Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

טוב,

זה התחיל בקטן ועכשיו זה כבר מגיפה. יש לי יצורים מעופפים בבית שאני לא סגור על מה הם.

הם עצלנים בטירוף, אני הורג אותם בשניה אבל כל יום אני הורג 30 ולמחרת יש עוד 50. והכי גרוע הם לא נמשכים לאור, זה לא מעניין אותם בכלל.

היום בבוקר גם גיליתי רימה של משהו, שאין לי מושג מה.

אני אשמח לעזרה בהבנה מה זה, מאיפה זה מגיע ואיך לעזאזל אני הורג אותם לפני שאני שורף את כל הבית איתם

עריכה: גיליתי שמדובר בחרקי מזון, עכשיו השאלה איך נפטרים מהם :(:(

IMG_20140731_092156.jpg

IMG_20140731_095132.jpg

עריכה אחרונה על ידי FunkyP
גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חרקי מזון זה אוכל שקונים לחיות מחמד מסוימות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

מכיר את הבעיה. כנראה שיש לך בבית מקור מזון פתוח. תבדוק את שקיות האוכל של הכלבים (אם יש חור או שהן מלאות בחרקים), פח האשפה, אולי גוש מזון שנפל במטבח?

אם מצאת רימות - אז מקור הבעיה לא רחוק משם. בדוק מתחת לארון הכיור המטבח, מתחת למיקרוגל, פח אשפה ואפילו הניקוז של הכיור.

תבדוק מתחת לשוליים של הכיור, גם בחלק שמתחת לכיור. הרבה פעמים יש שם לחות וג'יפה של שנים שיכולה לארח חשופיות וחרקים.

עריכה: וכמובן את כל המזון היבש, התבלינים והקופסאות בלי יוצא מהכלל - גם הסגורות!

ותודה ל-tom על הקישור בנושא עשנור הקמח :-)

עריכה אחרונה על ידי liork1
פורסם
מכיר את הבעיה. כנראה שיש לך בבית מקור מזון פתוח. תבדוק את שקיות האוכל של הכלבים (אם יש חור או שהן מלאות בחרקים), פח האשפה, אולי גוש מזון שנפל במטבח?

אם מצאת רימות - אז מקור הבעיה לא רחוק משם. בדוק מתחת לארון הכיור המטבח, מתחת למיקרוגל, פח אשפה ואפילו הניקוז של הכיור.

תבדוק מתחת לשוליים של הכיור, גם בחלק שמתחת לכיור. הרבה פעמים יש שם לחות וג'יפה של שנים שיכולה לארח חשופיות וחרקים

+1

רימה היא אינדיקטור מצוין

פורסם

תודה רבה לכולם, יש דרך לרסס נגד הדברים אלה?

גם אם זה אומר לזרוק את כל האוכל בבית עדיין יש מלא כרגע שככל הנראה מתרבים מהר מאד.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

אין צורך לרסס. בעיה מוכרת במטבח, כשיש יותר מדי

אריזות פתוחות של אורז/קמח.

ניקוי מכאני יסודי, זה הכול - מצא את המוקד והשמד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אין צורך לרסס. בעיה מוכרת במטבח, כשיש יותר מדי

אריזות פתוחות של אורז/קמח.

ניקוי מכאני יסודי, זה הכול - מצא את המוקד והשמד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...