Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות הפוסט הזה- http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?531651-%28%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%94-%D7%91%D7%82%D7%81%D7%81%29-%D7%A4%D7%AA%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A1%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%93-%28%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-Imac-%D7%9E%D7%97%D7%95%D7%91%D7%A8-%D7%9C%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%91%D7%A8-Onkyo

לצערי הבעיה לא נפתרה גם לאחר החלפת כבלים לחדשים וכדומה כך שהגעתי לנקודה שאני נפרד מהטלויזיה או מהמחשב.

מהטלויזיה לא בא לי להפרד ולמחשב אני יכול למצוא שימוש אחר כך שכרגע הפתרון שמסתמן זה לקנות מחשב נייד שיחליף את ה-Imac.

עכשיו שאלה ברשותכם:

בהנחה ואני רוכש מחשב נייד חדש או משומש בן שנה-שנתיים שכמובן מצוייד ביציאת HDMI, האם יתכן מצב שהוא לא ינגן פורמטים מסויימים של סאונד?

השאלה נובעת מכך שכל הסרטים שאני מוריד הינם בפורמט סאונד DTS שאני מאוד מאוד מאוד אוהב וחשוב לי שהמחשב ישדר לרסיבר את פורמט הסאונד הרצוי.

בין היתר השאלה נובעת כי כאשר שיניתי את צורת חיבור המכשירים וחיברתי את ה-Imac לטלויזיה ישירות ובעצם העברתי לרסיבר סאונד מהטלויזיה- הרסיבר לא שידר לי DTS ואיכות הסאונד נפגעה משמעותית.

כמו כן, המחשב הולך לשמש להורדת סרטים (יוטורנט) והקרנתם דרך HDMI לרסיבר ומשם לטלויזיה וכן לצפיה בשידורי טלויזיה ישראלית און ליין.

בהתאם לדרישות השימוש שלי, על אילו רכיבים לשים דגש מבחינת המפרט?

רוב תודות!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)

למה לא קופסת אנדרואיד בסגנון S89?

http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Vega-Elite-S89-Quad-Core-Android-4-4-OS-TV-BOX-Amlogic-S802-2-0GHz-2G-8G-Bluetooth4-0-2-4G-wifi-XBMC--Black-324693.html

זול מאוד ויודע לעשות את כל מה שאתה צריך.

לחלופין אפשר לקנות מחשב Barebone יעודי, לא צריך נייד.

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)

בעקרון כל מחשב מהתקופה האחרונה עם מעבד i3 ומעלה יתאים. ה GPU תומך כבר בפורמטי האודיו החדשים.

למען האמת, לא יודע לגבי ניגון של קבצי בלוריי מלא ומעבד i3, אני עם מעבד i5 והוא מנגן הכל בלי בעיה, כמובן כולל פורמטי האודיו החדשים ותיקיות בלוריי מלא.

עריכה אחרונה על ידי adidas1

פורסם

לא פוסל שום פיתרון אלטרנטיבי למחשב נייד, בהנחה ו:

1.המכשיר יכול לאפשר גלישה באינטרנט בצורה נאותה (זו תיהיה פלטפורמת האינטרנט שלי בבית) כולל אפשרות הקלדה.

2.המכשיר מכיל כונן קשיח ו\או אפשרות לחיבור חיצוני כדי שאוכל להוריד לשם סרטים.

3.המכשיר יכול לשדר HD 1080p ואת פורמטי הסאונד המקובלים בסרטי BR.

לא בא לי מכשירים עם שלטים וכו׳, מכשיר שאפשר לעבוד איתו עם מקלדת ועכבר בסביבת אינטרנט.

תודה!

פורסם

לא כ"כ הבנתי מה אתה צריך

יש בס"כ 2 אופציות HTPC או סטרימר לכל אחד היתרונות והחסרונות שלו.

אני ישמח אם תגיד מהו הדגם של הנייד יתכן ויש פתרון לבעיית הסאונד שלך.

