Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון: לאחר שנציגת השירות אמרה שהיא תחזור אליי היא חזרה אלי עם הודעה לא מפתיעה שאני ילך לנקודת שירות ויבהיר להם את המצב עם מספר פנייה.

היא טוענת שרק השיחות המבוצעות במוקד זוכות להקלטה. וייתכן שהשיחה (חתימה טלפונית) לא מוקלטת בכלל!

האם זה אומר מבחינתי שאם אני מבטל את אמצעי התשלום לאורנג' שיחפשו אותי בסיבוב ?

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

או שהם ימצאו את המסמך\הקלטה ואתה תהיה עם חיובים מעורכי דין ותיק בהוצל"פ. לא כדאי להמר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני בוודאי קודם ייגש לעמדת מכירה.

אני סבור שלא יהיו להם תשובות לתת לי לגבי חתימה כלשהי שביצעתי. ברגע כזה אני חושב שאני נקי ויכול עזוב אותם.

מה אני אמור לעשות במצב שהם יאמרו לי שאין אף חתימה בידם ?

יש מצב שהם אומרים לי שאין להם כלום (חתימה טלפונית/מסמך ידני) , ולאחר ההתנקות שלי מהחברה הם ימציאו את המסמך ?

אתם הייתם ניגשים קודם לעורך דין? או מחכים לפניה מהעורך דין של החברה לאחר התנתקות מהם?

פורסם

ולא חתמת על ספח אשראי?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

ה"מבצע" כאמור, הוא חיוב-זיכוי על עלות הטאבלט ל36 חודשים.

שיחות במוקד מוקלטות, אך אם מדובר בעסקה פרונטאלית (קרי במרכז שירות / נקודת מכירה)

אמור להיות הלקוח חתום על שני טפסים בעת עסקת מכירה -

טופס סיכום עסקה (עם פרטי התוכנית החדשים, ושם גם מפורט ה"מכשיר החדש" - במקרה הזה הטאבלט)

וטופס נוסף באורך 40 עמודים שכרגע אינני זוכר את שמו - בו מצויינים כל התנאים הכללים של החברה.

טופס סיכום העסקה חייב להימסר ללקוח במעמד ביצוע העסקה (או בשליחה למייל/דואר בעת ביצוע עסקה

טלפונית). במידה ולא הוחתם הלקוח על טפסי סיכום העסקה או הטופס השני,

קיימת חשיפה משפטית מבחינת פרטנר ולכן אתה יכול לנסות את מזלך דרך הפירצה הזאת.

במידה וקיים טופס סיכום עסקה חתום על ידי הלקוח, פוסט על דף החברה בפייסבוק יעזור לך משמעותית להגיע לפתרון לשביעות רצונך.

במידה וחיוב המכשיר מתבצע בהו"ק (קרי - בחשבונית החודשית) לא מופק ללקוח טופס ריכוז הזמנת ציוד

המפרט את הציוד אותו רכש הלקוח - כאשר מדובר בטאבלט.

כאשר מדובר במכשיר סלולארי - מופק. הסיבה? אני מניח שבשביל שככה לא תדע שרכשת טאבלט הרגע. :lol:

במידה ותצטרך עוד עזרה אשמח לעזור.

עריכה אחרונה על ידי TurboMan
תיקון שורות.
פורסם

ראיתי שניתן להגיש תלונה ב - "מועצה הישראלית לצרכנות", שווה להגיש את התלונה או לא שווה את המאמץ?

פורסם

שווה.

אין לך מה להפסיד.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

אקדים ואומר שאני לא נציג של אורנג ולא מצדיק אותם. יחד עם זאת, לא ברור לי מה חשבת כאשר ביצעת את העסקה. אתה באמת חושב כי ניתן לקבל טאבלט חדש ולמחרת (לדוגמא) להתנתק ולהשאיר את הטבלט אצלך ?

פורסם

ברגע הראשון כמובן שלא האמנתי , אני טיפוס חששן בסיטואציות כאלו.

אבל אני לא רואה בזה משהו שגוי מבחינתי אחרי ששאלתי אם אני מחויב לדבר כזה או אחר.

המנוי הנ"ל קיים בחברת אורנג' 15 שנה, מה אני יגיד ציפיתי לסוג של צ'ופר. אבל בסוף התבדיתי לצערי.

פורסם

אם אתה מנוי באורנג' 15 שנה אתה צריך להיות מודע לכך שהצ'ופרים נגמרו בערך לפני 10 שנים -כאשר חוסלה ה"קופה" שאפשרה לך לרכוש כל כמה שנים בהנחה קטנה (ממחיר המחירון המנופח - אבל מדובר בתקופה שבה אורנג' היתה מפעילת ה-GSM היחידה ונושא הקינה ה"פרטית" של מכשירים לא היה מפותח).

פורסם

אני גם רוצה להגיש תלונה על המורה שלך ללשון.

בעתיד אני "אלך" לא "ילך", "אגש" ולא "ייגש". הוא "ילך", היא "תלך", והם "ילכו".

רבאק כמה אפשר עם השגיאות המעצבנות האלה של כיתה ג'?! אני קורא את מה שכתוב ושובר שיניים.

לא present simple אנד שיט, בסך הכל עבר הווה ועתיד...:brickwall:

פורסם

רבאק כמה אפשר עם השגיאות המעצבנות האלה של כיתה ג'?! אני קורא את מה שכתוב ושובר שיניים.

מר גולף היקר.

אני שמתי לב לשגיאה אך לצערי שמתי לב לזה מאוחר מדי והיה מאוחר מדי לערוך את התגובה.

היה אפשר לכתוב לי את זה בהודעה פרטית.

תודה.

פורסם

לצערי, הטעויות האלו נפוצות מאוד בפורום, אם נעיר על כך אחת ואחת מהן, 1/3 מההודעות יהיו תיקונים של שגיאות כתיב.

מאזדה, אם כבר הגבת, שמת לב בכל הודעה אחרי שנגמר הזמן לערוך?

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...