Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה הסיבה שאנשים מלכלכים על מאזדה 3? על טויוטה קורולה?על יונדאי ?

כל אחד ושנאתו .:-)

מתי שמעת מישהו מלכלך עליהם?

לא שמעתי לאחרונה שמישהו לכלך על מונדיאו. אדרבה, רק דברים טובים.

אני מחפש רכב כבר חודש, כל אחד רלוונטי לשוק (בעיקר מגרשים ומוסכניקים) , אומרים לי אל תתקרב לרכב, רק דברים רעים עליו,

ובכללי פה נשרף מנורה, טיפולים וזה, שאלה ראשונה של המוסכניק , "למה מונדאו?" (האמת שזה יותר רלוונטי לתקופה שקניתי את הרכב, כבר לא נכנס למוסכים)

היתי במגרשים,

נכנסתי לפאסאט, סופרב, B4, מאזדה 6, מי שלא תרצה, כולם מרגישים מעפנים לידו..

מה אכפת לך מה אומרים?

אתה לא רוצה לדעת כמה רותחין שפכו לי על הראש שהחלטתי לקנות רכב איטלקי! רובוטי!! טורבו!!!

אמרו לי שהוא יאמלל אותי על הכביש ובמוסך. שהוא יטלטל אותי, יתקלקל לי וירושש אותי.

שיקפצו לי. הרכב מצוין, המנוע גמיש, הגיר תענוג, ההגה חד. אבל בגלל שהם עדיין חיים בסרט של פיאט 124 מחלידה רכשתי לפני שנתיים את הרכב הזה מודל 2009 באותו סכום שאנשים משלמים היום על טויוטה מאותו מודל (רכב משמים ברמה פלילית - מניסיון).

לא אכפת לי, פתחתי את האשכול לוודא שלא יהיה לי איזה הפתעה איזה יום

נסעתי על מונדאו 1.6 דיזל 6 הילוכים ידנית בגרמניה, נהנתי מכל רגע

פ'שש מגניב, יש לך הערכה כללית על צריכת הדלק שלה? מבדיקות באינטרנט הבנתי שהיא מגיע ל-1:20 בבין עירוני

פורסם

היה לי פורד מונדאו חוץ מטיפולים שוטפים והחלפה חוטי הצתה שזה נקרא כמחלה לא התקלקל כלום

הצריכה דלק קצת גבוה 1/8 בעיר 1/11 בחוץ רכב נוח אמין מרגיש כמו מלך על הכביש אחיזה מעולה

בטיחות מצויינת לא יודע למה לגלגתם עליו לרכב יש 6 כריות אוויר והוא חזק ברמה מטורפת...

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם

היה לנו במשפחה את הרכב שהיה חדש 3 שנים ונהנו ממנו מאוד (החלפנו כדי לחדש), גם לקרובים שלי היה 5 שנים ונהנו.

אני לא שמעתי לכלוכים על הרכב נהפוך הדבר אם כבר.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

יש לרכב כמה מחלות שהוציאו לו שם רע כמו גירים שמתים מהר,ואלטרנטורים שהולכים על ימין ועל שמאל.

וזה לא דבר נקודתי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

דבר ראשון עדיף שתדבר עם אדם שהוא בעלים של רכב כזה הוא יתן לך את האינדיקציה הכי אמינה.

דבר שני חיים פעם אחת אז תקנה, מקסימום תראה שלא טוב תמכור.

אותו הדבר אמרו לי על רכב גדול ואמריקאי "חלקים מאוד נדירים לא תוכל להשיג שום חלק" "צריכת דלק מטורפת שתרושש אותך מיד"

בפועל הצריכת דלק הרבה יותר טובה מהמצופה, חלקים יש באיביי בשפע וגם בארץ לא חסר.

אז נכון שאומנם בגלל שאני מטפל עצמאית הייתי צריך סט כלים חדש (מאחר ובאמרקאיות הברגים באינטצ'ים) אבל כאן זה נגמר.

לדעתי כדאי שתתחיל להתחדש פורד מונדיאו זה רכב מצויין ;)

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

לנו יש אחת 2011 2300 סמ"ק שעשתה כ 45000 ק"מ. הרכב לא נוח לטעמי (אבל זה אינדיבידואלי. הדבר שהכי מפריע לי בו זה הויברציות העדינות שיש לו וזה לא רק באקזמפלר שלנו. גם בשלושה אחרים היה אותו הדבר), עד היום צינור מים שהתפוצץ ומשולש שהלך וצריכת דלק גרועה.