פורסם

אייל, קרא את הלינק שפתיחת השרשור, כל המידע שם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תגיד, לא היתה סוג של מסקנה (או חשד) מהשרשור המקורי שהבעיה כנראה טמונה במגבר?

אין לך אפשרות לבדוק זמנית מגבר אחר שמתאים לצרכים שלך?

פורסם

לדעתי הרסיבר הוא מקור הבעיה , שאלתי בכוונה עם איזה מחשב הוא בודק על מנת שיבדוק עם כבל אופטי .באופטי זה לא קורה לו.נשמע כמו כרטיס HDMI.

אצלי באופטי ה-XBMC מזהה את מקור הסאונד ומעביר אותו לרסיבר .

לא יעזור אם תקנה מחשב חדש זה לא ייתן כלום הרסיבר שלך תקול ידידי. מחשב נייד לא יספיק למשימה עפ"י מה שאתה מתאר. גם לא "קופסת" אנדרואיד.

אני הייתי קונה HTPC ייעודי.

פורסם

שזה מה שאמרתי...גם בשרשור המקורי אגב.

הוא עובד עם IMac (הכל כתוב בשרשור המקורי), כך שאין לו יציאה אופטית משם. הוא ניסה לחבר ב-HDMI מהמחשב לטלויזיה ומשם באופטי למגבר, אבל אז פורמט הסאונד לא השתנה בהתאם למקור.

פורסם
תגיד, לא היתה סוג של מסקנה (או חשד) מהשרשור המקורי שהבעיה כנראה טמונה במגבר?

אין לך אפשרות לבדוק זמנית מגבר אחר שמתאים לצרכים שלך?

הרסיבר בר נשלח למעבדה של ONKYO ועבר בדיקה מלאה ונמצא תקין.

ONKYO אף הגדילו לעשות ושלחו לביתי טכנאי עם רסיבר חדש מאותו דגם בדיוק- התקלה שוחזרה גם ברסיבר החדש.

יש 1 מ-2 אופציות לתקלה:

או שהיציאת MINI DISPLAY PORT במחשב דפוקה או שזו איזו בעית HAND SHAKE שהתעוררה עם החלפת הטלויזיה.

על הטלויזיה והמגבר לא בא לי לוותר כי הם מצויינים והם גם הרכיבים היקרים יותר בסט אפ של הקולנוע הביתי, על המחשב אין לי בעיה לוותר כי בכל מקרה יש תכנון להעביר אותו לשימוש הבן הגדול בזמן הדי קרוב.

חוזר ואומר, אלה הצרכים שלי:

1.גלישה באינטרנט.

2.צפיה בשידורי טלוויזיה און ליין.

3.יכולת הורדת סרטים (טור טיפ) מה שמצריך דיסק קשיח בנפח 500GB מינימום.

4. הקרנת הסרטים ב-1080p עם דולבי ו-DTS.

פורסם

מעניין,

האמת שכחלק מהנסיון לפתור את הבעיה אני אכן רכשתי כבל אופטי איכותי אך מכיוון שלא הכרתי את היציאה האופטית ב-IMAC אני חיברתי את המחשב לטלויזיה והורדתי כבל אופטי לרסיבר אבל הוא כאמור לא שידר DTS.

השאלה שלי היא בהנחה ואכן ארכוש את המתאם ואחבר את הכבל האופטי בין המחשב לרסיבר, האם זה אמור לשדר לי DTS ללא בעיה?

תודה !

פורסם (נערך)

נכון האופטי משדר אות דחוס PCM אבל! לשימוש שלך אין צורך יותר , כלומר לא תוכל לקלוט סאונד של doloby master לדוגמה.

תוכל לשמוע פורמטים של dolby digitall או dts

דרך החיבור האופטי.

אתה תוכל לדעת אם יש לך כניסה אופטית בנייד נסה להסתכל על מחבר\שקע האוזניות אתה צריך לראות אור אדום כמו של לד.

מה הדגם של המשב.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
  • תוכן חדש...