Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר טוב,

אני מתכנן בקרוב להחליף את הנורות הסטנדרטיות שלי ברכב (איביזה 2010) למשהו יותר איכותי שגם יראה קצת יותר טוב,

מקריאה באינטרנט ההתלבטות בהתחלה הייתה בין OSRAN Night Breaker Unlimited ל Phillips x-treme vision.

לבסוף פיליפס ניצחו והתחלתי לחפש מאיפה ובכמה לקנות, תוך כדי חיפושים נתקלתי ב 2 אריזות שונות:

הראשונה:

Philips-X-treme-Vision-H7-Headlight-Bulbs-Product-Shot_460_460.jpg

והשניה:

philips-xtremevision.png

בשני המקרים מדובר על H7.

אשמח אם מישהו יוכל לשפוך אור על הנושא ואם כן יש הבדלים בין האריזות אז להמליץ על הטובה ביניהן.

תודה.

עריכה: אם מישהו מכיר מקום טוב וזול לרכוש בו בארץ או בחו״ל כאשר העדיפות היא בארץ, אשמח להמלצות :)

עריכה אחרונה על ידי ROEi1
פורסם

קניתי את הסט העליון, הזמנתי מאי ביי מאנגליה, והאור באמת קצת יותר לבן וקצת יותר חזק מהנורות הצהובות הרגילות, הסט עובד כבר מעל שנתיים ללא בעיות.

עלו לי אז משהו כמו 40 דולר, והיום אפשר להשיג ביותר זול, בארץ עולה בערך 160 ש"ח.

פורסם

עוד שאלה, נורות הדרך ונורות האור הגבוהה שלי כולן H7, זאת אומרת שאני יכול לשים את הנורות דרך באורות הגבוהים? זו אותה נורה\מתח?

או שיש המלצה למשהו אחר בשביל האורות הגבוהים?

פורסם

עלו לי אז משהו כמו 40 דולר, והיום אפשר להשיג ביותר זול, בארץ עולה בערך 160 ש"ח.

יש מקום באיזור חולון שמוכר אותן ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

אין בעיה בטסט, ואין הבדל בין גבוהה לנמוך.

לא יודע איפה ניתן להשיג, אבל בחנויות של אביזרי רכב צריך להיות, בחולון אם אני לא טועה יש "פאר הרכב" בא.ת.

• תוכן חדש...