במחירו כיד שנייה הוא קנייה לא רעה אבל חדש לא הייתי קונה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אל תתרגש ממה שאנשים אומרים .

אם תשאל אותם אנשים שמלכלכים על רכב מסויים .

אתה תראה שברוב המקרים לא היה להם את הרכב הנ"ל.

אבל הם שמעו שהרכב לא מוצלח מחבר דרך חבר דרך דוד שהיה לשכן של .... הבנת ?

פורסם

באמת מה אכפת לך,

אני עם מונדאו 2002 , אחרי שנים של רכבי משפחה שקיבלתי חדשים מהעבודה,

הרכב מעולה,

תקלות קטנות פה ושם ,טבעי לשנתון,

אני גם שמתי מערכת גז ומרוצה עד הגג.

לא עולה כסף לדבר בגלל זה אנשים מבלבלים את המח.

פורסם

סע לבריטניה - מקום "קצת" יוצר גדול מישראל ותראה ברחובות כמה מונדאו יש.

עד כמה שזכור לי גם בטופ-גיר אוהבים את המונדאו כרכב משפחתי.

היה גם פוסט שרשמתי מזמן על נהג מונית עם מונדאו שכבר עבר את המיליון עם אותו המנוע (אני לא זוכר אם זה היה מיליון ק"מ או מייל).

פורסם
סע לבריטניה - מקום "קצת" יוצר גדול מישראל ותראה ברחובות כמה מונדאו יש.

עד כמה שזכור לי גם בטופ-גיר אוהבים את המונדאו כרכב משפחתי.

רוב המוחלט של המונדיאו באירופה הן דיזל ידניות. נהגתי על אחת (מודל 2012) בתנאים קשים - טמפ' נמוכות (מינוס 10), שלג כבד ודרכים כפריות משובשות ולא מפולסות. סך הכל הייתי מרוצה.

וכל זה חסר משמעות לחלוטין - כי הרכבים בארץ עם מנוע (בנזין) וגיר (אוטומטי ובהמשך רובוטי) שונים לחלוטין.

פורסם (נערך)

השניקל שלי.

לגיסתי יש מונדאו שירשה מאחותה כי היא לא הצליחה למכור [2006 יד ראשונה 120,000 ק"מ נכון לאותה שעה - לפני כשנתיים].

בעיקרון רכב נוח ונותן תחושה כבדה ויציבה על הכביש.

עד כה הוחלפו 4 אלטרנטורים [פעמיים מקורי פעם אחת סיני ופעם אחת משופץ] במקומות מומלצים בפורום וסטרטר פעם אחת.

כמו כן כמובן שידית הפתיחה של תא הכפפות שבורה.

חוץ מזה הרכב אמין [כיום עם 140,000 בערך].

צריכת דלק זוועה [12.6 ל100 ק"מ ממוצע. נהגת סופר רגועה, רכב מטופל כל 10 בחלפים איכותיים].

בקיצור לא סתם אין לו שוק.

עריכה אחרונה על ידי avargel
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

היה לי מונדאו שנת 2002, קניתי אותו שהיה בן 5 ומכרתי אותו בערך אחרי 5 שנים, בטיפולים השוטפים היו מגלים לי בדרך כלל משהו קטן שרצוי לסדר בעלות של כמה מאות שקלים בודדים (וכמובן הייתי מסדר)

הלך לי כוהל פעם אחת, אלטרנטור פעם אחת (כמה חודשים לפני שמכרתי אותו) ואם אני זוכר נכון זהו בחמש שנים ו בערך 80-90 אלף קילומטר

חוץ מתצרוכת דלק מוגזמת, 1 ל 7 בעיר, הרכב אוחז יפה מאוד, ההגה שלו מתקשר ומרגיש מצויין, המנוע שלו מרגיש בריא והרכב מרווח

היה לחבר שלי 2004 שהרכב סיים את חייו בתאונה, הוא רכש מונדאו נוסף אחר מבלי לחשוב פעמיים

השמועות על הגירים לפי דעתי זה על הדגם של לפני הדגם שיש לך שאכן היתה בעיה של גירים, לי מכון גירים אוטומטים טען שמהניסיון שלו אין במונדאו בשנים האילו בעיות גירים יותר מהמזדה 6

מצד שני גיר אוטומטי על רכב בן 10 ומעלה לי זה נישמע כמו הרפתקאה

• תוכן חדש...