Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לאוזניות עד 700 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב אני מחפש אוזניות טובות.

חשוב לי שיהיו אטומות לרעשים מבחוץ, הבאס יהיה מורגש, כמו גם הטראבל (פחות קריטי מהבאס אבל אם יש אני אשמח).

כמו כן חשוב לי לציין שמה לעשות חשוב לי גם העיצוב שלהן.

אני שומע את כל סוגי המוזיקה, אלקטרוני, מזרחית, ישראלי, שקט, רוק - הכל !

אחרי הרבה קריאה באינטרנט הגעתי שהכי מתאים לי זה ATH-M50. (ראיתי גם שיצא הדגם החדש M50X - רציתי לדעת מה ההבדל)

עכשיו השאלה שלי זה איפה הכי זול אפשר להשיג בארץ בצבע האדום ? או גם בחו"ל זה אופציה (עם הזמנה לארץ)

בנוסף האם יש המלצה לאוזניות אחרות.

* כמובן שעדיף שהסכום על האוזניות יהיה כמה שיותר נמוך אם זה אפשרי.

כיום : Mazda 3 Spirit 2015

אמצע: S60 T4 2016

התחלה : לאנסר 2005

פורסם

אם אני הייתי במקומך אני הייתי קונה את ה-Sennheiser HD 598 טיפה יותר מהתקציב שלך. דרך אמאזון גרמניה.תשתמש בגוגל כרום ותתרגם את הדף.

הייתי ממליץ לך לשמוע את האוזיות איך הם נשמעות קשה לקנות מוצר שכזה רק עפ"י חוות דעת.

קצת ביקורת עליהןhttp://www.head-fi.org/products/sennheiser-hd-598

פורסם

טכניקס HD מעולות.

טיפה קשות לדחיפה. אבל סאונד מעולה

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כבעל אודיו טכניקס ATH-M50, אני מבסוט מהן לגמרי, ולדעתי הן מתעלות אפילו על ביטס סולו HD שעולות כפול+. כך שאני ממליץ.

אם תצליח למצוא מישהו באזורך שיכול לתת לך להתנסות- לדעתי שווה לבדוק.

אגב, גם באג מוכרים את האוזניות הנ"ל, במחיר טוב יחסית, ויצא לי לראות אצלם גם בצבע אדום (שלי שחורות).

לגבי ההבדל בין הM50 ל- M50x, איני יודע.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

מישהו שמע על ATH-WS99 ? שמעתי שהן יותר טובות מה-ATH M50 - אבל הרבה יותר יקרות

כיום : Mazda 3 Spirit 2015

אמצע: S60 T4 2016

התחלה : לאנסר 2005

פורסם

האוזניות של אודיו טכניקה הם הנמכרות ביותר באמאזון תחת הסעיף של אוזניות דיגי, בנוסף לכך בסקירה שביצע אתר hometheater הישראלי הם נבחרו לטובות ביותר, אל תשכח שהם גם עולות 120 דולר בארה״ב שזה נמוך משמעותית מהתקציב. נראה לי שאין יותר מידי מה להתלבט.

פורסם

מעל לתקציב כנראה, אבל שמעתי את NAD viso hp50 והן היו משובחות, אם כי הן לא נראות משהו.

בשביל עיצוב על חשבון איכות, קנה איזה ביטס. אבל בינינו - הן נחותות משמעותית מרוב הדברים האחרים באותו התקציב. סתם הייפ (עם הרבה באסים).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שלום,

אני לא יודע מה אתה מחפש באוזניות, חוץ מאיכות השמע ובידוד רעשים. אם לא חובה מבחינתך אוזניות ענקיות וצבע אדום, יש מבחר גדול של AKG בחנויות כלי זמר. חלק עולות חצי מהתקציב שרשמת. לא בודקים אוזניות דרך אינטרנט - צריך לשמוע.

לי יש דגם יחסית יקר - K451 כבר שנה וחצי. אני מרוצה מאוד. בנוסף לשמיעה של מוסיקה, הן משמשות אותי לכתיבת עיבודים מוסיקליים במחשב, ברעשים והפרעות מסביב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני ממליץ על Sol Republic V8. עולות בסביבות ה-500 שקל בארץ.

באס טוב ואיטום שמתגבר על הצעקות והבלאגן במשרד

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תוכן חדש...