Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי דגם של יונדאי I30 שנת 2012 .

רכשתי מערכת מולטימדיה מקורית של יונדאי I30 ,אחרי שהצלחתי להרכיב אותה הבנתי שיש לי בעיה בשמע ..

מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה הבעיה ?

פורסם

אני חושב שכדי שיעזרו לך תסביר לנו בדיוק למה את מתכוון שאתה אומר בעיה בשמע.

לא שומעים כלום?, לא שומעים טוב?, לא שומעים בכל הרמקולים?.

פורסם

כן. מתקין מקצועי.

קשה לדעת מה בדיוק הבעיה בלי לראות בעיניים (ובטח בלי שציינת את דגם המערכת המדוייק ואת מה הוא החליף ואיך חיברת את הכל, כמו כן האם יש מגבר/ים).

השערה ראשונה - חיברת את החוטים בצורה לא נכונה.

השערה שניה - משהו תקול ביחידה שקנית.

פורסם

היחידה חדשה וטובה וההתקנה שלי הייתה נכונה .

הלכתי למוסך של יונדאי היום ולא כל כך יכלו לעזור לי אם זה.

בכל מקרה אחד מהעובדים שם אמר לי שכנראה שמדובר במגבר מובנה שאין לי.(יש את המגבר בדגמים החדשים עם מערכת מולטימדיה מובנת)

השאלה שלי איזה מגבר אני צריך שיתאים לי למערכת?

פורסם
קשה לדעת מה בדיוק הבעיה בלי לראות בעיניים (ובטח בלי שציינת את דגם המערכת המדוייק ואת מה הוא החליף ואיך חיברת את הכל, כמו כן האם יש מגבר/ים).

12345 :roll:

פורסם
12345 :roll:

אוקיי..

אז מגבר אין לי , דגם המערכת אני לא יודע אני יכול לעלות תמונות ולהראות לך.

ומה שהוא מחליף זה את הרדיו דיסק המקורי של הרכב.

פורסם

התכוונתי כמובן למערכת ולא למגבר.

למיטב ידיעתי המערכות "המקוריות" שנמכרות בארץ עם תוצרת יונדאי הם של חברת RoadRover.

נדיר להיתקל במערכת כזו ללא מגבר פנימי.

מצד שני, אם בכוונתך להמשיך ולשדרג את שאר המערכת ברכב ובכל מקרה להתקין מגבר חיצוני (שיגביר לדוגמה סט קומפוננט וסאב במקום הרמקולים המקוריים) אולי כל מה שצריך זה רק לזהות את היציאות RCA המתאימות.

התמונות שתעלה יעזרו בעיקר אם יהיו של אחורי המכשיר - חיבורים ומדבקות שמציינות שם הדגם והקצאות של החיבורים.

פורסם

לעת עתה לא הצלחתי למצוא מידע מדוייק על המערכת הספציפית הזאת (אולי פניה ליצרן או חוברת הוראות אם קיימת תעזור).

מה שכן מצאתי זה שרטוט בהקשר של מערכת ליונדאי Elantra (המקבילה של ה-I30 בשאר העולם) שנראית דומה להפליא לשלך (אך אין בכך להעיד על תאימות מוחלטת).

post-34-1352042132.gif

נסה לבדוק על סמך השרטוט אם חיבורי הרמקולים מחוברים נכונה.

אגב, הגיע לך איזשהו חיווט נלווה למערכת?

פורסם

אוקיי. התעלם נא מהודעתי לעיל.

זו כנראה הסכמה הנכונה, שמראה שאכן אין יציאות רמקולים, אלא יציאה דיגיטלית:

http://www.hemanual.org/avn_head_unit_components_and_components_location-2062.html

יש שם באתר עוד מידע על המערכת ובכלל. עיין בו להנאתך.

אם כך, אכן תצטרך כנראה את המגבר החיצוני המקורי, או לחילופין להשתמש ביציאות הדיגיטליות דרך פרוססור

ואז למגבר אפטרמרקט לבחירתך.

היו פה לאחרונה מספר שרשורים שדנו בנושא הזה. היה אחד גם נדמה לי בקיה ספורטאז' עם יציאות דומות.

• תוכן חדש...