Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
... נמכר ללא גלגל רזרבי, אלא עם ערכת תיקונים בלבד.

מה עושה נהג שנקרע לו הצמיג???

אני לא יודע איך זה בפורד. בפיז'ו 5008, שגם נמכר ללא גלגל רזרבי, ניתן לרכוש ערכת החלפה שכוללת גלגל "בייגלה", ג'ק ומפתח גלגלים, כמו כן יש מקום יעודי לגלגל ולכלים ברכב.

למה הרכב לא מגיע עם כל זה ללא תוספת המחיר וההזמנה המיוחדת? מן הסתם דרך למצוץ עוד קצת כסף מהלקוחות (למרות שהרוב בכלל לא יודעים על האופציה הזאת).

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

למה בתמונה רואים גם מפתח תקוע בדשבורד (בסוויץ?) וגם כפתור הנעה?

ולמה ה- smax שלך לא מופיעה בתמונות ההשוואתיות :-) ?

תיאורטית אני לא רואה בעיה בשליטה מלאה של מסך המולטימדיה גם על מערכת המיזוג, מה הבעיה בלחיצת כפתור אחת להחליף לתצוגת המיזוג ואז התפעול זהה לתפעול מערכת מיזוג עם כפתורים מכניים רגילים, רק שהלחיצות הן על מסך מגע?

רעש הדיזל מאכזב.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אמנון - לרכב יש גם מנואלה להנעה :wink:

לגבי ההפעלה של מערכת המיזוג מהמסך - הכל טוב ויפה עד שזה מתקלקל או עושה בעיות. בכלל החיסכון הזה של למרכז מערכות ברכב (למערכת הפעלה ובקרה אחת) - לא עושה לי את זה (ליצרן היא עושה אולי עלות מופחתת).

alfa 156 2.5.

פורסם
למה בתמונה רואים גם מפתח תקוע בדשבורד (בסוויץ?) וגם כפתור הנעה?

ולמה ה- smax שלך לא מופיעה בתמונות ההשוואתיות :-) ?

תיאורטית אני לא רואה בעיה בשליטה מלאה של מסך המולטימדיה גם על מערכת המיזוג, מה הבעיה בלחיצת כפתור אחת להחליף לתצוגת המיזוג ואז התפעול זהה לתפעול מערכת מיזוג עם כפתורים מכניים רגילים, רק שהלחיצות הן על מסך מגע?

רעש הדיזל מאכזב.

המפתח חייב להיות תקוע כדי להניע ולכבות. בדגם המאובזר יותר הוא גם אלחוטי.

את האסמקס השארתי אי שם כדי להחליף רכבים.

לגבי המסך אכן זה מצויין רק שאין גלגלות...

לדעתי במתיחה הבאה הם יופיעו.

פורסם

יופי של סקירה. חבל שבידוד הרעשים לא ברמה מספקת (בעיקר המנוע), כניראה שניסו לחסוך קצת יותר מידי במשקל.

זה אולי נחמד בברושור אבל כשאתה שומע רדיו ובא לך לכבות או להקטין את מהירות המזגן, אתה צריך להתחיל לשחק עם הצג ולעבור מסכים ובזמן נהיגה זה לא פרקטי ולא בטיחותי.

טוב רכב צרפתי בלי משהו מוזר (יש שיגידו מקוריות) שגורם לך לשאול "מה עבר להם בראש?" זה לא רכב צרפתי.

פורסם

מעניין האם בגרסה המאובזרת הבידוד יותר טוב. מישהו נהג?

הפנים בכל מקרה נראה מתאים יותר לעיצוב החיצוני:

Citroen-C4-Picasso-2014-Interior-Image-1.jpg

פורסם
אני לא יודע איך זה בפורד. בפיז'ו 5008, שגם נמכר ללא גלגל רזרבי, ניתן לרכוש ערכת החלפה שכוללת גלגל "בייגלה", ג'ק ומפתח גלגלים, כמו כן יש מקום יעודי לגלגל ולכלים ברכב.

