Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת. הספק מסוגל לספק, אבל התשתית הייתה בטטה, ויכלה לתת רק 5 מגה. פתאום אני מוצא את האינטרמת טס (אחרי כמה ימים של "עיזים" קלות בחיבור) אז בדקתי את המהירות- פיזדייץ! 12 מגה.

אני אשלם על זה בקרוב, אה?

זה ניסיון דחיפת האלמנט או שזה חלק מניסיון ההישרדות של השחקנים החזקים בשוק, שנותנים במתנה חיבור מהיר יותר כי המתחרה עושה אותו דבר?

תודה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

שום דבר. השכנים שלך שרכבו על התשתית המקומית כולם במילואים, או ברחו לברלין או משהו. תבדוק בחוץ, אתה לבד.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

גם בזק משדרגים ללא עלות, ואז ההתקלה היא בספק האינטרנט שהם יודעים שתתקשרו אליהם והם לא ממהרים להראות גמישות במחיר הלא כלכך גבוהה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הספק שלי במקרה הספציפי הזה הוא עד מאה מגה וגם התקבל במתנה ,ללא עלות מחברת הוט מובייל , בעת רכישת קו דרכם,כך שאני מחוסה עד מאה מגה .

פורסם

שודרגת.

בכל מקרה כמו ישראלי טוב תתקשר ותברר פרטים ובמיוחד אם המחיר משתנה מעתה והלאה (או אם לא עכשיו,אז מתי)

כפי שאתה יודע - שום דבר אינו באמת בחינם.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...