Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז היום ראיתי מאזדה חונה לידי קרוב בהגזמה, אז קודם כל בדקתי אם אין מכות כי זה רכב של בחורות וכולנו יודעים שהם נהגות מעולות, אז לי יש שריטה בפגוש ולה יש שיפשוף בכנף עם צבע כחול, אמרתי לה את זה היא נתנה לי פרטים לא נכונים זה אחד , ושתיים היא לא מודה , מה עושים?

4aheqeqy.jpgynege2u6.jpg2ysanemy.jpg

Using Tapatalk

פורסם (נערך)

ואם זה היה גבר שהיה עושה את אותו הדבר?!

זה היה משנה משהו מההתנהלות מכאן הלאה?

אבל אלו דיבורי סרק כנראה, תעשה חיפוש לנידון.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

באמת יהיה לך קשה להוכיח שאתה חנית והיא שפשפה כי היא יכולה לטעון הפוך...

מה שכן אתה יכול לטעון זה שלפי התמונה זה די ברור שאתה היית שם והיא נכנסה כי אם המקרה היה הפוך סביר להניח שלא היית יכול לצאת מהאוטו :)

פורסם

לדעתי אני יספוג את ה300-400 שקל האלה וימשיך לקוות שיום אחד מישהו יעשה לה טוטאלוס ויברח.

Using Tapatalk

פורסם

במקומך לא הייתי מוותר כל כך מהר, תנסה להתעמת איתה וכן לגרום לה לקחת אחריות, תאיים עליה שתתבע אותה בבית משפט וכו' וכו'.

אם הנזק הוא באמת בסביבות ה 300-400ש"ח אז אחרי שתנסה לגרום לה לקחת אחריות ולא תצליח - אולי כדאי לוותר.

פורסם

תשמע היום שראיתי את זה צעקתי עליה צעקתי על בעלה והתגובה הייתה לא מעניין אותי תפנה לטביעות קטנות זה לא אני,

תכלס אני בטוח ב1000 אחוז שזאת היא אבל אין לי אף הוכחה , אז טביעות קטנות היא לא אופציה , הדבר היחיד שיש לי זה לבוא אליה מחר ולהגיד לה שכדאי לה להביא לי 400 שקל ( יש לי חבר פחח) ולסגור את זה , יכול להיות שהיא שרטה לי את האוטו ולא קלטה אבל אני לא מאמין שהיא עד כדי כך מפגרת כדי לא להבין שזאת היא ועוד להאשים אותי.

והבעל שלה לא פחות גרוע , אנשים כאלה צריכים לקום בבוקר ולגלות שמישהו מעך להם את האוטו ולנסות להוכיח מי, אני מאוד מקווה שביום מן הימים זה יקרה , אם אפשר לשתיהם.

Using Tapatalk

פורסם

גש לתחנת המשטרה הקרובה לביתך מצויד בתמונות. הגש תלונה ואמור להם שהיא נותנת לך בכוונה פרטים לא נכונים. לאחר מכן, תקן את הרכב ותבע אותה בבית משפט לתביעות קטנות. זה ייקח כמה חודשים, אבל יש סבירות טובה שתקבל את כספך. מה שכן, האם כל הטרחה הזו שווה 300 שקלים זה רק אתה יכול להחליט.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...