Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

פתאום באמצע הנסיעה היה ריח שרוף חזק.כמעט בוודאות מדובר בריח של קצר חשמלי.עצרתי תרכב וניסיתי לאתר את מקור הריח אבל ללא הצלחה.כמו כן הרמתי מכסה מנוע אבל גם משם לא איתרתי את מקור הריח.

הריח היה בפנים הרכב,ריח שרוף של קצר חשמלי בוודאות,אבל לא הצלחתי לאתר את מקור הריח.

במהלך הנסיעה היה עוד פעם ריח שרוף אבל לכמה שניות.

עכשיו כבר יומיים אין שוב ריח,אבל אני חושש מהתלקחות הרכב.

נבדקו הפיוזים בפנים הרכב,וגם הפיוזים מתחת למכסה המנוע הכל תקין.נבדקו כל הבקרים החשמליים הכל תקין.[מראות,רדיו,נורות פנים,איתותים,הכל].

אין שקית שדבוקה לאגזוז.

מה ניתן לעשות?

פורסם

קח בחשבון אפשרות שבמקרה של התחממות חוטי חשמל כתוצאה מזרם גבוה וממושך, רכב יכול לעלות באש . חשוב שתתיעץ עם חשמלאי רכב, בכל מקרה קח איתך מפתח מתאים לניתוק מהיר של המצבר למקרה הצורך.

פורסם

גש בהקדם למוסך לבדיקה של חשמלאי מוסמך כי אם הרכב נשרף עקב קצר הביטוח לא מכסה.

אבל בכל מקרה, האם הריח יוצא מהפתחים של המזגן? האם יש ריח גם בסירקולציה פנימית?.

פורסם

מכיוון שלא הצלחתי לאתר את מקור הריח[על אף שהכנסתי את האף שלי לכל חלק בפנים הרכב]יש לי תחושה שאולי הריח אכן הגיע מפתחי המזגן.[המזגן עבד אז בסירוקלציה פנימית].

• תוכן חדש...