Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש ברשותי גולף 2002, הצבע שלה במצב טוב יחסית חוץ משני מקומות (מצורפות תמונות) בהן הצבע שרוף.

רציתי לעשות לרכב טיפול דיטיילינג חיצוני כדי להעניק לצבע יותר ברק וגם הגנה.

כרגע אין לי שום ציוד או ניסיון, אבל מקריאה פה הבנתי שכדאי לקנות ווקס ופלסטלינה שהאמת שעדיין לא הבנתי מה היא עושה בדיוק...

בנוסף ברכב שלי יש פלסטיקים שחורים על הפגושים ועל הדלתות, כדאי לקנות חומר ייעודי לטיפול בהם?

האם כדאי גם לקנות פוליש?

תודה!

photo 1.jpgphoto 2.jpgphoto 3.jpgphoto 4.jpg

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

תתחיל עם פלסטלינה, תחילה זה ינקה לך את כל המזהמים שנדבקו לך לרכב ולא יוצאים בשטיפה,

ואתה כבר תראה את הרכב שהוא נקי ממזהמים. לאחר מכן תחליט אתה אם ברצונך לבצע תהליך פוליש או לפסוח על זה

ולדלג ליישום אוטם/וקס. תהליך הפוליש כולל בתוכו מגוון רב של ציוד, וזה לא נגמר רק בזה. לאחר פוליש אפשר להגיד שזה די חובה

ליישם לאחר מכן אוטם/וקס על מנת לשמור על הצבע שכרגע חשוף לגמרי ללא שום הגנה כלשהיא.

אתה צריך לראות ולנסות לשער האם אתה מעוניין בכלל בשלב הזה שנקרא פוליש שכולל בתוכו המון ידע והסברים ושיטות פעולה שונות על מנת לא לשרוף את הלכה.

או שאתה לא מעוניין להיכנס לתוך כל זה ומעוניין רק בפלסלטינה ואוטם/וקס.

לפלסטיקה יש מגוון חומרים כמו G6, Silk Shine, Carplan Flash Dash ועוד רבים. הייתי ממליץ לך לשוטט בפורום בכל מיני שרשורים,

לקרוא תגובות רבות שנמצאות בנושאים שונים ולהעשיר את הידע שלך אם אתה מעוניין להיכנס לתוך זה.

הייתי ממליץ לך להתחיל עם השרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?518260-%D7%90%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%9B%D7%99-%D7%98%D7%95%D7%91-%D7%9C%D7%A9%D7%9E%D7%95%D7%A8-%D7%A2%D7%9C-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%97%D7%93%D7%A9

וממנו תגלוש לעוד רבים אשר נמצאים בפורום, תחזור עם שאלות מדוייקות ותהיה בטוח שזה יהיה יותר קל למקד אותך.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

• תוכן חדש...