Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצלמת מהירות מצלמת 30 קמ''ש מעל המותר?

בלי להרגיש הגעתי בטעות על 120קמ''ש, בכביש שמותר 90 קמ''ש, ועברתי ליד מצלמה, יש מצב היא צלמה אותי?

תודה.

פורסם

בשביל קנס של 250 ש"ח ובלי נקודות? קשה לי להאמין.

השאלה היא אם אתה צולמת על מהירות גבוה מ25 קמ"ש מעל המותר, שזה כבר קנס של 750 ש"ח ו8 נקודות.

פורסם

לפי מסד הנתונים הבא, היא פעילה והמהירות המותרת במקטע זה היא 80 קמ"ש בלבד (לא יודע אם נכון או לא, ולאיזו מהירות המצלמה מכויילת). מצלמה מס' 16: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AshKCJSxTIT-dDhyUjJsMy1aUWhEQzRZSklZQVhta1E#gid=0

כל שנותר לעשות, הוא להמתין בסבלנות ולהתמודד עם הדו"ח אם וכאשר הוא יגיע.

פורסם

כן על המצלמה הזאת אני מדבר, שאני יעבור לידה, איני יבדוק עם היא פעילה לפי מה שאמרת.

אם אחרי שבוע לא קבלתי כלום זה אומר שהכול בסדר?

איך אני יכול לברר?

תודה.

פורסם (נערך)

גיא - אם אתה מתייחס לפלאש שנראה בברור בתמונה השניה, זה לא אומר שבראשונה אין פלאש אינפרא אדום, לא?. ובכל מקרה כמו שאמרתי, הצילום בגוגל הוא מ-2012.

אבסולוט - זוכר מה אמרתי? הנה תזכורת:

כל שנותר לעשות, הוא להמתין בסבלנות ולהתמודד עם הדו"ח אם וכאשר הוא יגיע.

או במילים אחרות, מה זה יעזור או ישנה לך, בתכלס', כרגע לדעת אם המצלמה צילמה אותך או לא?!

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
כן על המצלמה הזאת אני מדבר, שאני אעבור לידה, איני אבדוק אם היא פעילה לפי מה שאמרת.

אם אחרי שבוע לא קבלתי כלום זה אומר שהכול בסדר?

איך אני יכול לברר?

תודה.

אל תיסע רק 120 שוב בשביל לבדוק... :wink:

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...