Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול יצאתי מהאוטו והכל היה בסדר גמור. היום הרכב לא מתניע, אורות דולקים.

2 נסיונות התנעה עם כבלים (2 כבלים שונים, 2 רכבים שונים) לא הצליחו לעזור.

יש למישהו רעיון ?

תודה וסופ"ש שקט !

פורסם

האם האורות בלוח השעונים דולקים? האם האורות הקדמיים דולקים בצורה רגילה?

תנסה בזמן ההתנעה ללחוץ חצי גז.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

פורסם

תודה על התגובות.

אם הכוונה ב"יש סטרטר" האם יש רעש של ניסיון התנעה אז אין בכלל. לא רעש ולא "קליקים", ממש כאילו לא קורה כלום.

האורות דולקים בצורה תקינה.

ניסיתי עם גז אבל לא לא מגיב בכלל.

מקריאה באינטרנט אנשים טוענים שלתת מכות לסטרטר עוזר, אבל אני לא מצליח למצוא אותו (אין פירוט בספר הרכב) יש למישהו אולי מושג איפה הוא נמצא או רעיונות נוספים ?

תודה !

פורסם

הוא אמור להיות באזור הגיר, רכיב בצורה גלילית לא קטן, תאיר עם פנס או משהו כדי לראות יותר טוב.

תנסה גם לעקוב אחרי הכבל + מהמצבר הוא צריך להוביל אותך לסטרטר.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

יש לך קודן ברכב?

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

פורסם
יש לך קודן ברכב?

יש אזעקה בשלט שרק אחרי שהיא פותחת את הדלתות אפשר להתניע והיא עובדת כמו שצריך.

אין צירוף מספרים שצריך ללחוץ עליו.

פורסם

יש לך אימובילייזר? אם כן, תנסה להניע עם המפתח הרזרבי.

כמו כן, יכולה להיות בעיה בכל אחד מהמרכיבים הללו: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cb/Car_ignition_system.svg (למרות שלפי דעתי לא מדובר בבעיה במצבר).

מתי בפעם האחרונה הוחלפו הפלאגים?

פורסם
יש לך אימובילייזר? אם כן, תנסה להניע עם המפתח הרזרבי.

כמו כן, יכולה להיות בעיה בכל אחד מהמרכיבים הללו: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cb/Car_ignition_system.svg (למרות שלפי דעתי לא מדובר בבעיה במצבר).

מתי בפעם האחרונה הוחלפו הפלאגים?

אני אחפש את המפתח ואתן ניסיון, מבחינת החלפת הפלאגים למען האמת אין לי מושג.

פורסם

יתכן שהסטרטר שבק חיים והחזיר נשמתו לבורא.

ניתן לבצעו מספר בדיקות ונסיונות טרם הספדתו והחלפתו הגם שהם חלק מתהליך הבדיקה.

לבדיקה שידית ההלוכים במקום המאפשר הנעה: -- אם הרכב אוטומטי, האם ידית ההלוכים במצב P או N ? גם אם במצב P נסה להניע במצב N ו/או להחזיר ל P ולנסות שוב.

אם לא,או לא עוזר אז

לבדיקה האם יש מגעים רופפים במתג ההצתה החשמלי, -- בזמן שאתה נותן סטרטר נסה לשחק עם המפתח בו בזמן שאתה "נותן" סטרטר,

אם לא עוזר ובאם השלט של מע' האזעקה / מיגון שהותקן מתי שהו בעבר ויתכן ושולט גם על ניתוק המנוע, נסה לדרוך ולנטרל מחדש את המערכת על ידי השלט תוך שאתה יוצא מהרכב והדלתות סגורות ואז מבצע את שרשמתי.

אם לא עוזר, נסה לנתק מצבר ולאחר כחצי דקה לחברו שוב ואז לדרוך ולנטרל את המערכת ולנסות להניע.

אם לא עוזר, יש לקרוא לאיש מקצוע ורצוי לאבחן את התקלה בו במקום, לא מן הנמנע שהסטרטר תקול ו/או בעיית מגעים מהותית בחיווטים הראשיים.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אם הרכב אוטומטי, האם ידית ההלוכים במצב P או N ? גם אם במצב P נסה להניע במצב N ו/או להחזיר ל P ולנסות שוב.

אם לא,או לא עוזר אז

בזמן שאתה נותן סטרטר נסה לשחק עם המפתח בו בזמן שאתה "נותן" סטרטר,

אם לא עוזר ובאם השלט שולט גם על ניתוק המנוע, נסה לדרוך ולנטרל מחדש את המערכת תוך שאתה יוצא מהרכב והדלתות סגורות.

אם לא עוזר, נסה לנתק מצבר ולאחר כחצי דקה לחברו שוב ואז לדרוך ולנטרל את המערכת ולנסות להניע.

תודה רבה אני אנסה מחר בבוקר. מבחינת המצבר ניסיתי כבר לנתק אותו ללא הצלחה, חיברו את הכבלים אליו בצורה שהבורג שצריך לשחרר פונה לפלסטיק של המצבר ואין שם שחק אלא אם יש לך את כלי היעודי כנראה. ניסיתי עם פלייר ואין מספיק מקום. יש למישהו רעיון אולי ?

פורסם

תודה לכולם על הניסיון לעזור והרצון הטוב.

לצערי שום דבר לא עוזר, הרכב לא מעוניין להראות סימני חיים, אין ברירה אלא לגשת למוסך.

אשמח לדעתכם מה יכולה להיות התקלה \ עלות הנזק ובכלל איך להתנהל מול המוסך בשביל שלא "יעקוץ" או ש"יעקוץ" כמה שפחות :-P

פורסם

קח בחשבון שאולי המגעים של הסוויץ' שרופים (שנת 99 בכל זאת) לי היה סיפור שלא נגמר עם התופעה הזאת באיביזה 99.

חצי אוטו החלפתי עד שעשיתי מפסק + מגבר התנעה במקום הסוויץ'.

פורסם
קח בחשבון שאולי המגעים של הסוויץ' שרופים (שנת 99 בכל זאת) לי היה סיפור שלא נגמר עם התופעה הזאת באיביזה 99.

חצי אוטו החלפתי עד שעשיתי מפסק + מגבר התנעה במקום הסוויץ'.

תודה, מרגיז שזה קרה ככה בלי שום סימנים מקדימים.

• תוכן חדש...