Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רכב צבאי נסע לאחור בזמן שעמדנו בתור לכניסה לבסיס.

לקחתי את פירטי הנהג

1.ת"ז

2.מס' אישי

3.מס' דף עבודה\תעודת דרך

4.מס' הרכב

במוסך נאמר לי כי אם הנהג לא דיווח כנראה שזה ימשך בין 6 חודשים לשנה!!!

איך לזרז את זה?

פורסם

קרה לי משהו דומה, הביטוח תובע את משרד הבטחון לכספים, תהליך שלרוב לוקח תקופה ארוכה לי לקח כ8 חודשים לקבל כסף.

Pioneer 6050; JBL 1004; Morel Tempo 6.5" Comp; Rockford P2

פורסם

תקן את הרכב ושמור את הקבלות. ברר עם חברת הביטוח אם צריך שמאי או לא. ייתכן ומשרד הביטחון ידרשו דו"ח, למרות שזה מייקר להם את העסק. כמובן שאתה צריך לשמור כל קבלה. זה לוקח זמן, אבל כנראה שאת הכסף תקבל. משרד הביטחון לא מתנער מאחריות. זה לא חברת ליסינג פה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

נדמה לי שהתהליך הצבאי ארוך יותר מכיוון שצריך לחכות לאישור של מצ"ח שסיימו לבדוק את התאונה וכו'.

ניתן לשאול את פרנקוס, איך בדיוק זה עובד.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לפני כמה שנים טובות פגעה קנגו צבאית ברכב של ההורים שלי,

אני יכול לברר תוך כמה זמן קיבלו את הכסף, אבל אני זוכר שלא לקח הרבה זמן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

רכב צבאי נכנס ברכב של אבא של חבר.

דווקא הם החליפו רכב בתוך כחודש, אמנם זה כי היה סעיף שכנגד רכב חדש הם יקבלו רכב חדש (ולא כסף).

יכול להיות שהתביעה נגד צה"ל דווקא נמשכה (וסביר שזה כך) מעבר לחודש המדובר, אבל את הכסף(רכב חדש) אני די בטוח שהם קיבלו מהביטוח שלהם.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• ספונסר פורום
פורסם

אם יש מקיף תבע את הפוליסה והשאר לחברת הביטוח את הריצה אחרי התשלום .

לעינין עבר ביטוחי והשתתפות לעצמית ,כן תבע את משרד הבטחון ,וחכה זמן עד שתקבל כסף ,אבל הסכום יהיה קטן ביחס לתיקון הרכב .

צור איתי קשר טלפוני אם אוכל לעזור לך יותר .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

מניסיון שהיה לי כשמישהו נסע רוורס ונכנס בי כשנהגתי ברכב צבאי:

בתאונה עם רכב צבאי אתה ממלא טופס ושולח למצ"ח. זה עניין של כמה ימים עד שאתה תופס אותם (אין להם פקס, והמייל כמובן אף פעם לא עובד). ברגע שזה נקלט אתה מקבל מספר אסמכתא לתאונה ומשם התהליך רץ בערוצים הרגילים כבר. תאונה כזאת פשוטה לא חוקרים.

לדעתי משנה אם זה רכב צבאי בבעלות הצבא או רכב צבאי בליסינג / שכור. הראשונים מבוטחים ע"י משהב"ט (למעשה לא מבוטחים) והשניים בפוליסות רגילות שקונה חברת הליסינג.

• תוכן חדש...