Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנא חזור אחרי:

גבינה חינם יש רק במלכודת עכברים

ועכשיו, לדעתי אתה במצב קצת בעייתי. אם הביטול לא ילך בטוב, לא בטוח ששופט יקבל את הטענה שהבנת שזה חינם לחלוטין ללא התחייבות.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתור לקוח ותיק אתה אמור להכיר את ה"חינם" שלהם מהתקופה שבה היו מתקשרים להודיע לך על חבילת תוכן ב"עלק מתנה" שצריך לבטל בעוד שלושה חודשים אחרת זה מנוי מתחדש עד שתצא לך הנשמה.

כמו שכבר נאמר - אין מתנות בחינם, ואם אתה כה תמים תשאיר את כרטיס האשראי בבית ואל תתקרב לאנשי מכירות, בשבילם אתה טרף קל.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בהחלט קיבלת טאבלט מתנה (רק שאתה חייב להיות עם התכניות 36 חודשיים).... הנציג לא היה ישר איתך ולכן אני ממליץ לך להתקשר למוקד אורנג ולהגיד לנציגה שאתה רוצה לפתוח פניית תלונה.

הם ייבדקו את הנושא וייחזרו אלייך - נציג בכיר בודק את תוכן הפנייה וחוזר.

האם פתחת את הטאבלט? האם העטיפה נפתחה? במידה ולא שווה לבדוק האם ניתן להחזיר לכם את המוצר ובכך לסיים את הסאגה הזאת.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם (נערך)
בהחלט קיבלת טאבלט מתנה (רק שאתה חייב להיות עם התכניות 36 חודשיים).... הנציג לא היה ישר איתך ולכן אני ממליץ לך להתקשר למוקד אורנג ולהגיד לנציגה שאתה רוצה לפתוח פניית תלונה.

הם ייבדקו את הנושא וייחזרו אלייך - נציג בכיר בודק את תוכן הפנייה וחוזר.

האם פתחת את הטאבלט? האם העטיפה נפתחה? במידה ולא שווה לבדוק האם ניתן להחזיר לכם את המוצר ובכך לסיים את הסאגה הזאת.

פתחתי את הטאבלט כבר ואפילו הצעתי להחזיר להם אותו רק שיבטלו לי את כל עניין ההתחייבות. הם נענו בשלילה.

חזרתי עכשיו מנקודת השירות.

ביקשתי מהנציג שישמיע לי את ה"חתימה הקולית"/ יראה לי אסמכתא שהתחייבתי על המכשיר ,כצפוי נעניתי שאין דרך להשמיע לי את השיחה הנ"ל ולא הוצגה לי כל אסמכתא.

הנציג כאמור הביא לי מספר פקס על מנת שאני אגיש תלונה.

עריכה אחרונה על ידי mazda 6
פורסם

תתקשר עכשיו למוקד שירות הלקוחות - בקש לפתוח פניית תלונה - בקש מס' פנייה - שאל תוך כמה זמן מקבלים תשובה.

בנוסף כפי שציינו שווה לפתוח פנייה במועצה הישראלית לצרכנות.

פורסם

אין לי מושג, אני מעדיף שתתקשר (מניסיון).

ג.נ - עבדך עבד בעברו בפרטנר.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

עדכון: לאחר הגשת תלונה במחלקת התלונות של אורנג' הם בדקו את הנושא והחליטו לבטל את העסקה, זאת אומרת החזרת הטאבלט וכל הציוד שלו.

הם הודו בעצם שחלה אי הבנה מצידם בהסבר שהנציגה הציגה לי.

עריכה אחרונה על ידי mazda 6
פורסם

לפחות זה.

באותה ההזדמנות אני רוצה לשבח את יופון.

לפני שנסעתי לחו"ל התקשרתי לסדר חבילה לחו"ל לשני המנויים שלי אצלם ולהוסיף שלישי ועל הדרך שאלתי למה אני לא מקבל את הזיכוי על הקניות במגה (וציינתי שאני מעולם לא ביקשתי ולא פניתי בנושא מאז שניידתי את הקוים.

המוקדנית בדקה ואמרה לי שהמנוי לא משוייך לכרטיס היו למרות ששניהם על אותו השם ושבטפסים שחתמתי מצויין שזה לא אוטומטי כי יש לקוחות שרוצים להעניק את ההטבה למנוי שלא על שמם.

אני ביקשתי לשייך את הכרטיס שלי כדי שלהבא אקבל את הזיכוי אבל המוקדנית הודיעה לי שהם יזכו אותי רטרואקטיבית על כל התקופה מאז הניוד למרות שזו לא אשמתם ולא ביקשתי את זה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
עדכון: לאחר הגשת תלונה במחלקת התלונות של אורנג' הם בדקו את הנושא והחליטו לבטל את העסקה, זאת אומרת החזרת הטאבלט וכל הציוד שלו.

הם הודו בעצם שחלה אי הבנה מצידם בהסבר שהנציגה הציגה לי.

