ מהקטע של הלימוד והכל היה בסדר.

השאלה האם זה בטוח לעשות את הניקוי הזה עם האינפוזיה?

ראיתי מלא לכלוך שיוצא מהאגזוז האם זה לא מזיק?

פורסם

אפשר באינפוזיה, עדיפות לפירוק הבית מצערת,וניקיון יסודי למצערת עצמה.

עושה אצלי מטיפול לטיפול באופן עצמי, כמובן שאצלי המצערת מכנית אז הפירוק קל יותר ולא מסובך.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

טוב אז פירקו לי את בית המצערת במוסך וניקו אותה ובאמת הבעיה נפתרה לחלוטין (הרעידות בזמן עצירה) כעט הטורים עומדים כמו פלס בין 680-780 בשילוב הילוך D.

שאלתי אותם אם לא צריך לאפס את המחשב והם אמרו לי שהם לא שמעו על דבר כזה. אני זוכר שעשיתי אינפוזיה שלמה בלאנטיס הטורים פתאום קפצו ל 1200 בסרק והייתי חייב לאפס את המחשב מנוע.

מישהו יכול להגיד לי על כמה הטורים אמורים לעמוד בשילוב של P וכמה בשילוב של D? ספציפית למאזדה 3 משנת 2009 מנוע 2 ליטר.

אני מרגיש שאולי צריכת הדלק עלתה קצת עכשיו , יכול לקרות דבר כזה לאחר ניקוי בית מצערת?

פורסם

עכשיו כשאני מנסה להיזכר, גם אצלי לא ביצעו לימוד מצערת כי זה ממוחשב.

ולגבי צריכת הדלק, קודם תמלא טנק דלק שלם, תסיים אותו (עד התדלוק הבא) ואז תבדוק כמה תצרוכת דלק יצאה לך.

כל הנחה אחרת היא פסיכולוגית לחלוטין.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
  • תוכן חדש...