Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

רציתי לדעת עד כמה יכול להיות בעייתי העיניין כאשר עוזבים את הגז במצב (D) הרכב אמור להתקדם/לגלוש, מה קורה במידה ואני בעילה קלה והרכב פשוט עומד במקום או לחלופין אפילו מתדרדר אחורה בשיפוע גדול יותר.

אותו דבר במצב ® הרכב מתקדם לאט מבד"כ כמו בשאר הרכבים.

סוג הרכב הונדה סיווק 02 עברה 190אלף.

אם זה חשוב לציין הרכב לפני טיפול רצועת תזמון והחלפת שמן גיר.

עריכה אחרונה על ידי K4vK4Zi
8)
פורסם

לדעתי זה מצב תקין בסיוויק.

לי יש אוטו כזה, מתנהג בדיוק אותו דבר. בשיפוע הכי קל שיש הוא לא מתקדם בדרייב ללא גז.

האוטו אצלי 5 שנים, קניתי אותו עם 70.000 ק"מ וזה תמיד היה ככה. סל"ד סרק אצלי בדיוק לפי מפרט יצרן.

פורסם (נערך)

כאשר הרכב במישור הוא מתקדם קדימה לאט מאוד או עוצר אחריי כמה שניות.

הרכב לא רועד בעמידה, המידע פחות מדויק אני יפרסם יותר מאוחר מידע מדויק יותר אבל לפי מה שאני זוכר מגיע לסביבות 1000-1200 סלד.

בניוטרל 800-900

עריכה: בוקי אני מאוד מקווה שזה נכון כיוון שזה מאוד מדאיג אותי כרגע.

עריכה אחרונה על ידי K4vK4Zi
8)
פורסם

אציין שלא נהגתי בסיוויקים אחרים חוץ משלי.

אציין גם שהאוטו שלי נקנה יחסית שמור מיד ראשונה, כך זה היה כשנקנה וככה זה גם היום.

בוא נשמע מה אומרים בעלי סיוויק 01-06 אחרים.

פורסם

בדקתי את ה"בעיה" בסיוויק מודל 2001 שהגיע למוסך שלי הרכב אחרי שיפוץ גיר שערכנו לו במקום, שמור יד ראשונה התגלה כי קורה לרכב בדיוק אותו הדבר פרט לכך שהוא לא מדרדר..

בהצלחה,

in stock

:-P

1991 SL70 AMG

2002 S430

2001 E320

פורסם

לפני שתכניס את עצמך לסרטים,אם קיים מדיד שמן גיר,בדוק תחילה מפלס שמן גיר.

היתה לי מיצובישי לנסר בעבר שנסעה מצויין עד שיום אחד במעגל תנועה בעלייה הידרדרתי לאחור ואז התגלה שחסר שמן גיר בכמות גדולה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
מצב של טורים נמוכים, הרכב רועד בעמידה?

על כמה הטורים אחרי שהרכב התחמם ב-D, ועל כמה בניוטרל?

היום יצא לי לנסוע על הרכב בניוטרל הרכב עומד על בין 800-900 טורים כאשר אני על D וללא גז הרכב נשאר באותו המצב.:?

לפני שתכניס את עצמך לסרטים,אם קיים מדיד שמן גיר,בדוק תחילה מפלס שמן גיר.

היתה לי מיצובישי לנסר בעבר שנסעה מצויין עד שיום אחד במעגל תנועה בעלייה הידרדרתי לאחור ואז התגלה שחסר שמן גיר בכמות גדולה.

תודה על העצה אבדוק בהזדמנות(אני לפני טיפול החלפת שמן גיר במלואו אז מקווה שזה יועיל).

8)
פורסם

בדיקת שמן גיר בסיוויק עושים כשמנוע כבוי, לא עם מנוע מונע כמו במכוניות אחרות.

שלבי הבדיקה:

1. לנסוע עם האוטו לפחות 20-30 דקות על מנת לאפשר לשמן גיר להגיע לטמפ' עבודה.

2. לחנות על משטח ישר ולכבות מנוע.

3. בפרק זמן של 60-90 שניות אחרי כיבוי מנוע לשלוף את המדיד, לנגב - להחזיר - לשלוף שוב ולקרוא את המפלס. אמור להיות בתחום השטח המחוספס של המדידד.

פורסם

היום נסעתי ברכב וביצעתי את הבדיקה לפי ההסבר של בוקי ולהלן התוצאות

המפלס אכן בתחום השטח המחוספס וצבעו נראה חום דיי בוהק , ותמונה של המדיד מצטער היה חושך:

zeiyzlgmgmyr.jpg

מה שכן שמתי לב זה כאשר הנעתי את הרכב ועמדתי דקה עד שיתחמם קצת באיזשהו שלב היו רעידות ממש קטנות לרכב אך הטורים עמדו על 1.1K

8)
פורסם

לאמא שלי יש הונדה סיויק 2005, הרכב מתקדם בלי גז אבל לאט יחסית. חניות אפשר לעשות בלי גז ובעליות קטנות הרכב עומד יפה בלי ברקס. אם אני משווה את זה לטויוטה קורולה 2001 של סבא שלי, בטויוטה המהירות בסרק גבוהה יחסית ובהרבה מההונדה.

פורסם

מה שמתריד אותי זה ההתדרדרות בעליה, אני מודע לכך שמנועי 1.6 אמורים לפחות לעמוד במקום.

מעל 1.6 הרכב אמור אפילו להתקדם בעליות ללא גז.

8)
  • תוכן חדש...