למה הרכב לא מגיע עם כל זה ללא תוספת המחיר וההזמנה המיוחדת? מן הסתם דרך למצוץ עוד קצת כסף מהלקוחות (למרות שהרוב בכלל לא יודעים על האופציה הזאת).

לא יודע איפה קנית, אבל הפיג'ו 5008 שלי הגיעה עם גלגל רזרבי.

למעשה על היבואן חלה חובה לספק גלגל כזה באם הלקוח דורש. זה חלק מהחוק.

הקטע הזה עם הספריי הוא הזוי לחלוטין ויכול לשרוף לך שעות רבות בכביש הערבה בהמתנה ... במקרה של נזק קשה לגלגל...

סה"כ החלפת גלגל לא אמורה לקחת יותר מרבע שעה.

פורסם (נערך)

סיטרואן תחל לשווק בימים הקרובים את ה- C4 גראנד פיקאסו

גם בגרסת 1.6 ליטר בנזין עם גיר אוטומטי 6 הילוכים

ותג מחיר של 167 אלף שקל.

נכתב על ידי: ששי כהן

כל הזכויות שמורות - לאתר וויל חדשות ומבצעי רכב.

חברת לובינסקי, יבואנית סיטרואן, מרחיבה את היצע דגמי ה- C4 פיקאסו

ותחל לשווק בימים הקרובים את גרסת הבנזין האוטומטית שאמורה להיות הפופולרית במשפחת הדגמים בארץ,

ואף אחת הפופולריות בקרב המיניוואנים 7 מקומות בארץ.

הדגם החדש מצטרף לגרסת הדיזל אוטומט החסכונית שנחתה כאן לפני מספר חודשים,

ואמור לשפר משמעותית את המכירות בזכות שילוב מנוע בנזין וגיר אוטומטי ותג מחיר נמוך יותר.

http://wheel.co.il/%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%A5-%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F-c4-%D7%92%D7%A8%D7%A0%D7%93-%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%90%D7%A1%D7%95-1-6-%D7%91%D7%A0%D7%96%D7%99%D7%9F/

בברכה

איל

עריכה אחרונה על ידי eyalkar
פורסם
סיטרואן תחל לשווק בימים הקרובים את ה- C4 גראנד פיקאסו

גם בגרסת 1.6 ליטר בנזין עם גיר אוטומטי 6 הילוכים

ותג מחיר של 167 אלף שקל.

נכתב על ידי: ששי כהן

כל הזכויות שמורות - לאתר וויל חדשות ומבצעי רכב.

חברת לובינסקי, יבואנית סיטרואן, מרחיבה את היצע דגמי ה- C4 פיקאסו

ותחל לשווק בימים הקרובים את גרסת הבנזין האוטומטית שאמורה להיות הפופולרית במשפחת הדגמים בארץ,

ואף אחת הפופולריות בקרב המיניוואנים 7 מקומות בארץ.

הדגם החדש מצטרף לגרסת הדיזל אוטומט החסכונית שנחתה כאן לפני מספר חודשים,

ואמור לשפר משמעותית את המכירות בזכות שילוב מנוע בנזין וגיר אוטומטי ותג מחיר נמוך יותר.

http://wheel.co.il/%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%A5-%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F-c4-%D7%92%D7%A8%D7%A0%D7%93-%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%90%D7%A1%D7%95-1-6-%D7%91%D7%A0%D7%96%D7%99%D7%9F/

בברכה

איל

מה לגבי גרסת ה-5 מקומות הרגילה ולא הגראנד?

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
המצב הזה בדיוק שיגע אותי. אם לא הספיק לי המיקום והתצוגה הדיגיטלית הבלתי נסלחים, נאלצתי לרכוש משקפי שמש מקטבים. התוצאה - החשכה מלאה.

פתרתי את זה בכך שבאופן קבוע יש לי טאבלט ״7 בתוך נישת החיווי ועליו מותקנת אפליקציה אחת בלבד - ספידומטר אנלוגי מבוסס gps.

יש שיגידו totally ghetto dude אבל זה פותר לי את הבעיות

למה דווקא ספידומטר אנלוגי? זה הדבר שהכי חסר לך בלוח המחוונים החדש של הפיקאסו?

• תוכן חדש...