Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע נסעתי ברכב. וממש בסמוך להגעה הביתה, כבר בזמן שאני מחנה את הרכב נדלקה לי נורה שמן מהבהבת בצבע אדום.

נעלתי את הרכב חזרתי כעבור שעתיים שהמנוע התקרר. בדקתי שמן. והיה ממש טיפה על המדיד. כחצי סנטימטר.

גררתי את הרכב לטיפול והקדמתי טיפול 10,000 ב 2000 קילומטר.

עכשיו כשאני נוסע אני לא שומע רעשים מוזרים ושונים מהמנוע. אולי תעזרו לי לאבחן מה אני אמור לשמוע שיכול להרס כתוצאה ממצב של חוסר בשמן. ואיך ניתן לדעת עם נגרם נזק כלשהו למנוע.

תודה, אייל.

ברשותי רכב סיאט איביזה מדגם ספורט שנת 2004.

פורסם

למה להכניס את עצמך לסרטים מיותרים?

אם נגרם נזק - אז הוא כבר נגרם. שום דבר שתעשה עכשיו לא יחזיר את הגלגל לאחור. סע, תהנה מהרכב. אם הלך מנוע, אז הוא כבר הלך.

לפחות תלמד מעכשיו והלאה לבדוק שמן אחת לחודש ולא להגיע למצב של מחסור.

אגב, אתה יכול להרגיע את עצמך. כנראה שלא ממש גרמת נזק בטווח המיידי אלא יותר בלאי מוגבר לטווח ארוך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

רוב הסיכויים ,שהכל בסדר! במיוחד אם אין רעש מוזר.. למזלך הנורה נדלקב רק שחנית.. ד"א תבדוק לאיפה נעלם השמן.. נזילה או שהמנוע עצמו שורף שמן

פורסם

זה שנסעת עם שמן "מסוג זבל" אמור להטריד אותך יותר מזה שנדלקה נורית השמן לשניה.

סע לשלום ותקפיד לטפל ברכב שלך כמו שצריך, עם שמן שעומד בהוראות היצרן ועם בדיקה שגרתית של שמן/מים/אוויר בגלגלים.

פורסם

אם היה נזק משמעותי למנוע כבר היית שומע ומרגיש אותו.

אפשר לבדוק מה בדיוק הנזק שנגרם אבל בשביל זה צריך לפרק את המנוע. אתה מוכן לשלם כמה אלפי שקלים למוסך רק בשביל לבדוק מה הנזק שנגרם, אם בכלל נגרם?

פורסם

אני מדבר מבחינה סחירותית, כאשר ארצה למכור, יכול להופיע פתאום סעיף של לחץ דחיסה לא אחיד וכל מני הערות משמעותיות כאלה שנוצרו כתוצאה מכך?

פורסם

אין לך שום נזק. סע לשלום. המפתחות בפנים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...