Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קניתי אוטו חדש(2012) ורציתי לקנות לו שמפו לרכב לניקוי. אני לא מבין כלום בתחום הזה ורציתי המלצה לשמפו שיהיה גם מקפיץ( כי זה יותר יפה שהכל עם קצף) וגם שיהיה עם ווקס (לשמור על הברק) ושלא יהיה מסובך לשטוף(בלי אקדחי קצף וכאלה פשוט לשים קצת בדלי להוסיף מים ולשטוף).

תקציב: עד 50 שקל

ועוד 2 דברים שנזכרתי בהם והם גם חשובים לי

1) איזה חומר להשתמש על מנת להבריק ולשמור על הפלסטיקים באוטו(הדשבורד) כי הם קצת דהויים.

2)נכון שיש מכוניות שהצד החיצוני של הגלגל שלהם מבריק ונראה יפה מאוד? אז מה זה עושה ואיך קוראים לחומר הזה!

תודה לעוזרים מראש

עריכה אחרונה על ידי טלפינטו
הוספת שאלות
פורסם

שמפו טוב שמסיר לכלוך בצורה מצויינת לגמרי זה Chemical Guys Citrus. יוצר הרבה קצף ובעל יכולת להסיר לכלוך קשה.

משאיר גם מין שכבת ברק יפה לאחר השטיפה.

לגבי חומר לפלסטיקה/דשבורד אתה יכול להשתמש ב Carplan Flash Dash, אחלה מוצר שנותן תמורה טובה מאוד למחיר שלו וגם משתווה לחומרים יקרים ממנו של CG.

הצד החיצוני נקרא דופן הצמיג. יש חומרים שונים, אבל יש חומר מומלץ מאוד שלפי דעתי עושה עבודה הכי טובה שיכולה להיות לפי דעתי, ומחזיק לאורך זמן בין 3 שבועות-חודש(לאחר יישום נכון שכולל ניקוי הצמיג עם APC לפני מריחת הג'ל). החומר נקרא Meguiars ENDURANCE GEL, שים לב לקנות את הג'ל ולא התרסיס. בהצלחה!

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

אני השתמשתי ברוב השמפואים של CARPLAN ועכשיו בשמפו של סונאקס,לא הרגשתי הבדל ביניהם,

קח בחשבון שהווקס שיש בסבונים הוא במינון מאוד מאוד קטן,כך שזה לא באמת ווקס שיחזיק מספר חודשים.

מצטרף להמלצה על החומר לפלסטיק של CARPLAN,עכשיו אני משתמש במגווריס,גם מרוצה ממנו,מנקה טוב ולא שומני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני השתמשתי ברוב השמפואים של CARPLAN ועכשיו בשמפו של סונאקס,לא הרגשתי הבדל ביניהם,

קח בחשבון שהווקס שיש בסבונים הוא במינון מאוד מאוד קטן,כך שזה לא באמת ווקס שיחזיק מספר חודשים.

מצטרף להמלצה על החומר לפלסטיק של CARPLAN,עכשיו אני משתמש במגווריס,גם מרוצה ממנו,מנקה טוב ולא שומני.

פה יש לך לינק למוצר ישמפו של CARPLAN:

http://www.carplan.co.il/items~5~3.htm

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תקנה של carplan.

פורסם (נערך)

אתם יכולים להמליץ לי על מוצרים שיש באוטוסטור? המחירים שם סבירים נראה לי וגם אין צורך לחכות למשלוח יותר נחמד

ובקארפלן לא ראיתי שיש שמפו שגם מקציף וגם עושה ווקס

עריכה אחרונה על ידי טלפינטו
פורסם

הסונקס מאוד אגרסיבי, יש כאלה שמשתמשים בו במקום סבון כלים לפני ווקס.

אני משתמש בcarplan והוא משאיר ברק יפה אחריו, אותו המחיר.

פורסם

הבחור לא משתמש בוורס לכן זה שהסבון אגרסיבי לא ממש משנה לו,אגב מישהו באמת בדק כמה ווקס מחזיק עם הסונאקס לעומת הקרפלן או הסבונים של מגווירס?

פורסם

זה גם מקציף וגם ווקס?

ובקארפלן לא ראיתי שיש משהו שגם מקציף וגם ווקס

ואם תוכל להסביר לי על התכשיר שמבריק את דופן הצמיג אני ישמח

מה זה עושה? איך שמים את זה?

פורסם

אתה הולך להשתמש באקדח קצף?

כי אם לא כול הסבונים נותים קצף דומה במידה ואתה שם אותו בדלי.

התכשיר לצמיג נותן מראה טוב,ושומר על התמיד נגד השמש,הצמיג צריך להיות נקי,ובעזרת ספוג אתה מורח על הצמיג,כמובן לא אותו ספוג שמיועד לרכב.

פורסם

לא משתמש באקדח אלא שם בדלי אך ראיתי שמפו שנקרא mr pink אם אתה מכיר ויש המון קצף אפילו בדלי

יש כל כך הרבה סוגים וכל כך הרבה חברות!

לא יודע מה לקנות :)

פורסם

הפינק מיועד יותר לאקדח ולא לדלי,קצף זה נחמד וניראה יפנ,בסופו של דבר אתה צריך סבון שיוריד לכלוך,ואת זה הסבונים שיש פה עושים טוב.

• תוכן חדש...