יותר מ 10 שנים היתי בחברה הזאת עם כ- 6-7 קווים.

אתה התעקשת וכל הכבוד.

אבל אתה יודע כמה כאלו יש שעדיין משלמים, כי לא נורא זה רק 4 ש"ח.

ועל זה (שקר כלשהו), זה רק 10 ש"ח עם החזר ללא התחייבות, אז שתרצה לעזוב לא היה לך ברירה אלה לשלם את זה.

ותקבל הודעה ברגע שחבילת החו"ל שלך תהיה מנוצלת כ- 75% אבל מעולם לא קיבלתי הודע כזאת (והם גם אומרים שיש סיכוי שלא תקבל)

בקיצור, , אין שם טעויות ואין שם אי הבנות.

זאת שיטת העבודה וזאת המדניות.

ואני לא עושה עסקים כאשר אין לי תחושה טובה, בטח שיש היום חלופות טובות בהרבה.

כבר יותר משנתיים שאני בחברה אחרת ומהיום שעברתי עד היום, כל חודש החיוב קבוע ללא שום הפתעות.

דבר שלא היה לי מעולם באורנג', תמיד היתי צריך לעקוב ולבדוק על מה "דחפו" הפעם את ה 4-10 ש"ח הנוספים.

פורסם

פלג , בשנתיים האחרונות קרו כמה דברים שמקשים מאד על החברות להכניס עיזים לחשבון:

1. מעבר לשיטת "הכל כלול" - אי אפשר לדחוף יותר הודעות או דקות שיחה שלא בוצעו.

2. חבילת גלישה גדולה ללא מגבלת יעדים - חיסלה כמעט לחלוטין את "פורטל התוכן"

3. מעבר מאסיבי של הלקוחות לרכישת טלפונים מחוץ לחברות הסלולר + שינוים רגולטוריים - העלמות מודל החיוב-זיכוי ויובים לא צפויים תמורת ציוד.

4. תחרות וניוד קל מחברה לחברה.

התוצאה היא שחברות הסלולר הופכות ל"צינור טיפש" שגובה כל חודש סכום קבוע ונותן תמורה קבועה. בחשבון אין הפתעות - לא לחברה ולא ללקוח.

אני חייב לציין שאני לקוח אורנג' כבר למעלה מ-15 שנה, כיום עם קו אחד במותג זה ועוד שניים כ-012, וחלפו כבר די הרבה שנים מאז הארוע האחרון (והכמע יחיד) של חיובים לא צפויים. יש לי קוים פעילים גם בהוט, והיו לי עד לאחרונה גם בפלאפון, וקודם גם בגולן ובסלקום, ובשנים האחרונות כולם התנהלו בדיוק לפי החוזה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

גם אז היתה לי חבילה של הכל כלול, אומם היתי משלם 249 ש"ח, אבל זה כבר סיפור אחר.

זה שיותר קשה להם היום לדחוף את הדברים האלו זה נכון, אתה לגמרי צודק (נגמרה התקופה של זמן אוייר ושיחה מזוהה)

אבל שאני מדבר על מדניות, אני מדבר על מצב שאתה טס לחו"ל ולא סוגרים לך את הגלישה, אלה יש תחושה שרק מחכים שתטוס ויתחילו לחייב אותך כמו משוגעים.

במקום לסגור לך את החבילה ולפתוח רק כאשר אתה מבקש.

אתה יודע כמה אנשים שלא יודעים (בעיקר מבוגרים, לא ללכת רחוק, בגיל של ההורים שלי) מקבלים סכומים לא נורמלים בגלל מקרים כאלו.

מדניות זה לתת לך חבילות תוכן מתנה לחודש כי יודעים כמה אנשים באמת יזכרו להתקשר ולבטל את זה אחרי חודש ומי שלא ימשיך לשלם, כמובן שזה הרוב.

מדניות זה למכור לך חבילת שיחות ולא באמת לדאוג להודיעה\או אפילו לנתק ברגע שאתה עובר את המכסה (זה כבר לא מסובך טכנולוגית לקבל היום SMS)

אז היום זה יותר קשה, נכון, אם כי גם פה (בתדר הזה) אנחנו רואים שהשיטות האולו עוד עובדות, ואם הוא לא היה בודק סביר מאוד להניח שאמא שלו היתה משלמת על המתנה עד הסוף וגם ה"ללא התחייבות" הזאת בעצם קושרת אותך טוב מאוד לחבילה של הטלפון והחברה.

כי ברגע שתבקש לעזוב, אתה תהיה חייב להמשיך לשלם את ה 40 ש"ח ללא זיכוי, וזה משנה לגמרי את השיקול של לעזוב או לא.

זה שקשה יותר היום לעבוד עליינו, לא הופך אותם לצדיקים מבחינתי אלה רק ליותר חשדן מאיפה זה יבוא הפעם.

עריכה אחרונה על ידי פלג_

• תוכן חדש...