Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מתעניין לגבי רכישת רכב סיאט איביזה מודל 12 שעברה 43 אלף קילומטרים דגם ספורט.

מוכר הרכב אמר שיש ברכב תקלה שאובחנה כבר בצמפיון ועלות התיקון שלה כ3 אלף שקל. הוא אמר שזה תקלה במחשב דרך ושהלך חיישן ABS ואיזה מסב. קטונתי מלהיות מכונאי רכב ולפני שאני שם 500 שקל רק בשביל להבין אם שווה לקנות את הרכב אני רוצה להתייעץ איתכם אם התקלה הזאת רצינית ואם שווה פשוט לתקן ולקנות או שהמוכר יתקן על חשבונו.

אגב המחיר שהוא דורש זה 59 ללא תיקון. מה אתם אומרים?

פורסם
שלום

מתעניין לגבי רכישת רכב סיאט איביזה מודל 12 שעברה 43 אלף קילומטרים דגם ספורט.

מוכר הרכב אמר שיש ברכב תקלה שאובחנה כבר בצמפיון ועלות התיקון שלה כ3 אלף שקל. הוא אמר שזה תקלה במחשב דרך ושהלך חיישן ABS ואיזה מסב. קטונתי מלהיות מכונאי רכב ולפני שאני שם 500 שקל רק בשביל להבין אם שווה לקנות את הרכב אני רוצה להתייעץ איתכם אם התקלה הזאת רצינית ואם שווה פשוט לתקן ולקנות או שהמוכר יתקן על חשבונו.

אגב המחיר שהוא דורש זה 59 ללא תיקון. מה אתם אומרים?

יש איביזות כמו ז*ל ביד 2.למה ללכת דווקא על זו?

תתקדם לאיביזה אחרת

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

עדיף לשלם עוד קצת ולקחת איביזה שאין צורך בתיקונים.

התקלה שהוא אמר יכולה להסתכם ביותר ממה שאתה חושב הרי תמיד בסופו של דבר מתגלות עוד תקלות.

אז כמו שאמרו מעלי, תתקדם לאיביזה הבאה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

מצטרף לקודמיי. כרגע עם המבצע החדש של איביזה חדשה מהניילון ב80K, תוכל למצוא איביזות טובות, במחיר יותר זול.

המלצות: תוכל לגשת לחברות הליסינג דוגמת אלדן- ככה תוכל למצוא רכב יותר חדש במחיר יותר זול.

בהצלחה.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

כן.. אופטימי.. גם יש לציין שהוא נזכר להגיד לי על התקלה הזאת היום, כשקבענו למחר ללכת לבדיקה.

בכל אופן תודה הרכב ירד מהפרק בהמלצתכם! נמשיך בחיפושים המייאשים...

פורסם

מה המחירון של הרכב?

הענין של תקלה באי.בי.אס זו מחלה די נפוצה של ואגיות.

אני ממש לא בטוח שהתיקון מסתכם ב- 3,000 ש"ח. אגב, אם הוא לקח אותך לנסיעת מבחן, בד"כ כאשר מדובר בתקלה כזו- נדלקת נורת התראה צהובה או כתומה בלוח השעונים.

אכן, עשית בחכמה שירדת מהרכב הזה. זה חתיכת כאב ראש לתקן את זה.

בהצלחה

פורסם

חד משמעית לא.

שים לב מה רשם הבחור מעליך, זה לא מסתכם ב-3000 ולך תדע מתי שוב תכנס למוסך בכלל זה.

עזוב שטויות, עבור הלאה ותכסוך לעצמך כאב ראש וכסף.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

מצד אחד הבחור היה הוגן איתך ואמר את האמת ולא ניסה להסתיר. מצד שני- זה להיכנס למיטה חולה.

אם יהיה אפשר לדעת בוודאות את עלויות התיקון מול מוסך של צ'מפיון, לקזז את עלויות התיקונים ועוד טיפה ממחיר המכירה ולתקן את הבעיה בצ'מפיון- ניראה לי שזה בסדר (בצ'מפיון אתה מקבל שנתיים אחריות על עבודה).

אם אין לך כוח להתעסק עם זה וזה מה שרובנו היו עושים כאן- דלג לרכב הבא, כפי שנאמר כאן השוק מוצף.

פורסם
מוכר הרכב מתעקש שזה לא תקלה רצינית ושיש לו הצעת מחיר מצמפיון ל3 אלף. הוא מוכן לרדת ל55. במצב כזה שווה לקנות?

חחח אחד ארוך. אז שהוא יתקן ויתקשר אלייך לאחר מכן.

פורסם

לא מכיר את מחירי האיביזות אז קשה לי להתייחס למחיר באופן מדוייק.

אבל באופן כללי הוא צריך הסבר טוב מאוד בשביל לשכנע למה הוא לא מתקן את זה ואחרי זה מוכר.

פורסם

בעקרון, יש תקלות את נזקים שלגביהם מקובל בהחלט להוריד את מחיר התיקון ממחיר רכישת הרכב, אולם דווקא לגבי האי.בי.אס מדובר בתקלה מורכבת, לעתים החלפ0ת היוניט של האי.בי.אס לא מספיקה וצריך להחליף עוד אי אלו רכיבים.

זו הסיבה שלא כדאי לך לקבל הפחתה ממחיר הרכב.

בהצלחה

יש הרבה רכבים בשוק, קח לך אקזמפלר תקין. עם אי.בי.אס לא משחקים.

פורסם

אם הרכב משנת 2012 תקלות לא נפוצות מן הסוג הזה אמורות להיות מטופלות במסגרת אחריות מורחבת. כנראה שהסיפור הוא יותר מורכב ממה שמספרים לך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...