Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר מתלבט בין 2 הרכבים הללו.

הוא רווק, ללא כוונה לילדים בתקופה הקרובה, מחפש תחבורה עם כול וריאנט של אוטומט בלבד, בסיסית בזול. הוא לא נוסע הרבה(סביבות ה-8 אלף בשנה) התקציב נע בין 25 ל-40(תלוי בגודל ההלוואה, ובגדול הוא מעוניין לא להתפרע איתה, אלא אם יהיה משהו שממש שווה את זה)

כמה שאלות : אלטו:

1. האם אלטו אוטומטית היא עגלה רצינית? אישית נסעתי בידנית והיא סבירה ביותר מבחינת כוח, האם האוטומט הוא ממש גרוע?עד כמה הוא גרוע יותר?

2. עד כמה האלטו מקומצנת מבחינת איבזור? איזה דברים בסיסיים היא לא כוללת למשל?

3. הנסיעות שלו מחולקות ל-50 אחוז נסיעות קצרות בתוך העיר(גג 15 דקות נסיעה), ו-50 אחוז נסיעות בינעירוניות ללא פקקים. לקחנו בחשבון שהאלטו תצרוך משולב 1 ל-13.5 במקרה הרע. האם זה מדוייק?

פזו 107:

1. מה האמינות של הגיר הנ"ל? האם יש איתו איזשהי בעיה או מחלת ילדות? עד כמה שידוע לי רכבים רובוטיים הם די כישלון מבחינת סחירות, האם אצל הפיזו זה גם אותו סיפור?

2. איך היא באיבזור לעומת האלטו?

3. בהתאם לסוג הנסועה לעיל, הערכנו שה-107 תצרוך 1ל-15, האם זה מדוייק?

סיריון:

1.עד כמה היא תרגיש חזקה יותר מ-2 הרכבים הנ"ל?

2.מה היא כוללת שהופך אותה ליותר "רכב" מאשר ה-2 האחרות?

3. האם זה נכון שבהכרח היא תיצטרך להכנס יותר למוסך מה-2 האחרות? (שנתון 06-07 לעומת 09-10)

4.בהתאם לנסועה, חישבנו שהיא תצרוך 1 ל-11.5, האם זה מדוייק?

תודה גדולה לעונים.

פורסם

בנתיים הגיר של פיגו לא מגלה בעיות וזה לא DSG,לא הייתי מגדיר כישלון סחירות,פשוט צריך לנסוע עליו כדי לראות האם הוא מתאים,בעיר הגיר פחות נעים מאוטומט רגיל.

האיבזור די בסיסי,מאחור החלונות נפתחים לצד,מקדימה יש חשמל,וזהו בעצם,רכב לא מאובזר.

הפיגו עושה בערך 1/18.

הסריון

1-תהיה יותר חזקה בצורה משמעותית

2-גודל,מרווח,מנוע חזק יותר,איבזור טוב יותר.

3-אולי היא תכנס יותר אבל זה לא מדד,הרכב אמין מאוד,כמובן שרכב שכמה שיותר חדש הסיכוי לתקלות נמוך יותר.

הצריכה של 11.5 הגיונית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

3 שנים נסעתי על אלטו אוטומטית. היא מצויינת!

100 ק"מ ליום לעבודה וחזרה, רובם על כביש 6 במהירויות של סביב ה 120 קמ"ש בלי בעייה. גם כמה נסיעות ארוכות לצפון ולירושליים.

האוטומטית מאובזרת קצת יותר מהידנית אם כי לא שווה את ההפרש במחיר. הכי משתלמת היא הידנית.

פורסם

נהגתי בסיטרואן סי1 מדור קודם- הייתה מקבילה ל107. חמודה בהחלט מפנים ומבחוץ, מרווחת למדי מלפנים ומאחור. בראשית נסיעה בשיפוע מהותי הגיר לא מאוד ידידותי, אולי שופר מאז. מעבר לכך הגיר מתפקד חלק אך ישנה בעייה: גיר"ארוך" יחד עם מנוע שאינו חזק תורם לתאוצות מביכות. כשהיא כבר בתנופה היא בסדר. אני תוהה אם המצב טוב יותר בידנית.

אינני יודע מה רמת התאוצה אצל המתחרות שציינת, אך אם היא דומה, הייתי פוסל את כולן.

פורסם

פנדוב ככה זה רכבי המיני,אין מה לעשות,מי שצריך חיסכון מתרגל למנוע הקטן,וכך גם אני שעברתי לפנדה מדובלו.

לפותח השירשור,אצלי הפנדה עשתה בעיר כ 15.5 מחוץ לעיר כ 1/17.5,ממדידות שלי ושל אבא שלי הצריכה של פנדה וה 107 די דומות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...