Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירת רכב לסוחר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני מוכר רכב בבעלותי לבחור שטוען שהוא סוחר כרב שמעוניין לבצע העברת בעלות ישירה ממני ללקוח שלו, כלומר שאני אמסור לו את הרכב והוא יבצע את העברת בעלות באופן עצמאי עוד כמה ימים לאחר שיטפל קצת ברכב. חשוב לציין שהוא פנה אלי בעקבות מודעה שפירסמתי ואני לא מכיר אותו אישית ואין לי מושג מי הוא ומה הוא.

על פניו נשמע לי בסדר רק שאני מעוניין להימנע מנושא של קנסות, עברות תנועה ובכלל בעיות שיכולות להיווצר בזמן זה.

אשמח לעצות מה עלי לעשות על מנת להישמר בצורה הטובה ביותר.

תודה

פורסם

רק לפני כמה שבועות דובר על זה, תעשה חיפוש.

בגדול, זה חירטוט מארץ החירטוטים, הוא סוחר חאפר שאין לו עסק וביטוח מקצועי ותו סוחר בגלל זה הוא רוצה לדחות את העברת הבעלות כי העברת בעלות עליו תוסיף יד (להבדיל מסוחר אמיתי) ובתכלס, אין לו עדיין קונה והוא יגרור אותך הרבה זמן ויש מצב שתסבול מקנסות ובעיות בעתיד.

כשמוכרים רכב עושים העברת בעלות מלאה בדואר ביחד בלי דחיות, יפויי כוח וחארטות.

פורסם

בגדול זאת לא ממש בעיה. תתעקש על כך שבמעמד מסירת הררכב לחזקתו הוא מביא את תעודת הזהות של הלקוח שלו וייפוי כח ואתם מעבירים בעלות במקום. כלומר, שהרכב לא יהיה בחזקתו כשהבעלות בפועל היא עליך.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
יכול להיות שאתה צודק... רק שקבענו כבר את הסכום שאמור להיות מועבר במקום

אז קבעתם.

חייבים לעשות העברת בעלות במעמד התשלום ולא לדחות זאת.

אם הוא אינו מעוניין בהעברת בעלות - אל תבצע את העסקה.

alfa 156 2.5.

פורסם

אז קבעתם...

בשביל מה באת להתייעץ בפורום?

אם אתה רוצה להכנס לסרטים ולרוץ אחרי הסוחר שבועות או חודשים, בשביל להעביר בעלות ובנתיים לקבל על שמך קנסות ותשלומי אגרה של כביש 6,

תיתן לו את הרכב בלי העברת בעלות.

אם לא - תיתן לסוחר את המפתח רק אחרי העברת בעלות.

זה סוחר חאפר שאפילו לא רשום כסוחר. עד שימצא קונה לרכב שלך אתה יכול לקפוץ עד לשמיים - בעלות הוא לא יעביר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לפותח השרשור, פעם הלכת לסופר ואמרת להם "אני אקח אוכל, רק אחרי שאני אוכל אותו אני אשלם לכם"?

אמנם הוא נותן לך כסף אבל הבנת את הכוונה.

עד שהוא לא ימצא קונה לרכב אתה תרדוף אחריו כמו שכלב רודף אחרי הזנב שלו ולא מצליח.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

תודה רבה לכולם! שכנעתם אותי לדרוש ביצוע העברת בעלות במעמד העסקה. צום קל למי שצם. ויאלהההה מכבי!!!

פורסם

סוחר מורשה שיש לו תו סוחר יכול להעביר את הרכב על שמו (בלי להוסיף יד) במקום תמורת אגרה מינימלית של 30 ש"ח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...